• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیش بینی نتیجه بازی ایران عربستان

به نظر شما نتیجه بازی ایران عربستان چه خواهد شد؟

• Total voters
    59
  • Poll closed .

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
با زجر و دل خونی می بریم

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
تا کی آخه خوشبينی؟ تا کی خودمونو گول بزنيم؟
جواب نظر سنجی افراد ميدونيد به چه صورته؟ با اين صورته که چون دوست دارن ايران ببره ميان به برد ايران رأی ميدن ..و اصلاً هيچ نگاهی به بازيهای تدارکاتی و بازيهای قبلی که انجام دادن نداريم..مثلاً اگر ايران با برزيل هم بخواد بازی کنه و امکان نظر سنجی بزاريد ميبينيد که برد ايران بيشتر از برزيل رأی مياره..من نميدونم تا کی ميخواهيم خودمونو گول بزنيم...
به نظر من ما شانس حتی اول شدن تو گروهمون رو داريم..اونم فقط به شرطيه که دايی بره از تيم ملی...بازی اگه مساوی بشه به احتمال بسيار زياد دايی رو ميندازن بيرون و من همينو ميخوام..اگه ببريم اين بازيرو به نظر خودم به احتمال بسيار زياد با همين مربيگری آقای دايی تو گروهمون سوم ميشيم..

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
برد ایران!

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
جواب نظر سنجی افراد ميدونيد به چه صورته؟ با اين صورته که چون دوست دارن ايران ببره ميان به برد ايران رأی ميدن ..و اصلاً هيچ نگاهی به بازيهای تدارکاتی و بازيهای قبلی که انجام دادن نداريم..مثلاً اگر ايران با برزيل هم بخواد بازی کنه و امکان نظر سنجی بزاريد ميبينيد که برد ايران بيشتر از برزيل رأی مياره..من نميدونم تا کی ميخواهيم خودمونو گول بزنيم...
به نظر من ما شانس حتی اول شدن تو گروهمون رو داريم..اونم فقط به شرطيه که دايی بره از تيم ملی...بازی اگه مساوی بشه به احتمال بسيار زياد دايی رو ميندازن بيرون و من همينو ميخوام..اگه ببريم اين بازيرو به نظر خودم به احتمال بسيار زياد با همين مربيگری آقای دايی تو گروهمون سوم ميشيم..
قسمت اول حرفت تایید میشه!
ولی در مورد تیکه ی بولد شده یبار دیگه بخونش! خداییش خیلی حرف خنده داری بود. علی دایی بره؟ اونم با یه مساوی؟
من مطمئنم اگه تیم ملی تو ۳ تا بازی بعدش سه تا باخت هم بده دایی بازم سرمربی تیم ملیه.
ان شا الله تا زمان ظهور آقا سلطنت شهریار ادامه داره

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

به نظر من عربستان رو میبریم ولی زورکی;)

ولی در مورد تیکه ی بولد شده یبار دیگه بخونش! خداییش خیلی حرف خنده داری بود. علی دایی بره؟ اونم با یه مساوی؟
من مطمئنم اگه تیم ملی تو ۳ تا بازی بعدش سه تا باخت هم بده دایی بازم سرمربی تیم ملیه.

تایید میشه
دایی اگه امسال ایران رو به جام جهانی نبره برنامه 4 ساله برای جام جهانی بعدی میده:f34r:

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888

آره...الان که فکر ميکنم ميبينم آره..اگه 3 باختم بديم بازم اين ميمونه..

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
آره آره

منم فک کردم دیدم حق با شماس :( این مردک رو با چسب دوقلو استیکی کردن به نیمکت :|

پیش بینی من عوض شد.

ایران 4-0 عربستان :)

rahimi_sm

Registered User
لایک‌ها
1
چند روز پیش خودش توی یه مصاحبه گفت هر وقت دلش بخواد از تیم ملی میره. دقیقا اینو گفت!
فعلا داره شانس میاره و با وجود بازی بد یک بر صفر اونم با پنالتی میبره! ولی وقتی موج انتقاد ها راه بیافته و سایت ها و روزنامه ها شروع کنن به تیتر زدن گنده تر از دایی هم میره، دایی که عددی نیست! این که از دادکان و مصطفوی و ... که گنده تر نیست.

فعلا قاعدتا دایی هم خیلی دلش میخواد عربستان رو ببره. بنابراین دشمن مشترک داریم پس بهتره فعلا یه دوستی استراتژیک برقرار کنیم :lol:

Desperadoz

Registered User
لایک‌ها
5
دوست دارم ببریم ولی 1-1 احتمالاً

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
علی دایی یعنی مساوی = =

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
نمی دونم چرا بعضی وطن پرستی رو با نژاد پرستی اشتباه گرفتن! اونها هم شعار میدن چون یه عده می خوان ایران و اعراب رو به جون هم بندازن و خود در منطقه جولان بدن!
ما پیروزی و عزت خودمون رو میخوایم بدون توهین و مسخره کردن دیگران
این که میبینی اکثریت میگن می بریم خوشبینی یا گول زدن خود نیست ! این آرزو و علاقشونه
مشکل اینجاست که بعضی بین چیزی رو که دوست دارن با چیزی که احتمالا در واقعیت اتفاق میفته ، فرق نمیزارن
من که خودم خیلی دوست دارم با اقتدار ببریم ! مثلا 2-0
ولی احتمال مساوی خیلی زیادتره.... به هر حال فوتبال همیشه پیش بینیش سخت بوده

Hamid_311

Registered User
لایک‌ها
25
نمی دونم چرا بعضی وطن پرستی رو با نژاد پرستی اشتباه گرفتن! اونها هم شعار میدن چون یه عده می خوان ایران و اعراب رو به جون هم بندازن و خود در منطقه جولان بدن!

مرد مومن اونا ایرانو جز اعراب حساب میکنن. یا بدتر ایرانو اصن حساب نمیکنن.
ای کاش ایران و عرب به جون هم بودند.
اه. اسم عرب که میاد حالم بد میشه...

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
من حدسم اینه که ایران میبره..چون تو تهران هست..ربطی به تعصب نداره!:)

بالا