آژانس هواپیماییexchanging
dakhlestan

پیغام خطا توسط Dr Watson Posmortem debugger

شروع موضوع توسط BraveKnight ‏21 اکتبر 2007 در انجمن ویندوز

  1. BraveKnight

    BraveKnight Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    211
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    !فعلاً عالم مادی
    سلام
    مدتیه که ویندوزم همین طوری سر یه چیزای الکی هنگ میکنه. مثلا میخوام روی یه آیکون رایت کلیک کنم یا میخوام یه فایلو پاک کنم، به اینترنت کانکت بشم و ... یه ارور با نام Dr Watson Posmortem debugger میده که دوتا گزینه Send و Don't send داره، بعدشم ویندوز هنگ میکنه!
    البته اینطور که پیداست Dr Watson Posmortem debugger برنامه ایه که مشکلات و باگهای ویندوز رو پیدا میکنه و برای مایکروسافت ارسال میکنه تا برطرفش کنن. اما این مشکل بعد از عوض کردن ویندوز همچنان باقی میمونه. ویروس هم فکر نکنم باشه چون NOD32 رو سیستمم نصبه، هر روز هم آپدیتش میکنم.
    لطفاً دوستان اگه راهکاری دارن راهنمایی کنن.
    ممنون :)
     
  2. Mohammadirani@

    [email protected] Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 می 2006
    نوشته ها:
    1,181
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    GraphicStore.ir
    سلام

    تو سایت بیلی جون یه چیزهای نوشته http://support.microsoft.com/kb/308538

    شما تو Run بزن drwtsn32 ببین میتونی غیرفعالش کنی ؟
     
  3. Amirbahal3

    Amirbahal3 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    3,159
    تشکر شده:
    521
    جالبه دقیقا من هم همین مشکل رو پیدا کردم
    در ضمن یه راه حلی هم داره.
    وقتی سیستم شما هنگ میکنه alt ctrl delete رو بزنید و وارد تسک منیجر بشید. در اونجا در تب پروسس دکتر واتسون رو غیر فعال کنید.
     
  4. Mohammadirani@

    [email protected] Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 می 2006
    نوشته ها:
    1,181
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    GraphicStore.ir
    پس کاره یه تروجان ه .. از یه انتی تروجان یا انتی Spyware استفاده کنید البته باید به روز باشه ..

    یه راه حل ساده برای خلاص شدن پیدا کردم


    To disable Dr. Watson

    1.Click Start, click Run, type regedit in the Open box, and then click OK.

    2.Locate and click the following registry key:

    HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\AeDebug

    NOTE: Steps three and four are optional, but they necessary if you want to restore the default use of Dr. Watson.

    3.Click the AeDebug key, and then click Export Registry File on the Registry menu.

    4.Enter a name and location for the saved registry file, and then click Save.

    5.Delete the AeDebug key.

    See HERE http://support.microsoft.com/kb/188296
     
  5. BraveKnight

    BraveKnight Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    211
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    !فعلاً عالم مادی
    بچه ها ممنونم از پستهاتون
    راستش اون موقع که هنگ میکرد alt + Ctrl + Del هم جواب نمیداد، چون خود Task Manager هم وقتی باز میشد هنگ میکرد. تروجان هم نیست چون من دو سه دفعه ویندوز رو عوض کردم، آنتی ویروس (NOD32) و آنتی اسپایور (ZoneAlarm) هم نصب بود و آپدیت شده.
    بعد از اینکه کلی باهاش ور رفتم و درست نشد، Drwtsn32.exe رو سرچ کردم و مستقیم پاکش کردم! :D الانم بعضی وقتها که میخوام Shift رو بگیرم تمام محتویات صفحه پاک میشه!
    نمیدونم چرا یهو اینطوری شد. من که از همون ویندوز و همان برنامه های قبلی استفاده میکردم، چرا قبلا اینطوری نمیشد؟! :wacko:
    به نظرم پیشنهاد دوستمون، [email protected] ، کارساز واقع بشه.
    ممنون :)
     
  6. BraveKnight

    BraveKnight Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    211
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    !فعلاً عالم مادی
    سلام
    من اون کاری که [email protected] گفتن انجام دادم. یعنی Dr Watson رو از رجیستری پاک کردم. مشکل هم تقریباً حل شد و دیگه سیستم هنگ نمیکنه. اما الان یه ارور عجیب غریب دیگه میده. این ارور رو بیشتر وقتی میده که میخوام از کلیدهای ترکیبی استفاده کنم. یعنی تا کلید Ctrl رو فشار میدم ارور میده، یا مثلا وقتی میخوام توی یه کادر متنی رو وارد کنم و ...
    واقعاً گیج شدم دیگه. یعنی احتمال داره مشکل سخت افزاری باشه؟! چون با عوض کردن ویندوز هم مشکل حل نمیشه! :wacko:
    اینم به ترتیب ارورهایی که پشت سر هم میده:

    [​IMG]


    [​IMG]

    ممنون میشم اگه دوستان کمک کنن! :(
     
  7. Mohammadirani@

    [email protected] Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 می 2006
    نوشته ها:
    1,181
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    GraphicStore.ir
    احتمال میدم مشکل از رم باشه .. برا من که این مشکل پیش اومد رفتم رم ها رو یه بار در آوردم ، تمیز کردم .. دوباره جا زدم ..

    موقع این کار سیستم رو باید از برق بکشید و بدنتون هم الکتریسیته ساکن نداشته باشه ..
     
  8. coolzero

    coolzero Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    847
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    unja
    منم گاهی internet explorer رو میخوام ببندم بعدش اون ارور بالا یی رو میده
    تازه گاهیم IE بدجور قاطی میکنه و اصلا بسته نمیشه میگه busy هست!
    چن بارم ویندوز ریختم nod32 هم نصبه
     
  9. BraveKnight

    BraveKnight Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    211
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    !فعلاً عالم مادی
    منم همین احتمال رو میدم.
    چون تو کاتالوگ مادربردم زده بود نباید 3 تا رم رو با هم بست، یعنی باید زوج باشه، 2 تا یا 4 تا ! :blink: اما من توجه نکردم 2 تا 512 بستم با یه 256. فکر کنم مشکل از همون باشه. اما این برام سواله، الان 1 ماهی هست که اینا رو بستم چرا تازه الان اینطوری شده؟! :blink:
    به هر حال الان میرم 256 رو باز میکنم ببینم چی میشه. :wacko:
    نتیجش رو اینجا میذارم شاید به درد دوستانی که مشکل مشابه دارن بخوره. ;)
     
  10. BraveKnight

    BraveKnight Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    211
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    !فعلاً عالم مادی
    مشکل از رم بود. :)
    رم 256 رو باز کردم.
    فعلا که مشکل حل شده، دیگه اروری نمیده.
    حالا با رم مشکل پیدا کردم! :D
    هر کاریش میکنم Dual نمیشه. من با برنامه CPUz چک کردم. راه دیگه ای هم هست که بفهمم دوال شده یا نه؟ موقع بوت شدن که نمیشه چون اطلاعات خیلی سریع نمایش داده میشه.
    از کاتالوگ مادربردم یه عکس انداختم اتچ کردم.:D لطفاً ببینید سر در میارید.:blush:
     

    فایل های ضمیمه:

  11. BraveKnight

    BraveKnight Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    211
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    !فعلاً عالم مادی
    نه آقا مثل اینکه مشکل از رم هم نبود. دوباره ارور داد. :(
    من که دیگه دیوونه شدم!!! :wacko:
     
  12. Domain

    Domain Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 می 2007
    نوشته ها:
    1,696
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    f34.html ♪♫♪
    از ie استفاده میکنی؟! :)
    http://************/files/wdrq5n50zu7lmfdx2ij2.gif

    ویندوز همینه، احتمالا اسپای ور یا ویروسی گرفته ;)
    وقتی هم که رجیستری دستکاری بشه یا کنی بهبود یا فنا شدنش 50 50 ئه :eek:
    من قدیما هر 2 ماه یکبار به خاطر همین مشکلات ویندوزم رو رینستال یا فرمت اینستال می کردم ولی از وقتی که از آنتی اسپای ور و آنتی ویروس (با بروز رسانی) استفاده می کنم دفعاتش کاهش پیدا کرده :happy:
    آخرین باری که رو سیستمم ویندوز نصب کردم 1 سال پیش بود، که تا الآن هر روز هم دارم ازش استفاده می کنم :blush:
     
  13. BraveKnight

    BraveKnight Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    211
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    !فعلاً عالم مادی
    1 سال ؟!!!!!!!!!!! :blink:
    فکر نمیکنم اسپایور باشه. چون با NOD 32 ، Kaspersky و ZoneAlarm اسکن کردم اما چیزی پیدا نکردن!
    حالا یه مشکل جدیدتر پیدا کرده.
    ریستارت میشه!!!!!!!!! :wacko:
    وقتی با بعضی برنامه ها مثل System Mechanic کار میکنم یهو ریستارت میشه.
    اگه از پروسس ها یه Log تهیه کنم دوستان میتونن کمک کنن؟
     
  14. BraveKnight

    BraveKnight Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    211
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    !فعلاً عالم مادی
    اینم یه Log از ویندوزم.
    لطفاً اساتید بررسی کنن یه نظری بدن. :blush:
     

    فایل های ضمیمه: