smartchain
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 357
- لایکها
- 0

توضیح:
به شما چیزی شبیه این داده میشه:

که از MTNL هند هست که یه اپراتور معروف هست مثل IR-TCI خودمون و اطالاعات آن 100 درصد صحیح میباشد و هنگام لیمیت شدن پیپل شما میتوانید اگر address proof از شما درخواست شد با آپلود کردن این utility bill اکانتتونو restore کنید!!
بطور مثال اطلاعات مربوط به این PDF شامل
اسم و فامیل دارنده خط
SINGH GURUCHARAN
آدرس کامل و 100% معتبر
FLT B-101,1ST FLR,SH
12SECTOR 19A
شهر ایالت
NERUL,
NAVI MUMBAI-
زیپ کد
400706
تلفن
27704737
میباشد!
دانلود
این روش تست شده و سود زیادیم واسه من نداره فقط خواستم به دوستانی که در این فروم به شدت دنبال یه پیپل میگردند و نیازشون با وریفای تنها برطرف نمیشه و اگر خدایی نکرده اکانتشون لیمیت شه ممکنه پولشونو از دست بدن کمک کرده باشم
ضمنا از این مدارک به تعداد کافی موجوده و به هر نفر یه PDF داده میشه
به هیچ وجه ساختگی نیست و اطلاعات 100 درصد درسته!
شرایط:
به هیچ وجه از طاطلاعات ارائه شده سوء استفاده توسط شما یا شخص ثالثی نشه تا مشکلی برای شخص مورد نظر(اطلاعات PDF) پیش نیاد!
این کار برای رفع محدودیت تحریم ایران توسط پیپل صورت گرفته
شما باید بعدز پرداخت مبلغ به یکی ازط حساب های ما با آی پی اختصاصی اقدام به ساختن پیپل ودقیقا منطبق با مشخصات فوق کنید تا هروقت اکانتتون به هر دلیلی لیمیت شد بتونید از لیمیت در بیارین
آی پی اختصاصی از کشور POLAND (هیچ نیازی نیست آی پی ایجاد کننده پیپل با آی پی اختصاصی کشور پیپل یکی باشه و فقط مهم اینه آی پی تغییر نکنه و از کشورهای تحریم شده مثل ایران نباشه و آی پی شیر هم نباشه!) ماهیانه 5500 تومن که اگر با آی پی سفارش بدین اکانتتون توسط خودم و با آیپی شما وریفای میشه و یوزر پسورد *** و پیپل و ایمیلتون براتون میل میشه!
سرویس نوع یک:
درخواست VCC و Document های مربوطه
7500 تومن
سرویس نوع دو:
درخواست VCC و Document های مربوطه و ***
13000 تومن
بعدز اضافه شدن VCC و گذشت 2-3 روز پیپل حدود 1.5 دلار به حساب شما اضافه میکنه
بعدز وریفای شدن اگر دلار خواستین میتونم با نرخ روز + 20 تومن براساس سایت گمرک مازاد بر آن برای مبالغ بالای 40 دلار
و نرخ روز سایت گمرک + 40 تومن مازاد بر قیمت روز برای مبالغ زیر 40 دلار به حساب پیپل شما واریز کنم مثلا در حال حاضر اگر شخصی تقاضای 20 دلار کنه با توجه به نرخ 9239 دلار , دلاری 9639 محاسبه میشه یعنی مجموعا 192780 ریال
سوالی اگر جواب داده نشده در خدمتم
Last edited: