• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چجوری فن AMD64 رو در بیاریم که جاکن نشه ؟

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
ای کوفت بگیرید با اون AMD64 هاتون :D
این چرا اینجوریه ؟ ....... تا حالا یه 2 باری که می خواستم این فن رو در بیارم . cpu هم همراه با فن در اومد بیرون :eek:
توی قسمت اورکلاک هم که چرخ میزدم دیدم چند نفرتون هم همین مشکل من رو داشتید .حتی سعید پایه ها رو هم کج کرده بود :blink: اینجوری خیلی خطرناکه ها !!!!!!!!!!!

بابا بیاید یه راه حلی چیزی پیدا کنیم برای در آوردن فن . اصلا علتش چیه چون خیلی وقت ها هم اینجوری نمیشه و راحت میاد بیرون

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
این به خاطر خمیر سیلیکونه وقتی گرم میشه مثل چسب پردازنده و هست سینک رو میچسبونه

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
من از این stars قوطی استفاده میکنم . مگه خمیرهای دیگه از این نظر فرق میکنه ؟.... من یه خمیر سیلیکون همراه با مادربرد chaintech هم داشتم اونم همینطور بود

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
خمیری که خیلی غلیظ و سفت باشه دوتا کار انجام میده هم میچسبونه هم هادی گرما ولی به نظر من یه نمه این چسبوندنکار رو خراب میکنه. چون به نظر من باید فرقی بین خمیر سیلیکون وچسبش باشه . یه سری خمیر قبلا بود نقر ه ای بود اون فقط هادی گرما بود.برو تو این سایت خیلی مطلب درباره خمیر سیلیکون داره :
http://www.overclockers.com/topiclist/index26.asp#THERMAL GREASE

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
خوب هر چند وقت يك بار بد نيست باز بشه ، تميز بشه و دوباره خمير مالي بشه. البته قبل از خشك شدن خمير !

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
این خمیر سیلیکون های نقره ای که اصلا توی ایران پیدا نمیشه . منم فقط عکساشو توی اینترنت دیدم :(به غیر از اون نظرتون در مورد چسب سیلیکون چیه ؟

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
چسب سیلیکون بزنی فکر کنم ایندفعه مادربرد و سی پیو با هم بیان بیرون:lol:

saeed_violinist

Registered User
لایک‌ها
3
ای برپدر طراح سوکت 939 لعنت ! اون روزی که من پایه های پردازندهم صاف شده بود از غصه داشتم دق میکردم...خیلی خدا دوستم داشت که 170 تومن اون زمان رو رو دستم باد نداد !!!!

ولی هرکاری که بکنبد پردازهده هم با فن بیرون میاد . تنها راه جلوگیری از صدمه به نظر من اینه که فن رو به صورت قائم از سوکت دربیارید یعنی کیس رو بخابونید و دقیقا به صورت مستقیم سعی کنید فن رو بیرون بکشید ! بعدش باید نیم سعت پردازنده رو روی سینک سر بدید تا ولش کنه !!!!

saeed_violinist

Registered User
لایک‌ها
3
ناگفته نماند منم از همین STARS های تو قوطی آزمایشگاه استفاده میکنم . ضریب تبادل حرارتیش خیلی وبه حتی برای من بهتر از خمیر پیشفرض AMD جواب داده .

SonyStyle

Registered User
لایک‌ها
2
واقعا؟؟ :blink: :blink: :blink: :eek:
پی چرا تا حالا برا من پیش نیومده؟؟ من خیلی اینکارو کردم! یک بار هم heatsink با CPU نیومد بیرون!!
مگه اون اهرم قفل نمیکنه CPU رو؟؟:wacko: پس چجوری مال شماها در اومده؟ :blink:
بعد مثلا مال شما که در اومده، چند وقت مونده بوده؟ میخوام ببینم خمیرش مال چند وقت پیش بوده؟؟
من که تاحالا بارها با Socket های مختلف اینکارو کردم! (754/939/940) ولی خدارو شکر اینجوری نشده....:happy: :rolleyes: ;)

saeed_violinist

Registered User
لایک‌ها
3
جالب ابنه وقتی پردازنده همراه فن از سوکت درمیاد ، اون اهرم اصلن از جاش جم نخورده و همونطور قفله...

من ماهی یک بار تقریبا خمیر رو عوض میکنم با توجه به این آورکلاک خفن !!!

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
به نقل از saeed_violinist :
ای برپدر طراح سوکت 939 لعنت ! اون روزی که من پایه های پردازندهم صاف شده بود از غصه داشتم دق میکردم...خیلی خدا دوستم داشت که 170 تومن اون زمان رو رو دستم باد نداد !!!!

