• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چاكر قسمت بازي

black_jack_of_black_city

Registered User
لایک‌ها
73
با قلبی شکسته در انتظار مرگ گوشه ای نشستم . به آرز
:D :D :D سلام :D :D :D

آقا منم بازي

من زياد بازي نميكنم اين پي سي جديد رو هم كه خريديم كارت گرافيكش اسمش اينه VIA/ S3G KM400 خب نميدونم چي هست و چگونه

خلاصه من فقط از بازيهاي استراتژيك خوشم مياد و ماشين

بازي هاي كماندو 123 رو تموم كردم در حال حاظر هم در مواقع بيكاري بازهاي فارسي شده جنگهاي صليبي و قلعه رو بازي ميكنم بازي رو اگه فارسي باشه بازي ميكنم

تا حالا 6 بار سي دي رد آلرت 2 رو گرفتم هر بار هم خراب بوده

پول به سي دي ارژينال نميدم و سعي ميكنم از هر سي دي كه ميخرم 20 تا رايت كنم تا يه چيزي گيرمون بياد

خب حالا بياين بگين چي بازي كنم كه به اين يارو كارتمون بخوره :wacko:

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
VIA KM400 كه مدل چيپست مادر بوردت هست.اما احتمالا گرافيكت آنبورد S3 باشه اينجور كه نوشتي.
بهرحال مادربورد منهم گرافيك آنبورد S3 Pro Savage داره ولي من كارت گرافيك جدا گذاشتم روش.چون اين گرافيكهاي آنبورد مخصوصا مدلهاي S3 و غيره براي بازي هاي روز خيلي ضعيفن.ولي براي كارهاي عادي خوبن و مقرون به صرفه.ولي براي بازي بايد فكر يه گرافيك درست حسابي باشي.
بازيهاي جديد اكشن رو بيشترشون رو نميتوني با اين گرافيك خوب اجرا كني.اما بيشتر بازيهاي استراتژي رو ميتوني.
استرتژي هم بازيهاي Age Of Mythology (اسم ايرانيش والا نميدونم عصر اساطير يا همچين چيزي بايد باشه) و Warcraft3 (اين فارسي شدش فكر نكنم باشه ) رو احتمالا اون كارت بتونه اجرا كنه.

black_jack_of_black_city

Registered User
لایک‌ها
73
با قلبی شکسته در انتظار مرگ گوشه ای نشستم . به آرز
آقا اين واركرافت لعنتي چه جور نصب ميشه هر كار كردم نشد
2تا سي دي داشت يكي warcraft یکی دیگه هم war craft فوریزن یا یه همچین چیزی بود

سی دی یک نصب میکنه تموم سی دی فروزن رو نصب میکنم اونم نصب میشه حالا توی دسکتاپ 2 تا آیکون داریم روی هر کدوم کلیک میکنم میگه سی دی 2 رو بذار و اون سی دی دیگه رو میذارم ارور میده

ali206speed

Registered User
لایک‌ها
3
ميگم نكنه از مادر بوردته كه بازي prince of persia رو خوب نمياره آخه اگه مادر بورد گرافيكش آن بورد باشه بعد گرافيك روش نصب كنيم خوب ساپورت نميكنه من اين بازي رو ميگيرم بعد خبرشو به شما ميدم كه با گرافيكه من چه جوري اومد :D

mammad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از black_jack_of_black_city :
آقا اين واركرافت لعنتي چه جور نصب ميشه هر كار كردم نشد
2تا سي دي داشت يكي warcraft یکی دیگه هم war craft فوریزن یا یه همچین چیزی بود

سی دی یک نصب میکنه تموم سی دی فروزن رو نصب میکنم اونم نصب میشه حالا توی دسکتاپ 2 تا آیکون داریم روی هر کدوم کلیک میکنم میگه سی دی 2 رو بذار و اون سی دی دیگه رو میذارم ارور میده
داري شوخي ميكني؟خودت كه اينهمه تو كار هك مك بودي كه يعني نميدوني بايد كركشو بزاري؟

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
به نقل از ali206speed :
ميگم نكنه از مادر بوردته كه بازي prince of persia رو خوب نمياره آخه اگه مادر بورد گرافيكش آن بورد باشه بعد گرافيك روش نصب كنيم خوب ساپورت نميكنه
كي اين حرف خنده دار رو زده؟؟ :D :D
علي جان,هيچ فرقي نميكنه كه مادر بوردي گرافيك آنبورد داشته باشه,بعد روش گرافيك مجزا نصب كني با اينكه مادربوردي گرافيك آنبورد نداشته باشه و اون گرافيك مجزا روش باشه ;) چون گرافيك انبورد مثل اين ميمونه كه تو دو تا كارت گرافيك داشته باشي,و بعد كه كارت گرافيك مجزا رو نصب ميكني ,اون گرافيك آنبورد قطع ميشه و ديگه اصلا انگار وجود نداشته باشه .همين!
به نقل از ali206speed :
من اين بازي رو ميگيرم بعد خبرشو به شما ميدم كه با گرافيكه من چه جوري اومد
بابا تعصب! تو مثكه خيلي اين كارت MX440 كه داري دوست داري هان؟ :D
بيخود نگيرش كه پول دور ريختي! اين بازي با كارت Geforce4 MX به هيچوجه اجرا نميشه!
اصلا تو خود مشخصات سيستمش اينو گفته رك!
يه چيز جالب هم اينكه من رفتم توي سايت خود اين بازي تو فارومش,ديدم اونجا يكي نوشته بود : هيچ راهي نيست اين بازي رو بشه با اين كارت اجرا كرد؟ بعد مدير سايت بهش جواب داده بود : چرا با معجزه ميشه! :D
(البته يك نرم افزاري اونجا ازش صحبت بود كه اين كارتها رو وادار ميكنه بازي رو اجرا كنن,البته نتيجش ميشه يك چيز افتضاح و پر از انواع اشكالات از تغيير رنگها بگير تا كج و كوله شدن چيزها توي بازي و كند شدن شديد و.....) خلاصه اينجوري.

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
به نقل از black_jack_of_black_city :
ممد جان داري شوخي ميكني ؟

اونو كه ميدونم ولي بازم نشد

من نميدونم مشكلت از كجاست..شايد كرك خرابه اما من فكر ميكنم مشكلت اينه كه دو تاي اينها رو باهم اينستال كردي,حالا كرك ها قرو قاطي شده.
WARCRAFT3 يك بازي هست و يك CD.اون Frozen throne ارتقا دهندشه (يه سري مرحله جديد هست ) كه حالا لازم نيست اول كاري ديسك اونو هم نصب كني.
اول ديسك خود Warcraft3 رو نصب كن و كركشم نصب كن بايد اجرا شه.بعد وقتي تمومش كردي اون ديسك دوم رو اينستال كن.
يعني بازي اصلي همون ديسك 1 هست و لازم نيست حالا اول كاري دومي رو هم بريزي.

بالا