• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چجوری خو.دم رو بیمه کنم؟

face

Registered User
لایک‌ها
15
سلام
متاسفانه یکسری مشکلات جسمی برام پیش اومده که احتمالا باید درگیر دکتر و آزمایش و ... بشم نه یکی بلکه چند تا
از طرفی هم بیکارم و هیچ بیمه ای ندارم و هزینه هاش زیاد میشه
حالا خواستم بپرسم چجوری میتونم خودم رو بیمه کنم ... مبلغش چقدره؟ آیا همون لحظه دفترچه تامین اجتماعی رو میدن و میشه ازش استفاده کرد؟
حدود یکماه میخوام دفترچه بیمه داشته باشم.لطفا راهنمایی کنین که کجا باید برم و چقدر طول میکشه... دم عیدی باز هستن ؟

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
سلام
متاسفانه یکسری مشکلات جسمی برام پیش اومده که احتمالا باید درگیر دکتر و آزمایش و ... بشم نه یکی بلکه چند تا
از طرفی هم بیکارم و هیچ بیمه ای ندارم و هزینه هاش زیاد میشه
حالا خواستم بپرسم چجوری میتونم خودم رو بیمه کنم ... مبلغش چقدره؟ آیا همون لحظه دفترچه تامین اجتماعی رو میدن و میشه ازش استفاده کرد؟
حدود یکماه میخوام دفترچه بیمه داشته باشم.لطفا راهنمایی کنین که کجا باید برم و چقدر طول میکشه... دم عیدی باز هستن ؟
بستگی به مشکل جسمی داره ، اگه میتونی بگو اسمش رو تا راهنماییت کنم از چه بیمه ای استفاده کنی که شاید بهتر از تامین اجتماعی باشه.

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
همین تامین اجتماعی هم خیلی خوبه
137 تومنو 31 تومن گرفتن من مریض شده بودم

face

Registered User
لایک‌ها
15
احتمالا این دکترا باید برم:
اول سنوگرافی کلیه و مثانه
بعدش اورولوژی شایدم کلیه (اینا که متخصص باید برم و معمولا بیمه اینا قبول نمیکنن ولی سنوگرافی شاید)
بعد متخصص گوش و حلق و بینی
شایدم کار به تیروئید و غدد هم بکشه و آزمایشات مربوط به اونا
کم خونی یکیشه

بستگی به مشکل جسمی داره ، اگه میتونی بگو اسمش رو تا راهنماییت کنم از چه بیمه ای استفاده کنی که شاید بهتر از تامین اجتماعی باشه.

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
دو تا راه داره
یکی بیمه ای هست که طرف خودش رو بیمه می کنه، به اسم "خویش فرما" که در حدود 110 تومن هزینه ماهیانه اون هست
یکی هم بیمه ای هست که مخصوص بیمارستان و دوا درمون و بستری شدن و عمل جراحی و خلاصه اینجور مسائل هست که دقیق قیمتش رو نمیدونم ولی میدونم خیلی خوبه واسه این کار فقط دفترچه مثل اینکه نمیدن

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
دو تا راه داره
یکی بیمه ای هست که طرف خودش رو بیمه می کنه، به اسم "خویش فرما" که در حدود 110 تومن هزینه ماهیانه اون هست
یکی هم بیمه ای هست که مخصوص بیمارستان و دوا درمون و بستری شدن و عمل جراحی و خلاصه اینجور مسائل هست که دقیق قیمتش رو نمیدونم ولی میدونم خیلی خوبه واسه این کار فقط دفترچه مثل اینکه نمیدن

خب دفترچه ندن پس چجوري با قيمت بيمه حساب ميكنن!

blacktiger

Registered User
لایک‌ها
13
خوب بستگی زیادی داره به اینکه کجا بخواید برای درمان برید.
بنظر من بیمه ایرانیان هم خوبه و اکثر مراکز درمانی دولتی و داروخانه ها قبولش دارن .فقط قبلش از خودشون بپرسید.
قیمتش حدود 65 تومنه برای یکسال ولی اگر درامد ندارید همونجا معرفی نامه کمیته امداد میگیرید (یا خودشون براتون میفرستن) و زیر 30 هزار تومن درمیاد. من دیدم یه خانواده سه نفره با زیر 70 تومن بیمه شد.

face

Registered User
لایک‌ها
15
دیگه بازنشستگی نداره و فقط بیمه هست؟ قبلش مثل این بیمه معمولی چکاپ میگیرن؟

خوب بستگی زیادی داره به اینکه کجا بخواید برای درمان برید.
بنظر من بیمه ایرانیان هم خوبه و اکثر مراکز درمانی دولتی و داروخانه ها قبولش دارن .فقط قبلش از خودشون بپرسید.
قیمتش حدود 65 تومنه برای یکسال ولی اگر درامد ندارید همونجا معرفی نامه کمیته امداد میگیرید (یا خودشون براتون میفرستن) و زیر 30 هزار تومن درمیاد. من دیدم یه خانواده سه نفره با زیر 70 تومن بیمه شد.

blacktiger

Registered User
لایک‌ها
13
نه دیگه فقط درمانیه و هر سال تمدید میشه. برای طرح پزشک خانواده هم قابل قبوله.
تا اونجا که من میدونم هیچ چکابی نداره.

bravia2009

Registered User
لایک‌ها
35
اگر کسی اشنا داری بهش بگو برات رد کنه . از همه چی بهتره .

chaand

Registered User
لایک‌ها
31
بیمه ایرانیان چند درصد از مبالغ درمان را میده؟

بالا