آژانس هواپیمایی
pop up

پیوست بخشی از یه فایل

شروع موضوع توسط vaheb ‏15 اکتبر 2007 در انجمن PHP

  1. vaheb

    vaheb کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    134
    تشکر شده:
    0
    با سلام . من دارم یه CMS می نویسم . در این CMS که بر اساس TEXT Based طراحی می شود . من می خواهم از بخشی از فایل main.php رو به صفحه index.php پیوست کنم .
    محتویات index.php :
    PHP:
    <header contain php>

    محل قرار گرفتن کدها

    <footer contain php>
    محتویات صفحه main.php

    PHP:
    <html><head><meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
    </head><body>

    <p align="center">hello user</p>
    <?
    php code comes here
    ?>
    </body>
    خب می بایست مطالب بین تگ body در صفحه main.php بتواند در صفحه index.php اجرا بشه .

    امیدوارم متوجه شده باشید.
    مرسی !
     
  2. peymanafraz

    peymanafraz کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    135
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    $strHome
    من که متوجه نشدم شما چيکار ميخواين بکنين و منظورتون از نوشتن تگهاي HTML توي فايل main.php چيه؟؟
    خوب شما نيازي نداري که فايل main.php رو با ساختار کامل HTML بنويسي . ميتونين فقط اون يه بخش بين تگهاي BODY رو بنويسين.
     
  3. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
  4. vaheb

    vaheb کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    134
    تشکر شده:
    0
    آخه می خوان unicode باشه .
    اگه تگ مربوط به unicode نباشه که unicode نمی شه . !!!!!!!!!!!
     
  5. vaheb

    vaheb کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    134
    تشکر شده:
    0
  6. peymanafraz

    peymanafraz کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    135
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    $strHome
    خوب شما فايل رو به سه قسمت تقسيم کن يا به دو قسمت. ( سه قسمت بهتره )

    قسمت اول از شروع فايل تا بعد از تگ <BODY>
    قسمت دوم شامل تگ <p> و کدهاي PHP
    قسمت سوم شامل تگ </BODY> تا انتهاي فايل.

    حالا اينها رو هرجا خواستي ميتوني با هم يا جدا جدا فراخواني کني.

    اگه منظورت اين نبود بهتر توضيح بده تا بفهمم.
     
  7. boxilink
  8. vaheb

    vaheb کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    134
    تشکر شده:
    0
    یعنی چی ؟ میشه با یه مثال توضیح بدین ؟
     
  9. peymanafraz

    peymanafraz کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    135
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    $strHome
    مثلا :
    صفحه index.php
    PHP:
    <?PHP

        
    INCLUDE('Header.php');
        INCLUDE(
    'Body.php');
        INCLUDE(
    'Footer.php');
        
    ?>
    صفحه Header.php
    کد:
    <html>
    	<head>
    		<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"> 
    	</head>
    
    صفحه Body.php
    PHP:
    <body>
        <p align="center">hello user</p> 
        <?PHP 
            
    //php code comes here 
        
    ?> 
    </body>
    صفحه Footer.php
    کد:
    </HTML>
    
     
  10. vaheb

    vaheb کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    134
    تشکر شده:
    0
    خب اگه صفحه body.php به صورت utf باشه چی ؟