• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیش بینی نتیجه بازی ایران عربستان

به نظر شما نتیجه بازی ایران عربستان چه خواهد شد؟

• Total voters
    59
  • Poll closed .

r2_irooni

Registered User
لایک‌ها
54
تماشاگران حاضر در ورزشگاه آزادي به محض ورود رئيس جمهوري، وي را مورد تشويق قرار دادند.

به گزارش خبرگزاري فارس، محمود احمدي نژاد از دقيقه 30 و به صورت سرزده وارد ورزشگاه آزادي شد تا از نزديك ديدار تيم‌هاي فوتبال ايران و عربستان را تماشا كند.
تماشاگران حاضر در ورزشگاه آزادي پس از ورود رئيس جمهوري وي را به شدت مورد تشويق قرار دادند.
علاوه بر احمدي نژاد، علي سعيدلو معاون اجرايي رئيس جمهوري، علي اكبر جوانفكر مشاور وي و محمد علي آبادي رئيس سازمان تربيت بدني در ورزشگاه آزادي حضور يافتند.
نيمه اول ديدار ايران و عربستان با تساوي بدون گل خاتمه يافت.
اهم برای م.ا:lol:

تورو خدا تورو قرآن به احمدی نژاد بگید نیاد استادیوم :( اون از تیم ملی کشتی اینم از فوتبال :(

باید وقتی تماشاچیا میان درهارو تخته کنن این نیادش:wacko:

بابا این ملت رو بگو که خودشون رو مسخره کردن رفتن ورزشگاه:hmm:

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
شما چه توقعی از تماشاچیا داری ؟
توی عید این همه آدم اومدن پیروزی تیم کشورشون را ببینن، وقتی می بیینن تیم با یه مهاجم بازی می کنه( بماند که همون یکی هم گل نمی زنه ! )، یه گل حریف قبول نمیشه، بازی برده را باختن، تیم حریف به جای ایران حمله می کنه، بیان تشویق هم بکنن ؟؟؟

اون دوستمون حرفه خوبی زد..کلاً مردم ما چهره زود عوض ميکنن..و ميشه گفت قسمتی از نتيجه نگرفتن های تيم ملی تقصيره همين تماشاچياست..
من نميدونم تيمی که اصلاً خوب بازی نميکنه چرا بايد اين همه تماشاچی بره به استاديوم؟ متأسفانه خيلی ها هستن که شعور فوتبالی ندارن....اگه 2 هزار تماشاچی ميرفت 2-1 ميباخت بهتر بود يا اين که با 100 هزار تماشاچی تحقير بشيم؟
من که تا حدی خوشحالم و از خودم تعجب ميکنم که چرا نتيجه بازيرو مساوی حدس زدم..گفتم اقلاً تاکتيک تيمی نداشته باشيم ديگه لا ا قل جلوی 100 هزار تماشاچی نميبازيم...لول...آقای دايی خسته نباشی پهلون....و يه خسته نباشيد ديگه به طرفدرای علی دايی تو اين فورم که الان غايم شدن و پيداشون نميشه...جلوی 100 هزار تماشاچی و رئيس جمهور مملکت تحقير نشده بوديم که به لطف آقای دايی اينم شديم..

Last edited:

sina_oonline

Registered User
لایک‌ها
71
باختیم..........
چقدر راحت...........
احمدی نژاد مقصر نبود.........مقصر این ماییم که این قدر لی لی به لالای یه نفر میزاریم...

دایی برو بسه....

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
شما چه توقعی از تماشاچیا داری ؟
توی عید این همه آدم اومدن پیروزی تیم کشورشون را ببینن، وقتی می بیینن تیم با یه مهاجم بازی می کنه( بماند که همون یکی هم گل نمی زنه ! )، یه گل حریف قبول نمیشه، بازی برده را باختن، تیم حریف به جای ایران حمله می کنه، بیان تشویق هم بکنن ؟؟؟

شما مثل اینکه حرف منو برعکس برداشت کردید.حرف منم این بود اصلا نباید تشویق میشد(منظور دایی هست)
تماشاگرایی که به واسطه یه گل تخماتیک دایی منفورو تشویق کردن اونم صدهزار نفری.بعد که نتیجه عوض شد بر ضدش شعار دادن.این تغییر چهره 180 درجه ای نمادی از جامعه ما هست که در همه موارد آدماش می تونن خیلی راحت رنگ عوض کنن.

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
شما مثل اینکه حرف منو برعکس برداشت کردید.حرف منم این بود اصلا نباید تشویق میشد(منظور دایی هست)
تماشاگرایی که به واسطه یه گل تخماتیک دایی منفورو تشویق کردن اونم صدهزار نفری.بعد که نتیجه عوض شد بر ضدش شعار دادن.این تغییر چهره 180 درجه ای نمادی از جامعه ما هست که در همه موارد آدماش می تونن خیلی راحت رنگ عوض کنن.

تایید میشه

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
همون بهتر که نريم جام جهانی،صعود کردن با اين تيم نتيجه اش اين ميشه که از 3 بازی گروهی جام جهانی با تفاضل گل -18 برگرديم
واقعاً با بازی عرب ها حال کردم جلو 100000 نفر امدن گل مساوی رو زدن،و بعدش هم دفاع نکردن و امدن جلو و گل دوم رو هم زدن

cyb3rninja666

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
/\/\ O H S E N, 1408, 30naa, alireza_edison, cotgnx, Hamid_311, jaxi200, ManUtd1998, Mt.Music, pooya007, raxtastar, SAM1990, SonadoR, سراب, منصور قیامت

این ها برنده مسابقه شدن

به افتخار خودم

اگه قرار به بردنه من که نتيجه بازی رو هم گفته بودم !! :دی يالا پوله منو بديد :دی

amk

Registered User
لایک‌ها
9
به نوبه خودم به اون 25.42% تبریک میگم......

Hamid_311

Registered User
لایک‌ها
25
واقعاً متاسفم واسه خودم که نشستم بازیو دیدم.
چهار تا جوجه عرب اومدن ایران و ایرانیو تحقیر کردن رفتند. خاک بر سر این دایی بی شعور کنن که 2ریال از انسانیت تو وجودش نیست.
نتیجه رو که من پیش بینی کردم میبازه. ولی دیروز بیشتر از هر چیز حس ناسیونالیست من گل کرده بود. این عربهای ملخ خور نه تنها بازی رو بردن، هر کار اخلاقیو غیر اخلاقیم که خواستن انجام دادن. انگار نه انگار 100 هزار تا ایرانی اونجا بود.
یه جا یکیشون به نکونما تنه زد، یه جای دیگه یکیشون موهای اشجاری رو کشید، ...
دایی برو گمشو.

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
نمی دونم چرا بعضی دوست دارن بحث فوتبال رو بکشون به بحث نژادی و قومی

باز بگید فلان کشور با ما خصومت داره ، بریم ببریمش قابل قبوله و اعلام مخالفت با سیاستهای دولتشه ولی اینکه هی عرب عرب می کنید ، در پستهای قبلی گفتم که مصداق چیه

Hamid_311

Registered User
لایک‌ها
25
دوست عزیز امروزه فوتبال فقط جنبه ورزشی و سرگرمی نداره. یه کم چشماتو باز کن. یه کم به خودت بای.
مراجعه شود به پست شماره 43.

بالا