• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیپل وریفای شده از هند با آدرس و شماره تلفن معتبر به همراه utility bill 7500تومن!!!

smartchain

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ebaysalvcard.jpg

توضیح:
به شما چیزی شبیه این داده میشه:

2nk3thk.png

که از MTNL هند هست که یه اپراتور معروف هست مثل IR-TCI خودمون و اطالاعات آن 100 درصد صحیح میباشد و هنگام لیمیت شدن پیپل شما میتوانید اگر address proof از شما درخواست شد با آپلود کردن این utility bill اکانتتونو restore کنید!!

بطور مثال اطلاعات مربوط به این PDF شامل

اسم و فامیل دارنده خط
SINGH GURUCHARAN

آدرس کامل و 100% معتبر
FLT B-101,1ST FLR,SH
12SECTOR 19A

شهر ایالت
NERUL,
NAVI MUMBAI-
زیپ کد
400706
تلفن
27704737
میباشد!
دانلود

این روش تست شده و سود زیادیم واسه من نداره فقط خواستم به دوستانی که در این فروم به شدت دنبال یه پیپل میگردند و نیازشون با وریفای تنها برطرف نمیشه و اگر خدایی نکرده اکانتشون لیمیت شه ممکنه پولشونو از دست بدن کمک کرده باشم
ضمنا از این مدارک به تعداد کافی موجوده و به هر نفر یه PDF داده میشه
به هیچ وجه ساختگی نیست و اطلاعات 100 درصد درسته!

شرایط:
به هیچ وجه از طاطلاعات ارائه شده سوء استفاده توسط شما یا شخص ثالثی نشه تا مشکلی برای شخص مورد نظر(اطلاعات PDF) پیش نیاد!
این کار برای رفع محدودیت تحریم ایران توسط پیپل صورت گرفته
شما باید بعدز پرداخت مبلغ به یکی ازط حساب های ما با آی پی اختصاصی اقدام به ساختن پیپل ودقیقا منطبق با مشخصات فوق کنید تا هروقت اکانتتون به هر دلیلی لیمیت شد بتونید از لیمیت در بیارین
آی پی اختصاصی از کشور POLAND (هیچ نیازی نیست آی پی ایجاد کننده پیپل با آی پی اختصاصی کشور پیپل یکی باشه و فقط مهم اینه آی پی تغییر نکنه و از کشورهای تحریم شده مثل ایران نباشه و آی پی شیر هم نباشه!) ماهیانه 5500 تومن که اگر با آی پی سفارش بدین اکانتتون توسط خودم و با آیپی شما وریفای میشه و یوزر پسورد *** و پیپل و ایمیلتون براتون میل میشه!

سرویس نوع یک:
درخواست VCC و Document های مربوطه
7500 تومن

سرویس نوع دو:
درخواست VCC و Document های مربوطه و ***
13000 تومن

بعدز اضافه شدن VCC و گذشت 2-3 روز پیپل حدود 1.5 دلار به حساب شما اضافه میکنه
بعدز وریفای شدن اگر دلار خواستین میتونم با نرخ روز + 20 تومن براساس سایت گمرک مازاد بر آن برای مبالغ بالای 40 دلار

و نرخ روز سایت گمرک + 40 تومن مازاد بر قیمت روز برای مبالغ زیر 40 دلار به حساب پیپل شما واریز کنم مثلا در حال حاضر اگر شخصی تقاضای 20 دلار کنه با توجه به نرخ 9239 دلار , دلاری 9639 محاسبه میشه یعنی مجموعا 192780 ریال

سوالی اگر جواب داده نشده در خدمتم

Last edited:

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
1. این آدرس ها از کجا اومده؟! مال آشنایان شما هست یا صاحب این آدرس ها در فروم های خارجی اقدام به فروش آدرسشون برای پیپال کردن؟

2. با این حساب شما این تضمین رو میدید که اگر اکانت لیمیت شد با ارسال این فیش تلفن 100% از لیمیت در بیاد؟

3. چه تضمینی هست که بعدا صاحب این آدرس از آدرسش سو استفاده نکنه و اون رو به چند نفر دیگه نده؟ یا اینکه ادعای مالکیت اکانت رو نکنه؟!

smartchain

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

شما 7 تومن داری میدی تضمینم میخواهین؟! نخیر هیچ تضمینی نیست!
ضمن اینکه این اطلاعات رو نه خود شخص داده نه تو فرومی هست نه آشنای منه نه از فرومی بدست اومده نه بیشتر از یک نفر صاحبش هستند...

عجب سخنی :D
مالک اکانت کسیه که یوزرنیم و پسوردو داره!

AKBAR_TR

Registered User
لایک‌ها
98
سلام

ضمن اینکه این اطلاعات رو نه خود شخص داده نه تو فرومی هست نه آشنای منه نه از فرومی بدست اومده نه بیشتر از یک نفر صاحبش هستند...

عجب معمای عجیبی شد!!:blink::blink::blink:
به سه نفر اولی که این معما رو حل کنن به رسم یادبود هدایایی اهدا خواهد گردید

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
سلام

شما اگه کمی حوصله به خرج بدین میفهمین قضیه سر 7 تومن نیست. چه 7 تومن چه 100 تومن. بعدش مهمه که اکانت لیمیت شد و چندین هزار دلار پول ناقابل میپره! چیزی که تضمین نداشته باشه 1000 تومن هم باشه ارزشی نداره.

موفق باشید!

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
شما اگه کمی حوصله به خرج بدین میفهمین قضیه سر 7 تومن نیست. چه 7 تومن چه 100 تومن. بعدش مهمه که اکانت لیمیت شد و چندین هزار دلار پول ناقابل میپره! چیزی که تضمین نداشته باشه 1000 تومن هم باشه ارزشی نداره.

موفق باشید!
:eek: دقیقا ! وگرنه آدم که سر 7 یا 13 تومنش گیر نداره .
نوشتین با تلفن معتبر ، یعنی اگر احتیاج شد تلفنی هم تائید میشه حساب ؟

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32
اگر جواب دوستان از جمله محسن جان را بديد و شفاف سازي كنيد من با تضمين خريدارم اصلا به جاي 7 تومن 15 تومن ميدم اما به شرطي كه تضميني باشه..

smartchain

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آخه مگه من مدیر مسئول پیپل هستم که اگه پیپل شما لیمیت شد سفارش کنم از لیمیت خارج کنن!
ببخشید که رک میگم اومدیمو شما هر پولیو از هر نوع اکانتی اعم از هک شده و نشده دریافت کردین!
در اون صورت میاین میگین پس چرا restore نمیشه...:D
پس یه ذره منطقی فکر کنین!
من خودم تا حالا 2 بار از لیمیت دراوردم ولی بازم میگم تضمین هیچ چیزو نمیکنم
اگه اینو تضمین کنم احتمالا بعدش با 3000 تومن میخواهین تضمین کنم اوندنیا هم نرین تو جهنم!(شوخی)

mr mohsenshahbazi
خیر تلفنی تایید نمیشه همونطور که گفتم برای PROOF OF ADDDRESS هست که در اکثر مواقع برای رفع لیمیت کافیه

بالا