justkharatha
کاربر تازه وارد
سلام دوستان
من خودم ی هفته دنبال محافظ صفحه و کیف برا اسوس فونپد372 خودم می گشتم البته همه جا بود اما قیمت مناسب نبود
الان ی جا پیدا کردم می خواستم ببینم کسی دیگه ای هم هست ک براش بگیرم تا اخر این هفته .. اگه مشتری بود فروش همیشگی می زارم
محافظ صفحه برا اسوس 372 8 تومن
برا 371 8 تومن
کیف versaSleeve 7 اسوس 45 تومن
دوستان محافظ صفحه حداقل باید 3 تا بخواهید
پول پست هم با خریدار هست
اگه ارزونتر سراغ داری بگیرین خواهشا تاپیک رو خراب نکنید
همین کیف رو سایتا دارن بین 70 تا 80 می فروشن
http://www.alldigitall.ir/product/44540/ASUS-VersaSleeve-7"#page=1
مناسب برای تبلتهای 7 اینچی ایسوس
ساخته شده از مواد نرم ولی محکم و بادوام
این کاور قابلیت تنظیم در دو موقعیت مختلف و چند زاویه متنوع را برای تبلتهای 7 اینچی ایسوس، به شما میدهد
طراحی جدید و فرم تاشو این کاور به شما این امکان را میدهد تا تبلت خود را برای تماشای ویدیو و یا تایپ کردن به صورت ارگونومیک، به راحتی تنظیم نمایید
محافظهای پلیاورتانی نرم و میکرو فیبر داخلی این کاور، تبلت 7 اینچی شما را امن نگه میدارند و از آن به خوبی محافظ میکنند
ابعاد کاور: 1.4 × 12.7 × 20.1 سانتیمتر وزن کاور: 105 گرم
Product Image
دوستای ک واقعا خریدار هستن سفارش بدن .. سابقه بنده هم مشخصه دوستانی ک خرید داشتن میشناسن
راستی ی فونپد اسوس 372 در حد اک زیر 2 هفته کارکرد برای رفیقم هست قصد فروش داره بزودی تاپیک اون هم می زنم
من خودم ی هفته دنبال محافظ صفحه و کیف برا اسوس فونپد372 خودم می گشتم البته همه جا بود اما قیمت مناسب نبود
الان ی جا پیدا کردم می خواستم ببینم کسی دیگه ای هم هست ک براش بگیرم تا اخر این هفته .. اگه مشتری بود فروش همیشگی می زارم
محافظ صفحه برا اسوس 372 8 تومن
برا 371 8 تومن
کیف versaSleeve 7 اسوس 45 تومن
دوستان محافظ صفحه حداقل باید 3 تا بخواهید
پول پست هم با خریدار هست
اگه ارزونتر سراغ داری بگیرین خواهشا تاپیک رو خراب نکنید
همین کیف رو سایتا دارن بین 70 تا 80 می فروشن
http://www.alldigitall.ir/product/44540/ASUS-VersaSleeve-7"#page=1
مناسب برای تبلتهای 7 اینچی ایسوس
ساخته شده از مواد نرم ولی محکم و بادوام
این کاور قابلیت تنظیم در دو موقعیت مختلف و چند زاویه متنوع را برای تبلتهای 7 اینچی ایسوس، به شما میدهد
طراحی جدید و فرم تاشو این کاور به شما این امکان را میدهد تا تبلت خود را برای تماشای ویدیو و یا تایپ کردن به صورت ارگونومیک، به راحتی تنظیم نمایید
محافظهای پلیاورتانی نرم و میکرو فیبر داخلی این کاور، تبلت 7 اینچی شما را امن نگه میدارند و از آن به خوبی محافظ میکنند
ابعاد کاور: 1.4 × 12.7 × 20.1 سانتیمتر وزن کاور: 105 گرم
Product Image
دوستای ک واقعا خریدار هستن سفارش بدن .. سابقه بنده هم مشخصه دوستانی ک خرید داشتن میشناسن
راستی ی فونپد اسوس 372 در حد اک زیر 2 هفته کارکرد برای رفیقم هست قصد فروش داره بزودی تاپیک اون هم می زنم