آژانس هواپیمایی
pop up

چجوري ميشه پوشه اي را باز كرد؟

شروع موضوع توسط sylvester ‏4 دسامبر 2007 در انجمن Visual Basic 6

  1. sylvester

    sylvester Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 مارس 2007
    نوشته ها:
    489
    تشکر شده:
    54
    محل سکونت:
    ترکیه
    سلام!
    من ميخواستم بدونم چجوري ميتونم يك فولدر خواص را باز كنم يعني منظورم open folder كنم. مثلا در يك ليست باكس 10 عضو هست و بر روي هر كدوم كه كليك كنيم يك فولدر در مسير داده شده باز شه
    مثلا:
    کد:
    c\: vb sample\
    :)
     
  2. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,347
    تشکر شده:
    1,320
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    کد:
     
    Private Declare Function ShellExecute Lib "shell32.dll" Alias "ShellExecuteA" (ByVal hwnd As Long, ByVal lpOperation As String, ByVal lpFile As String, ByVal lpParameters As String, ByVal lpDirectory As String, ByVal nShowCmd As Long) As Long
    Private Sub Form_Load()
    ShellExecute 0, "open", "c:\", "", "", 1
    End Sub
    
    
     
  3. sylvester

    sylvester Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 مارس 2007
    نوشته ها:
    489
    تشکر شده:
    54
    محل سکونت:
    ترکیه