• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیش بینی رقابت های یورو 2012 - لیگ پرشین تولز

Ali-718

Registered User
لایک‌ها
40
احتمال زیاد ایتالیا برنده فینال میشه ! فکر کنم اینبار هم 2 . 1 ایتالیا !

afshin_ms

Registered User
لایک‌ها
187
پیش بینی های الکی نکنید :D این فیناله و تیمها محتاط تر بازی میکنن،
ایتالیا شانس آورد که صعود کرد بخاطر بازی ضعیفش این 2تا بازی آخر هم واقعا خوب بازی کرد و از غفلت تیمهای حریف که مغرور شده بودن خوب استفاده کرد ولی حریفش تو فینال اسپانیا هستا،
اسپانیا 2-ایتالیا 1

Last edited:

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
پیش بینی های الکی نکنید :D این فیناله و تیمها محتاط تر بازی میکنن،
ایتالیا شانس آورد که صعود کرد بخاطر بازی ضعیفش این 2تا بازی آخر هم واقعا خوب بازی کرد و از غفلت تیمهای حریف که مغرور شده بودن خوب استفاده کرد ولی حریفش تو فینال اسپانیا هستا،
اسپانیا 2-ایتالیا 1
ببخشید کدوم بازی ضعیف؟؟؟؟؟؟
مشکل ایتالیا این بود که بازی های سختش اول بود و بازی با ایرلند آخرین بازیش بود
اگه اول با ایرلند بازی میکرد و میبرد دیگه کسی نمیگفت شانس آورد صعود کرد!!!!

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
ایتالیا رفته رفته بهتر شد...در این شکی نیست.

در بازی با انگلیس حقشون بود که در جریان بازی پیروز بشن.

afshin_ms

Registered User
لایک‌ها
187
ببخشید کدوم بازی ضعیف؟؟؟؟؟؟
مشکل ایتالیا این بود که بازی های سختش اول بود و بازی با ایرلند آخرین بازیش بود
اگه اول با ایرلند بازی میکرد و میبرد دیگه کسی نمیگفت شانس آورد صعود کرد!!!!

ببین تو گروهش همه تیمها با هم بازی کردن پس اگر سختی بود برا همشون بود نه فقط ایتالیا،
این ایتالیا نسبت به اون انتظاری که همه ازش داشتن ضعیف ظاهر شد عمو استیفلر،
منکه نگفتم تیم بدیه دیشبم مطمئن بودم با بازی قبلش که آلمانو شکست میده.
بازی اول که با همین اسپانیا بود مساوی کرد پس برا هردوتا بازی اول سخت بود بازی دوم با کرواسی بود که مساوی کرد در حالیکه کرواسی تیمی نبود بازی با ایرلند بود که نجاتش داد،دروغ میگم؟
با احترام به شما ولی اسپانیا رو برنده میدونم.

Six

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
605
ببین تو گروهش همه تیمها با هم بازی کردن پس اگر سختی بود برا همشون بود نه فقط ایتالیا،
این ایتالیا نسبت به اون انتظاری که همه ازش داشتن ضعیف ظاهر شد عمو استیفلر،
منکه نگفتم تیم بدیه دیشبم مطمئن بودم با بازی قبلش که آلمانو شکست میده.
بازی اول که با همین اسپانیا بود مساوی کرد پس برا هردوتا بازی اول سخت بود بازی دوم با کرواسی بود که مساوی کرد در حالیکه کرواسی تیمی نبود بازی با ایرلند بود که نجاتش داد،دروغ میگم؟

عزیز همین کرواسی که میگی تیمی نبود مثل اینکه یادت رفته چطور نفس اسپانیا رو هم گرفت ؟! تا دقیقه آخر با یک گل به سختی جلو بودید آخرش که مربی کرواسی چیزی برای از دست دادن نداشت و همه دفاعاش رو کشید بیرون تیم رو تهاجمی کرد به صورت کاملا" اتفاقی به ضرب یک پنالتی گل دوم رو زدید که بازم چیزی از ارزش های کرواسی کم نکرد ! این ایتالیایی که من میبینم به راختی از پس همون اسپانیا هم بر میاد ! بعد فینال سلامت میکنم.. ;)

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410

کرواسی نزدیک بود اسپانیا رو ببره.اسپانیا اگه اون گل مشکوک به هند و آفساید و...رو نمیزد هم مثل ایتالیا با کرواسی مساوی میکرد
همه هم دارن میگن کرواسی واقعا حقش نبود حذف بشه از تیم هایی مثل یونان و چک که بالا اومدن خیلی سرتر بود ولی متاسفانه از هر گروه 2 تا تیم میان بالا

afshin_ms

Registered User
لایک‌ها
187
عزیز همین کرواسی که میگی تیمی نبود مثل اینکه یادت رفته چطور نفس اسپانیا رو هم گرفت ؟! تا دقیقه آخر با یک گل به سختی جلو بودید آخرش که مربی کرواسی چیزی برای از دست دادن نداشت و همه دفاعاش رو کشید بیرون تیم رو تهاجمی کرد به صورت کاملا" اتفاقی به ضرب یک پنالتی گل دوم رو زدید که بازم چیزی از ارزش های کرواسی کم نکرد ! این ایتالیایی که من میبینم به راختی از پس همون اسپانیا هم بر میاد ! بعد فینال سلامت میکنم.. ;)

