• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چجوری آپدیت های ویستا رو ذخیره کنم؟

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
دوستان چجوری میتونم آپدیت های ویندوئز ویستا رو ذخیره کنم و بعدا بعد از نصب مجدد ویندوز برگردونم؟
من رفتم توی فولدری که آپدیت ها هست کپی کردم و بعد از نصب به همونجا برگردوندم ولی توی اینستالد آپدیت نتشونش نمیده و میخواد از اول دانلود کنه:hmm:

cadusir

Registered User
لایک‌ها
89
سلام
فکر نکنم این کار شدنی باشه چون ویندوز آپدیت ها رو install میکنه، ذخیره که نمیکنه!
توی ویستا از این موضوع اطمینان ندارم بنابراین خواهش میکنم منظورتون رو از (فولدری که آپدیت ها هست ) رو یکمی بهتر توضیح بدین، این فولدر کجاست؟

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
ممنون دوست عزیز بابت پاسخت
تو یه سایت خارجی خوندم که نوشته بود آپدیت هارو از این آدرس C:\Windows\SoftwareDistribution\Download
بردارید و بعد از نصب دوباره به همین آدرس برگردونید
من خودم تعجب کردم چون به نظر میاد اینستال شده هست
ولی به هر حال امتحان کردم که به نظر بی نتیجه بود
گفتم شاید من اشتباهی انجام دادم

cadusir

Registered User
لایک‌ها
89
سلام
شاید منظورشون رو درست متوجه نشدین چون موضوع پیچیده تر از اینهاست!
راستش من یک روز تمام دنبال این موضوع گشتم اما همه میگفتن که در ویستا شدنی نیست. برای مثال تکنیک جدیدی که ویستا استفاده میکنه اینه که اگر قسمتی نیاز به آپدیت داشته باشه فقط اون فایل مورد نیاز از یک نرم افزار رو دانلود میکنه و اینستال میکنه، مثلا یک dll در یک نرمافزار.
اما این کار در XP شدنی هست اونم به شرط این که یک نرم افزار رو که مال میکروسافت هم نیست قبل از آپدیت کردن نصب کنین.
به هر حال ببخشید که کمکی نتونستم بکنم اما خوبیش اینه که هردومون به جواب رسیدیم:
متاسفانه این کار شدنی نیست.

Fa.K-Microsoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز! در یسیتم عامل ویندوز هر آپدیت یک کد مخصوص به خود را دارد برا مثال
Service Pack 1 For SQL Server 2008 (KB968369)a
آن کد حروغف ارقامی است که داخل پرانتزه
پس اونارو برادار و به سایت مایکروسافت برو و در صفحه ی اصلی اونو جستجو کن و آن را از Windows Update Server یا Windows Download Centerدانلود کن.

فرهود کنکاش ایده پرداز مایکروسافت:D

بالا