آژانس هواپیماییdaftare shoma
nexpay

چجوری میشه پاور رو بدون وصل کردن به مادربرد روشن کرد

شروع موضوع توسط من ‏1 نوامبر 2005 در انجمن سخت افزار

  1. من

    من Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 مارس 2005
    نوشته ها:
    1,215
    تشکر شده:
    58
    محل سکونت:
    Toronto
    سلام بچه ها خوبین

    توی یکی از این مغازه ها دیدم که کیس هاش رو بدون وصل کردن به مادر برد روشن کرده بود تا مثلا لامپاش قشنگ باشه :D. چجوری ؟
     
  2. ARH

    ARH Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    938
    تشکر شده:
    4
    سیم سبز رو با یکی از سیم های سیاه اتصال کوتاه کن
     
  3. Opera 8.0

    Opera 8.0 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,421
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    Tavern
    تایید میشه
     
  4. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    تائيد ميشه !
    تو همه پاور ها اينطوريه؟
     
  5. من

    من Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 مارس 2005
    نوشته ها:
    1,215
    تشکر شده:
    58
    محل سکونت:
    Toronto
    مرسی بچه ها
     
  6. Bahreyni

    Bahreyni Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آپریل 2004
    نوشته ها:
    1,713
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    کرمان دیار کریمان
    تو که تایید میکنی چطور نمیدونی [​IMG]
    آره
     
  7. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    من رو يکي دوتا atx امتحان کرده بودم !
    گفتم شايد يه مودلي خارج از اين قانون باشه !
     
  8. Opera 8.0

    Opera 8.0 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,421
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    Tavern
    بله توی همه ی پاور های ATX اینجوریه
    توی پاورهای AT که فکر نکنم کسی اینجا داشته باشه روش فرق میکنه ولی روی بیشترشون نوشته
    باز اگه کسی خواست میگم
     
  9. gray_wolf

    gray_wolf کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏13 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    823
    تشکر شده:
    0
    بله توي همه پاورها اينطوريه ولي بعضي از پاورها رو اگه بدون load روشن بكني، يعني اگه وسيله مصرف كننده‌اي سر راهشون نباشه ميسوزن! البته پاورهاي درست و حسابي اينجورين!
     
  10. difal

    difal کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    14
    تشکر شده:
    0
    تو پاورايه ای تی ولتاج ای سی بطور کامل قتع و وصل ميشه .
    اين استاندارد برا ای تی اکس هست و تو تمام پاورايه ای تی اکس يکی ميباشد.
    :)
     
  11. difal

    difal کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    14
    تشکر شده:
    0
    اين مشکلی که شما ميگی فقط برا يه پاور خراب ممکنه پيش بياد.
    فن پاور و مقاومتهايی که تو قسمت خوروجی پاور هست برايه لود کافی
    هست .:)
     
  12. ARH

    ARH Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    938
    تشکر شده:
    4
    آرا درست میگه;) پاور در این حالت که هیچ خروجی ازش گرفته نمیشه صدمه می بینه البته در دراز مدت باسه همین اکثر پاورهای گرون قیمت یک سوییچ دارند که اگه ازشون خروجی گرفته نشه حتی با این اتصال کوتاه هم روشن نخواهند شد . مثل پاورهای ACBEL .
    (دوستان که ACBEL دارند امتحان کنند:hmm: )
     
  13. avajang.com .leftjee.ir.right
  14. Persianit

    Persianit Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    910
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    پای کامپیوتر
  15. ARH

    ARH Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    938
    تشکر شده:
    4
    آقا پاور وظیفه داره یک توانی رو تولید و ارائه کنه اگه مصرف کننده این وسط نباشه در دراز مدت حداکثر توان خروجی اش میاد پایین (تجربه شده) .
    مثل یک آداپتور موبایل که اگه شب تا صبح تو برق باشه مدام داغ میکنه و دیگه اون کارایی روز اول رو نداره
    دوستان دیگه نظرشون رو بگند : چرا صدمه میبینه ؟
     
  16. rax

    rax کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏15 دسامبر 2004
    نوشته ها:
    10,228
    تشکر شده:
    1,346
    محل سکونت:
    تهــــــــــــرون
    روشن نشد...:blink:

    Aopen Server هم همينطور...بار ايسي بل حداقل يه دور فنش چرخيد اين Aopen ادم حساب نكرد مارو...:lol:


    فكر كنم وقتي مصرف كننده نباشه دليل بر نبودن كشش بار القايي نيست..پس پاور هي بخودش فشار مياره بلكه بتونه
    يه مصرف كننده گير بياره..نتيجتا همه اجزا داخلي بي جهت تحت فشار قرار ميگيرن مخصوصا رگلاتور ها و خازن ها...
     
  17. ARH

    ARH Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    938
    تشکر شده:
    4
    ACBEL ت چی چی بود ؟ همه ACBEL ها اینجوری اند پس ؟
    بی مرام AOPEN از کجا آووردی ؟ مایه تیلش چقدره ؟
    کدومش رو بیشتر دوست داری ؟ :)
     
  18. rax

    rax کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏15 دسامبر 2004
    نوشته ها:
    10,228
    تشکر شده:
    1,346
    محل سکونت:
    تهــــــــــــرون
    acbel رو تازه خريدم...1 سال پيش...400وات معمولي اكتيو با فن 12 سانتي.. ..... من پولشو ندادم ولي حدود 50....
    معمولي هم داره ولي دست خودم نيست..از اين 400 واتيا كه 30 تومنه...

    Aopen رو 2 سال پيش مفت خريدم..31 فكر كنم...خيلي نازه..طلايي...

    فكر كنم Aopen بهتر كار ميكنه...حداقل ولتاژهايي كه ميده دقيقتر و اكثرا ثابت...
     
  19. rax

    rax کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏15 دسامبر 2004
    نوشته ها:
    10,228
    تشکر شده:
    1,346
    محل سکونت:
    تهــــــــــــرون
    aopen يادم رفت بگم 300 واته..اون زمان 400 واتش 65 بود و 420 حدود 78...
     
  20. ReD3ath++

    ReD3ath++ کاربر فعال بازیهای کامپیوتری کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    694
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    Vienna, VA
    این بحثی که مطرح شده یک قانون فیزیکی است ... درست مثل یک ماشین که داره درجا کار میکنه... کسی میدونه انرژی درجا کار کردن موتور خودرو صرف چه کاری میشه؟ درست صرف نابود کردن خود موتور !!!
    مثالی که اینجا داریم هم تعمیم دیگه ای از همین اصل هست ولی در دنیای الکترونیک ...
     
  21. difal

    difal کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    14
    تشکر شده:
    0
    خيلی ميبخشيد ولی اين حرفتون خيلی خنده دار بيد.
    عامل اصلی که ممکنه يه پاورو خراب کنه حرارت هست که در اين صورت مياد پايين.

    وقتی که جريان خوروجی بياد پايين جريان وورودی (مسرفی) هم مياد پايين.

    توی هر کدام از خوروجيای پاور يه مقاومت قرار ميدن بايه هده عقل بار تا بشه
    ولتاژ خوروجی رو تنظيم کرد.:)
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانی