• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چجوري اينترنت Wimax مبين نت رو با wifi ميشه شير كرد؟؟

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
چجوري ميشه اينترنت Wimax مبين نت رو با wifi شير كرد كه با لپ تاپ ديگه وصل شد واز اينترنت استفاده كرد

لطف كنيد اساتيد كامل راهنمايي و توضيح بديد

ممنونم

Last edited:

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
مودم Wireless اشون رو خریداری کنید یا اینکه باید یه Router بی سیم بخرید ( یا اگر یه مدم بی سیم ADSL از قبل دارید که قابلیت Route کردن رو داره ) و خروجی شبکه Wimax اتون رو به ورودی 1 روتر بزنید و وقتی به روتر وصل میشید اینترنت هم برقراره ..

RAR

Registered User
لایک‌ها
43
یا اگر روتر یا مودم وایرلس ندارید
میتونید یک دانگل یو اس بی بگیری که قیمتشم 18-19 تومنه
البته مارکهای مختلف دارن
من خودم همین کار رو کردم یه دانگل گرفتم ، الان دارم با لپتاپ و موبایل به صورت وای فای از اینترنت استفاده میکنم ( از ADSL )

Maz!ar

Registered User
لایک‌ها
38
باید روتر بخری و سیمش رو به ورودی روتر میزنی و یه تنظیم مختصر،

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
اين همسايه ما وايكس داره اكانتش ميوفته رو wifi ADSL من . من چجوري ميتونم بهش وصل بشم ؟ كانكت رو ميزنم ولي يه كدي ميخواد كه اون لامصب نميدونم چيه . ولي فكر كنم بتونم وارد ادمين بشم . چجوري ميتونم با مورد usb wifi ADSL خودم وارد ادمين مودم اون بشم؟

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
مودم Wireless اشون رو خریداری کنید یا اینکه باید یه Router بی سیم بخرید ( یا اگر یه مدم بی سیم ADSL از قبل دارید که قابلیت Route کردن رو داره ) و خروجی شبکه Wimax اتون رو به ورودی 1 روتر بزنید و وقتی به روتر وصل میشید اینترنت هم برقراره ..

آقا من ميخوام اينترنت رو از سيستمي كه مودم wimax وصله شير كنم ،‌بعد با لپ تاپ (كه وايرلس داره) به اينترنت كانكت شم يا به مودم وايمكس وصل شم و بعدش از اينترنت كانكت شم

اينوري كه شما ميگي يعني بدون روتر يا كارت وايرلس نميشه؟؟ هيچ راهي نداره؟؟

ضمنا مگه خودم مودم ايستاده وايمكس مبين نت روتر نداره؟ چون wifi و.. داره؟؟؟

بعدش من برا جايي ميخوام اوكي كنم ، ضاحرا قبلا بدون هيچي با شير وصل ميشدن هيچ كارت وايرلس يا روتري و... در كار نبوده؟؟
اينچجوري ميشه؟؟

ممنون از همه دوستان ،‌هر كي نظري داره لطف كنه راهنمايي كنه

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
آقا من ميخوام اينترنت رو از سيستمي كه مودم wimax وصله شير كنم ،‌بعد با لپ تاپ (كه وايرلس داره) به اينترنت كانكت شم يا به مودم وايمكس وصل شم و بعدش از اينترنت كانكت شم

بعدش من برا جايي ميخوام اوكي كنم ، ضاحرا قبلا بدون هيچي با شير وصل ميشدن هيچ كارت وايرلس يا روتري و... در كار نبوده؟؟
اينچجوري ميشه؟؟

من نمیدونم این مدمی که به شما دادن از چه نوع هست ولی دو مدل InDoor بیشتر نداره یه مدلی که Wifi نداره و با کابل وصل میشه .. یه مدل دیگه که Wifi داره .. اگر شما مدل Wifi دار و تهیه کردید که دیگه هیچ مشکلی نیست .. و هیچ چیز اضافه لازم نداره شما به Wimax Router اتون از طریق شبکه بی سیم وصل میشید ..

ولی اگر این چیزی که به شما دادن Wifi نداره که باید Router بی سیم بخرید .. اگر مدم اتون معمولی هست با شرکت تماس بگیرید و ازشون بخواهید که این رو براتون با مدل بی سیم عوض کنند که دردسر Router خریدن و اینها رو هم نداشته باشید

http://www.mobinnet.ir/browse.aspx?CatID=2&ContentID=26

مدم دوم ! Wireless داره ..

