آژانس هواپیمایی
tanki

چجوري ميشه يك كي لاگر ساخت ؟

شروع موضوع توسط vaheb ‏29 نوامبر 2007 در انجمن خانواده C++ , C

  1. vaheb

    vaheb کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    134
    تشکر شده:
    0
    چجوري ميشه يه كي لاگر نوشت ؟

    اين يك نمونه كه مشكل داره !
    PHP:
    #include <fstream.h> 
    #include <iostream.h> 
    #include <conio.h> 
    int main(){ 
    cout<<"This is a simple Key Logger."<<endl
    cout<<"Press ~ to quit."<<endl
    char kp
    ofstream fcout ("log.txt"); 

    do{ 
    kp=getch(); 

    fcout<<kp

    while(
    kp != '~'); 

    fcout.close(); 
    return (
    0); 


     
  2. آموزش لینک سازی 2018
  3. m3hrz4d

    m3hrz4d Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    620
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    اصفهان
    این یک KeyLogger واقعی نیست.یعنی فقط کلید هایی که شما توی پنجره ی کنسول برنامه رو میزنید ذخیره میکنه و اگه شما برنامه ی دیگه ای رو فعال کرده باشین دیگه کلید ها رو ذخیره نمیکنه.
    برای ساختن Keylogger میشه از توبع Hook ویندوز(API) یا توابع دیگه استفاده کرد.
    http://www.rohitab.com/discuss/index.php?showtopic=9931
    http://http://www.google.com/search?hl=en&q=keylogger+C%2B%2B
     
avanak همکاری در فروش عسل طبیعی و گرده گل ایرانیتبلیغات در گوگل