با سلام
من عضو تازه اين سايت هستم. بعد از ورود به سايت قسمتي با مزمون سايت چك يا يك همچين چيزي نديدم براي همين مطلبم رو در اينجا مينويسم.
Gchat Design Studio
اين يك سايت چت و مسنجر هست كه شامل امكانات زير است :
1- ثبت نام كاربران و انتخاب يك كاراكتر
2- حركت در محيط بصورت مسيريابي هوشمند به اين صورت كه بعد از كليك روي مقصد مورد نظر كاراكتر مسير خود رو تشخصي ميده و حركت ميكنه.
3- دايركتوري اعضا كه امكان جستجو در كاربران رو مهيا ميكنه
4- امكان تغيير مشخصات
5- ارسال پيام خصوصي و عمومي
6- مشاهده پروفايل كاربران
7- امكان استفاده چت در هر سايتي به راحتي امكان پذير است. فقط كافيه كه كاربران فرم ورود رو در سايت خودشون بندازند , بعد از ورود به چت , هنگام خروج كاربر به سايت مبدا برگردانده ميشه.
با اينكه محتويات اين سايت به زبان انگليسي است اما يك كار كاملا ايراني است و غير از كاراكترها , هيچ قسمتي از جايي كپي برداري نشده است.
لطفا با نظرات و انتقادات خودتون به پيشرفت ما كمك كنيد
با تشكر
مجيد خسروي
من عضو تازه اين سايت هستم. بعد از ورود به سايت قسمتي با مزمون سايت چك يا يك همچين چيزي نديدم براي همين مطلبم رو در اينجا مينويسم.
Gchat Design Studio
اين يك سايت چت و مسنجر هست كه شامل امكانات زير است :
1- ثبت نام كاربران و انتخاب يك كاراكتر
2- حركت در محيط بصورت مسيريابي هوشمند به اين صورت كه بعد از كليك روي مقصد مورد نظر كاراكتر مسير خود رو تشخصي ميده و حركت ميكنه.
3- دايركتوري اعضا كه امكان جستجو در كاربران رو مهيا ميكنه
4- امكان تغيير مشخصات
5- ارسال پيام خصوصي و عمومي
6- مشاهده پروفايل كاربران
7- امكان استفاده چت در هر سايتي به راحتي امكان پذير است. فقط كافيه كه كاربران فرم ورود رو در سايت خودشون بندازند , بعد از ورود به چت , هنگام خروج كاربر به سايت مبدا برگردانده ميشه.
با اينكه محتويات اين سايت به زبان انگليسي است اما يك كار كاملا ايراني است و غير از كاراكترها , هيچ قسمتي از جايي كپي برداري نشده است.
لطفا با نظرات و انتقادات خودتون به پيشرفت ما كمك كنيد
با تشكر
مجيد خسروي