کرواسی نزدیک بود اسپانیا رو ببره.اسپانیا اگه اون گل مشکوک به هند و آفساید و...رو نمیزد هم مثل ایتالیا با کرواسی مساوی میکرد
همه هم دارن میگن کرواسی واقعا حقش نبود حذف بشه از تیم هایی مثل یونان و چک که بالا اومدن خیلی سرتر بود ولی متاسفانه از هر گروه 2 تا تیم میان بالا

مگه نمیگید فوتباله و همه چی توش امکان داره پس فعلا که کرواسی با 1 گل از اسپانیا باخت و اسپانیا تونست از پس اون کرواسی که میتونست اسپانیا رو بزنه بر اومد،
چه خبره ریختید سرم :D
چرا ایتالیا نتونست از پس کرواسی بر بیاد پس؟؟ :confused: مگه ایتالیا قوی نیست؟ (البته منکرش نمیشما)
ببین عمو استیفلر امروزه با این همه تکنولوژی تو فوتبال و دوتا داور خط امکان گل مشکوک به هند که خیلی کمه آفساید که جای خود داره که اگه بود گزارشگر هم میگفت که من نشنیدم!
بنده معتقدم که حتی ندرلند از ایتالیا قویتر ظاهر شد ولی متاسفانه متاسفانه بخاطر بحث و جدل بین بازیکنا درست بازی نکردن و حذف شدن وگرنه پتانسیل اینو داشتن تا فینال هم بیان،
راجب چک و یونان هم که به هیچ وجه خوب بازی نکردن.

ولی من رو حرفم هستم اسپانیا قهرمان میشه بعد میام اینجا ملاقاتتون میکنم :D:D:p

Last edited:

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
بنظر من اسپانیا خوب بازی نمیکنه در واقع با طراوت بازی نمیکنه
شاید اگه بجای ایتالیا همین اسپانیا به پست آلمان میخورد آلمان میتونست برنده بشه
البته آلمان هم آلمان قبلی نبود شواین اشتایگر - تونی کروس - ماریو گومز - هوملز - بادشتوبر و ... اصلا بازی همیشگی شون رو نکردند. نیمه دوم با اومدن مارکو رویس و کلوزه اوضاع کمی بهتر شد ولی حیف که دیر بود. من فقط نفهمیدم چرا داور نذاشت ضربه ایستگاهی آخر بازی زده بشه و سوت زد؟؟؟ خود پنالتی نزدیک 1 دقیقه وقت تلف کرده بود که وقت اضافه 4 دقیقه ای باید بیشتر میشد که توی 4 دقیقه و 8-9 ثانیه سوت زد

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
ایتالیا 2 - اسپانیا 0
omg.gif

al7one

Registered User
لایک‌ها
541
یه سوال...:eek:
الان پیش بینی تا اخر وقت اضافه هاس یا 90 دقیقه؟
الان من بزنم مساوی بعد بره تا پنالتی من امتیاز تیم برنده رو نمیگیرم که..

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

یه سوال...:eek:
الان پیش بینی تا اخر وقت اضافه هاس یا 90 دقیقه؟
الان من بزنم مساوی بعد بره تا پنالتی من امتیاز تیم برنده رو نمیگیرم که..

اگه 120 دقیقه مساوی بشه شما امتیاز می گیرید چون پنالتی رو اصلا جزوء برد یا باخت حساب نمی کنه ;)

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
ممنون ..
یعنی اگه برد یه تیمو بزنیم بعد تو پنالتی ببره حساب نمیشه؟

نه عزیز برای من در نیمه نهایی یا یک چهارم یادم نیست این اتفاق افتاد و من برد زده بودم ( آها انگلیس ایتالیا ) ولی مساوی شد و پنالتی هم ایتالیا برد و من هم که هم گل اول هم نتیجه را برای ایتالیا زده بودم امتیازم 0 شد:D

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
چی بزنیم این فینال رو! لا مصب :دی

من زدم 2-1 ایتالیا. گل اول هم ایتالیا

پیش آ پیش و با تاخیر !!! :دی قهرمانیت رو هم تبریک میگم :)
ایشا... سال دیگه یه قرارداد تپل میذارم جلوت تو پیش بینی لیگ ایران بیای تو تیم یووه توپ بزنی :دی

WISE

Registered User
لایک‌ها
6,739
بالا