آژانس هواپیماییexchanging

چجوري ميتونم با enter بين اديت باكس ها حركت كنم

شروع موضوع توسط m_tabari ‏27 ژوئن 2005 در انجمن Delphi

  1. m_tabari

    m_tabari کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 مارس 2004
    نوشته ها:
    40
    تشکر شده:
    0
    فرض کنید چند تا ادیت داریم میخوام کاری کنم که وقتی یه ادیت رو پر کردم با زدن enter به اديت ديگر بروم در حال حاظر اين كار با دكمه tab انجام ميشود :(
     
  2. rmb_ali

    rmb_ali Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2003
    نوشته ها:
    1,219
    تشکر شده:
    21
    البته نميدوونم اين عكسه چه ربطي به موضوع داره ولي ميتوني توي onenter اون كامپوننت ات فوكوس رو به يه كامپوننت ديگه بدي اگر خواستي بگو دستورشم بهت بگم (البته اگر خودت نميدوني)
     
  3. m_tabari

    m_tabari کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 مارس 2004
    نوشته ها:
    40
    تشکر شده:
    0
    آره کدش رو نمیدونم - مشکلم بیشتر اینه که چجوری تنظیم کنم که این کار رو با دکمه enter انجام بده
    راستي عكس رو هم برداشتم -فقط به خاطر تو
     
  4. rmb_ali

    rmb_ali Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2003
    نوشته ها:
    1,219
    تشکر شده:
    21
    procedure TForm1.Edit1KeyUp(Sender: TObject; var Key: Word;
    Shift: TShiftState);
    begin
    if key = Key_Enter then
    edit2.SetFocus;
    end;

    اينو ميتوني توي اونت keyup مثلا edit1 بزاري تا بعد از اينتر زدن روي اون به اديت 2 بره
     
  5. m_tabari

    m_tabari کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 مارس 2004
    نوشته ها:
    40
    تشکر شده:
    0
    از اینکه لطف کردید و کد رو برام فرستادید بسیار ممنونم ولی نمیدونم چرا جواب نداد اوزش از این دستور استفاده کردم و جواب گرفتم
    procedure TForm3.Edit1KeyPress(Sender: TObject; var Key: Char);
    begin
    if key= char(13) then
    edit2.SetFocus;
    end;
    دقت کنید که از اونت keypress استفاده كردم :D
     
  6. rmb_ali

    rmb_ali Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2003
    نوشته ها:
    1,219
    تشکر شده:
    21
    موفق باشي خوشحالم كارت راه افتاد
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. captanblack

    captanblack کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    41
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Esfahan
    سلام

    بابا اينجوري که باباي آدم در مياد يه جورايي ! - اينون بنويس حله ! اينو توي onkeypress هر Edit کنترلت بنويس !

    if Key = #13 then
    SelectNext(Sender AS TWinControl, True, True)
     
  9. littlerabbit

    littlerabbit مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏13 جولای 2003
    نوشته ها:
    667
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Iran
    برای اینکه کدهاتون مرتب تر باشه و منظم و اینطوری از چپ به راست نشه میتونید از تگ Code استفاده کنید . ممنون میشم.