آژانس هواپیمایی
pop up

چاکر همه اساتید خودم در VB

شروع موضوع توسط davood00 ‏18 اکتبر 2003 در انجمن برنامه نویسی

  1. davood00

    davood00 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    7
    تشکر شده:
    0
    آقا چاكريم
    من همين الان عضو شدم (جون داداش)
    تو ويژوال بيسيك هم اي...بد نيستم.
    اگه مي خواين طرز استفاده از microsoft agent و speech recognation اون و طریقه استفاده از visual styles ویندوز xp رو اگه قبلا کسی نگفته بگین من بگم؟
     
  2. amirnezhad

    amirnezhad کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏26 جولای 2003
    نوشته ها:
    136
    تشکر شده:
    0
    آقا اگه لطف كني و اين مورد رو بگي ممنون ميشم.
    در ضمن يه سوال ديگه ...
    مي دوني چطوري ميشه با VB يه فايل Icon Library درست كرد؟
     
  3. davood00

    davood00 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    7
    تشکر شده:
    0
    خوب پس يه نفر مارو تحويل گرفت
    حتما تابه حال متوجه شده اید که هنگامی که برنامه ای که نوشته اید را(به زبان VC یا VB یا شاید رو بقیه هم همینطور باشه) در ویندوز XP اجرا می کنید شمایلی مثل ویندوز 98 داره.(از لحاظ دکمه ها و نوار ابزار ها و ...) و می خواستید اون برنامه رو خوشگل کنید. برای این کار باید از نسخه 6 فایل comctl32.dll استفاده کنید.
    همونطور كه مي دونيد XP می تونه از یه Dll با دو وزژن استفاده کنه(پهلو به پهلو)
    شاید هم بعضی برنامه ها مثل Winamp را دیده باشید که این گونه هست(تو محیطش ctrl+p بزنید تا بفهمید چی می گم یا open کنید.البته تو XP).
    برای زیبا کردن این برنامه ها یا برنامه هایی که خودتان نوشته اید این کار ها را انجام دهید:
    1-notepad را باز کنید و این خطوط را وارد کنید:
    [code:1]<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="yes"?>

    <assembly xmlns="urn:schemas-microsoft-com:asm.v1" manifestVersion="1.0">

    <assemblyIdentity type="win32" processorArchitecture="*" version="2.0.0.2"

    name="ApiViewer 2002"/>

    <description>ProgramName</description>

    <dependency>

    <dependentAssembly>

    <assemblyIdentity

    type="win32"

    name="Microsoft.Windows.Common-Controls" version="6.0.0.0"

    language="*"

    processorArchitecture="*"

    publicKeyToken="6595b64144ccf1df"

    />

    </dependentAssembly>

    </dependency>

    </assembly>[/code:1]
    (این یه فایل xml است) - (البته جای بعضی کاراکتر ها عوض شد منتها اگر copy و paste کنید ردیفه)
    2-این فایل را با نام appname.exe.manifest در مسیر برنامه (در کنار آن) ذخیره کنید که appname نام برنامه کاربردی شماست.
    فکر کنم باید حروف کوچک و بزرگ را رعایت کنید.
    مثلا winamp.exe.manifest حالا برنامه تان را جرا کنید.
    فکر می کنم این کار برای هر برنامه ای که از comctl32.dll استفاده می کند جواب می دهد.(مثلا اگر از نوار ابزار در VB استفاده کرده اید باید نسخه 5 باشد یعنیMicrosoft Windows Common Controls 5 را در برنامه تان به کار ببرید.
    حالا اگر این کار را برای winamp انجام داده اید آن را دوباره اجرا کنید و ctrl+p بزنید تا نتیجه را ببینید.
    اگه این کارو کردین و وقتی برنامه رو اجرا میکنید یه صدای ارور می شنوید ولی پیامی نمی بینید بدانید که برنامه شما از comctl استفاده نمی کنه پس اون فایل رو پاک کنین.
    چون حتما باید از یکی از کنترل های windows common controls استفاده کنید ها!
    اگه برنامه رو خودتون نوشتید می تونید از مثلا یه Slider یا progress bar تو برنامه استفاده کنید که میتونید او رو visible ش رو false کنید.

    -------------------------------------------
    مجبور شدم یه قسمت کد به این پست اضافه کنم که بهتر دیده شه. :!:
    خرگوش کوچولو
     
  4. amirnezhad

    amirnezhad کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏26 جولای 2003
    نوشته ها:
    136
    تشکر شده:
    0
    آقا دمت گرم ;)
     
  5. esm

    esm Guest

    تاریخ عضویت:
    ‏21 آگوست 2004
    نوشته ها:
    87
    تشکر شده:
    0
    ببین من به صورت عمرا نتونستم agentرو download کنم
    کمکم کن
     
  6. miladkdz

    miladkdz کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 آگوست 2003
    نوشته ها:
    176
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran, Ekbatan
    آقا من خيلي حااااال كردم!
    من با اين Agent لعنتي هم مشكل دارم! يه كم توضيح بدي ممنون ميشم!
     
  7. boxilink