ولی هرکاری که بکنبد پردازهده هم با فن بیرون میاد . تنها راه جلوگیری از صدمه به نظر من اینه که فن رو به صورت قائم از سوکت دربیارید یعنی کیس رو بخابونید و دقیقا به صورت مستقیم سعی کنید فن رو بیرون بکشید ! بعدش باید نیم سعت پردازنده رو روی سینک سر بدید تا ولش کنه !!!!
اتفاقا من هم همین کارو کردم یعنی سرش دادم اما بازم دیدم cpu باز دوباره با سینک اومد بیرون

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
به نقل از SonyStyle :
واقعا؟؟ :blink: :blink: :blink: :eek:
پی چرا تا حالا برا من پیش نیومده؟؟ من خیلی اینکارو کردم! یک بار هم heatsink با CPU نیومد بیرون!!
مگه اون اهرم قفل نمیکنه CPU رو؟؟:wacko: پس چجوری مال شماها در اومده؟ :blink:
بعد مثلا مال شما که در اومده، چند وقت مونده بوده؟ میخوام ببینم خمیرش مال چند وقت پیش بوده؟؟
من که تاحالا بارها با Socket های مختلف اینکارو کردم! (754/939/940) ولی خدارو شکر اینجوری نشده....:happy: :rolleyes: ;)
آره بعضی اوقات اگه شانس بیاری در نمیاد بیرون ;) خمیرش رو هم تازه زده بودم

saeed_violinist

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از من :
اتفاقا من هم همین کارو کردم یعنی سرش دادم اما بازم دیدم cpu باز دوباره با سینک اومد بیرون

بابا شبهای برره !

منظورم وقتیه که پردازنده و فن رو باهم بیرون آوردیم برای جداکردن پردازنده از زیر سینک سرش بدیم به یه طرف !!! ولی نمیدونم میری که من استفاده میکنم خاصیتش دقیقا مثل آدامسه ! هی کش میاد :lol:

sia999us

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
البته اين مشكل فقط مخصوص 939 بيچاره نيستا
منكه تا حالا هر چي اينتل 2.8 يا 3 فنش رو باز كردم پردازنده هم باهاش بيرون اومده!

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
سعید آقا این پایه هاش خیلی مهکمه که ! .... همیشه سالم جاکن میشه :rolleyes:چجوره در آوردی که پایه هاش کج شد :wacko:

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
به نقل از sia999us :
البته اين مشكل فقط مخصوص 939 بيچاره نيستا
منكه تا حالا هر چي اينتل 2.8 يا 3 فنش رو باز كردم پردازنده هم باهاش بيرون اومده!
وای نمیدونی چقدر خوشحالم کردی :p:guitar:

saeed_violinist

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از من :
سعید آقا این پایه هاش خیلی مهکمه که ! .... همیشه سالم جاکن میشه :rolleyes:چجوره در آوردی که پایه هاش کج شد :wacko:

چون دفعه اول بود که در میاوردم هی مثل سیم مسی هست که میخوای ببریش میپیچونیش تا بریده بشه ! منم برره بازی درآوردم و وقتی درآوردمش هر پایش رو به یه طرف بود .

آخه قبلا athlon XP و DURUN و قدیمتر ها K6II ، 486DX5 و ... 386 داشتم اینطور نبودن !

saeed_violinist

Registered User
لایک‌ها
3
اوه یادم اومد ... وقتی درش آوردم ، اصلا دقت نکردم که چند تا از پایه هاش کج شده ... بعدش صاف شدن موقع جا انداختنش بود !!! یه مقدار ور رفتم دیدم جا نمیره ..یه یا علی گفتم و همچین فشارش دادم که صدای تق و پوق کیس بلند شد ... فن رو بستم و سیستم رو روشن کردم ...اکه هی ! سیستم بوق خطا میزد ....خلاصه یه مقدار نذر و نذورات کردم و رفتم پردازنده رو درآوردم ! چشمت روز بد نبینه پایه هاش....

sia999us

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از من :
وای نمیدونی چقدر خوشحالم کردی :p:guitar:

اين كه چيزي نيست

تا حالا راجب به سوختن south bridge مادر بوردهاي 8ipe 1000 كه با پردازندههاي 2.8 يا 3000 فول كش چيزي شنيدين؟!:rolleyes:

حدود 10 تا سيستم به يك ارگان دولتي كه اسمش رو نميبرم فروختيم كه تا حالا 4 تا از اونا به علت مشكلي كه بالا گفتم برا گارانتي خدمت اين جانب رسيدن!:blink:

وقتي با مدير فني آواژنگ كه تو شيراز اسمش ماشينهاي سخت افزار باشه صحبت كردم طرف خودش ديگه جونش به لبش رسيده بود:lol:
ميگفت cpu هاي 2.8 و 3000 فول رو روي مادر بوردهاي گيگا با چيپ ست اينتل نبندين چون به علت حرارت زياد بعد از 1 مدت چيپست جنوبي به رحمت خدا ميره:wacko:
180.gif

بالا