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223

اينچجوري ميشه؟؟

سلام دوست عزیز اگه مودم شما از این مدل کله قندی باشه راهی بجز اینکه دانگ یا کارت وایرلس برای سیستمتون بخرین و از طریق اون شیر کنین ندارین. چون اون مودم فقط با usb وصل میشه.
اگه قبلا وصل میشدن پس مودمش مدلی هست که خودش وای فای داره. پس هیچ چیز اضافه نمی خواد .شاید تنظیماتش به هم خورده.

شما بگو مدمت کدوم مدل از این هاست؟؟؟؟
http://mobinnet.ir/browse.aspx?CatID=2&ContentID=26

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
سلام دوست عزیز اگه مودم شما از این مدل کله قندی باشه راهی بجز اینکه دانگ یا کارت وایرلس برای سیستمتون بخرین و از طریق اون شیر کنین ندارین. چون اون مودم فقط با usb وصل میشه.
اگه قبلا وصل میشدن پس مودمش مدلی هست که خودش وای فای داره. پس هیچ چیز اضافه نمی خواد .شاید تنظیماتش به هم خورده.

شما بگو مدمت کدوم مدل از این هاست؟؟؟؟
شرکت ارتباطات مبین نت :: تنها اپراتور سراسری وایمکس در ایران :: اینترنت پرسرعت بی سیم :: اینترنت شخصی :: تلفن اینترنتی :: شبکه های مجازی اختصاص

آقا مودمش Wifi داره
اینه مدلش که تو سایته
مودم داخلی وایمکس با پورت تلفن و امکان WiFi و یا Indoor VOIP-WiFi CPE IndoorWiFiVoIP.jpg

حالا چجوری اینترنت مودم وایمکسو شیر کنم که با wifi لپ تاپ بهش وصل شم؟؟؟

ویندوز 7 هستش

از لپ تاپ 1 کانت بزنم وصل میشه دیگه درسته؟؟ کانفییگه دیگه نمیخاد درسته؟؟ همین که wifi مودم ببینه دیگه اوکی میشه درسته؟؟

Last edited:

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام دوست عزیز
خب اینکه کاری نداره وایرلس لب تاپ و روشن کن. سرچ کن و اسم مودم و پیدا کن.
رمزشو بزن
و تمام.
فقط یه نکته این مودم ها اگه وایرلسش کار میکرده که هیچ ولی به صورت پیش فرض از ابتدا وایرلسش خاموشه. باید توی تنظیمات روشنش کنید.

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اين همسايه ما وايكس داره اكانتش ميوفته رو wifi ADSL من . من چجوري ميتونم بهش وصل بشم ؟ كانكت رو ميزنم ولي يه كدي ميخواد كه اون لامصب نميدونم چيه . ولي فكر كنم بتونم وارد ادمين بشم . چجوري ميتونم با مورد usb wifi ADSL خودم وارد ادمين مودم اون بشم؟

دوست عزیز ایرانسل یک وریفیکیشن دیگه هم داره که باید رمز عبور وایمکس رو بزنی ولی این قدیمیه فکر می کردم دیگه کسی ازش استفاده نمی کنه.

mohsenshayan

Registered User
لایک‌ها
91
سلام
من یه مودم وایمکس مبین نت دارم که بغل این مودم دوتا خروجی داره ،سوال اول اینکه چطور میتونم وایرلس شیر کنم .
دوم اینکه این دوتا خروجی برای چیه؟
ممنونم

unp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
41
اقایون عزیز فکر کنم سوال استارتر چز دیگه ای باشه ها

mrb_s

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام .
ببخشید ، میشه کمکم کنید ؟؟
من یه مودم t-plink دارم که باسیمه و یک مودم مبین نت من میخوام از طریق مودم میبن نت اینترنتمو وای فا کنم ، وقتی وصلش میکنم وای فا روشن میشه ولی lNo internet access میزنه .باید با استفاده از اون کانکشن که وقتی میخواسم با سیم وصل بشم ( همون ک یوزر و پس بهش میدادم ) کانکت شم که بتونم سایت باز کنم ...
نمیدونم منظورمو فهمیدی یا نه ؟؟ اگر نفهمیدین بگین تا بیشتر توضیح بدم.

بالا