n550
Registered User
پیش فروش: ایفون 5 64گیگ..گلکسی نوت2 16 و 32 گیگ...اس3 قهواه یی..موتورولا ریزر اچ دی مکس...ال جی اپتیموس جی
از عنوان تاپیک که معلومه با توجه به خرید و ارادتی که خدمت دوستان دارم میخوام دوباره یه حال اسیدی به برو بچ سایت بدم..
فقط امیدوارم همه چیز طبق برنامه پیش بره و مشکلی وسط کار پیش نیاد
اینم اشاره کنم که 100% قیمتهام زیر قیمت روز بازار خواهد بود
مورد اخر که موتورولا ریزر اج دی مکس هستش طبق قول دوستم در امریکا باید به موقع برسه که ایشون برام پیش خریدم رو بیاره ایران
در مورد اپتیموس جی هم اگر اون فروشنده محترم کانادایی عنایت کنند و نسخه گلوبال رو طبق وعده کاستومر سرویس ال جی بیاره اون رو هم میارم..
دوستان قیمتها ثابت همین هستن.......دیگه تغییر نخواهد کرد.به همین قیمت تحویل داده میشود
دوستان هر کدامتون منت گذاشتین تصمیم به خرید داشتین 30%lاز مبلغ کل گوشی رو بیعانه به این حقیر میدین که براتون بزارم کنار.
قیمتهای مشخص شده
نوت2 16 گیگ گارانتی اصلی 1900 کره
ایفون 5:
64: 4600 بیرون از سایت فروخته شد.....
32: 4200 بیرون از سایت فروخته شد....
16: 3100 بیرون از سایت فروخته شد....
اس3 قهوه ایی: 1800
ریزر مکس اچ دی : 2900
دوستان توجه کنند قیمت برای دوستانی که پیش خرید میکنند با کسانی که تو سایت خرید میکنند فرق خواهد داشت....
شماره کارت
از عنوان تاپیک که معلومه با توجه به خرید و ارادتی که خدمت دوستان دارم میخوام دوباره یه حال اسیدی به برو بچ سایت بدم..
فقط امیدوارم همه چیز طبق برنامه پیش بره و مشکلی وسط کار پیش نیاد
اینم اشاره کنم که 100% قیمتهام زیر قیمت روز بازار خواهد بود
مورد اخر که موتورولا ریزر اج دی مکس هستش طبق قول دوستم در امریکا باید به موقع برسه که ایشون برام پیش خریدم رو بیاره ایران
در مورد اپتیموس جی هم اگر اون فروشنده محترم کانادایی عنایت کنند و نسخه گلوبال رو طبق وعده کاستومر سرویس ال جی بیاره اون رو هم میارم..
دوستان قیمتها ثابت همین هستن.......دیگه تغییر نخواهد کرد.به همین قیمت تحویل داده میشود
دوستان هر کدامتون منت گذاشتین تصمیم به خرید داشتین 30%lاز مبلغ کل گوشی رو بیعانه به این حقیر میدین که براتون بزارم کنار.
قیمتهای مشخص شده
نوت2 16 گیگ گارانتی اصلی 1900 کره
ایفون 5:
64: 4600 بیرون از سایت فروخته شد.....
32: 4200 بیرون از سایت فروخته شد....
16: 3100 بیرون از سایت فروخته شد....
اس3 قهوه ایی: 1800
ریزر مکس اچ دی : 2900
دوستان توجه کنند قیمت برای دوستانی که پیش خرید میکنند با کسانی که تو سایت خرید میکنند فرق خواهد داشت....
شماره کارت
Last edited: