• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا انجمن من هنوز موفق و کاربردی نشده

ali/24

Registered User
لایک‌ها
1,248
سلام

من قبلا خیلی دوست داشتم یک موتور جستجو برای آگهی استخدام بزنم ولی قسمت نبود
بعدش یه انجمن زدم تا در مورد مشاغل و فرصت های شغلی بحث بشه
اما هنوز نتونستم انجمن خودمو خیلی خوب معرفی کنم .
اشکال کار کجاست

اینم آدرس انجمن karabama.com

ali/24

Registered User
لایک‌ها
1,248
خب من الان بازدید کننده هایی دارم اما خیلی کم پیش میاد کسی ثبت نام کنه
و از کسایی که ثبت نام می کنن خیلی کم پیش میاد وارد بحث و گفتگو بشن و چیزی ارسال کنن

gem-music.com

Registered User
لایک‌ها
499
میتونی عضویت رو اجباری کنی
+کسی که همینجوری تو انجمنت فعالیت نمیکنه باید یه جایزه ویژه بزاری مثلا به فعالترین کاربر
یا کسی رو بگیری یه پولی بهش بدی تو انجمنت فعالیت مفید کنه

ali/24

Registered User
لایک‌ها
1,248
میتونی عضویت رو اجباری کنی
+کسی که همینجوری تو انجمنت فعالیت نمیکنه باید یه جایزه ویژه بزاری مثلا به فعالترین کاربر
یا کسی رو بگیری یه پولی بهش بدی تو انجمنت فعالیت مفید کنه
اجباری کردن عضویت روی سئو تاثیر داره و دسترسی گوگل به مطالب محدود میشه . در کل نظر جمع اینه که خوب نیست.
راستش من که پولی ندارم که کسی رو بگیرم و ..
و چیزای دیگه از جمله اینکه سایت من برای آشنایی بیشتر در مورد مشاغل هستش و تو این زمونه که استخدام شدن دیگه رنگ و لعابی نداره , یه کمکی به خوداشتغالی بشه و اینکه راحتتر دنبال کار بگردیم

world15

Registered User
لایک‌ها
837
میگن سایتها و انجمنایی موفق ترن که مطالب اختصاصی بنویسن و از سایت های ایرانی دیگه کپی نباشه الان دیدم بعنوان مثال از سایت شیپور مطلب گذاشتین خیلی طولانی بود اگه خلاصه تر و به زبان خودتون میگفتین بیشتر جذب میشدن

ali/24

Registered User
لایک‌ها
1,248
میگن سایتها و انجمنایی موفق ترن که مطالب اختصاصی بنویسن و از سایت های ایرانی دیگه کپی نباشه الان دیدم بعنوان مثال از سایت شیپور مطلب گذاشتین خیلی طولانی بود اگه خلاصه تر و به زبان خودتون میگفتین بیشتر جذب میشدن
اون برای اول ها بلد که چیزی بلد نبودم
و از وبیولتن استفاده می کردم که مشکلاتی داشت که بماند

b-web

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
توقع نداشته باشید همینطوری کاربر بگیرید و کارربرا بیان ثبت نام کنن ، مطلب بزارن و انجمنتون بیاد بالا
اگر نمیتونید هزینه کنید ،‌ اقلا باید خودتون استین بالا بزننین و با ا رسال مطالب اختصاصی و درجه 1 کم کم اعضا رو زیاد کنید ...

ali/24

Registered User
لایک‌ها
1,248
توقع نداشته باشید همینطوری کاربر بگیرید و کارربرا بیان ثبت نام کنن ، مطلب بزارن و انجمنتون بیاد بالا
اگر نمیتونید هزینه کنید ،‌ اقلا باید خودتون استین بالا بزننین و با ا رسال مطالب اختصاصی و درجه 1 کم کم اعضا رو زیاد کنید ...
اونو که خودم تا بتونم انجام میدم

ali/24

Registered User
لایک‌ها
1,248
اما من دنبال یه چیزی هستم تا بتونم روی روحیه بازدیدکننده اثر بذارم

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011
به نظر بنده، دوره ی انجمن ها به پایان رسیده و ایجاد انجمن تازه تاسیس اشتباه هست!
تنها چند انجمن قدیمی در حال فعالیت مناسب هستند. برای انحمن های تازه تاسیس جذب کاربر بسیار سخت هست.....

ali/24

Registered User
لایک‌ها
1,248
به نظر بنده، دوره ی انجمن ها به پایان رسیده و ایجاد انجمن تازه تاسیس اشتباه هست!
تنها چند انجمن قدیمی در حال فعالیت مناسب هستند. برای انحمن های تازه تاسیس جذب کاربر بسیار سخت هست.....
انجمن من نقریحی نیست که دوره اون نباشه

ولی به نکته خوبی اشاره کردید

30r.sadegh

Registered User
لایک‌ها
82
کاربر رو مجبور کنید برای ثبت نام تاثیری مستقیم در گوگل ندارد . دسترسی گوگل رو باز بزارید
حتما حتما یه پرتال بزنید در کنارش این انجمن باشه

ali/24

Registered User
لایک‌ها
1,248
کاربر رو مجبور کنید برای ثبت نام تاثیری مستقیم در گوگل ندارد . دسترسی گوگل رو باز بزارید
حتما حتما یه پرتال بزنید در کنارش این انجمن باشه
قصد دارم کنارش یه فروشگاه بزنم
دسترسی کاربرا محدود بشه می ترسم کاربرا قهر کنن .

30r.sadegh

Registered User
لایک‌ها
82
بزار سایتت به یه جایی برسه بعد به فکر درآمد باش
6 ماه خرجش کن بعد درو کن

b-web

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
ببین علی جان اگه واقعا هدفت مفید بودن هست ، و قلم خوبی هم داری منم یه پیشنهاد برات دارم...
مغازه رو ته کوچه ای که خیلیا آدرسش رو نمیدونن بزنی بهتره یا جایی که رفت و آمد زیاده ؟
خب الان واقعا احتمالش خیلی کمه همینطوری انجمن بیاد بالا ، من پیشنهادم اینه که یه کانال یا گروه تلگرامی درست کنی اولویتت رو روی این بزار و برای سایتت هم برند سازی کن...
تلگرام حرف اول رو میزنه در حال حاضر.
شک نکن مردم از خداشونه یه کانال خوب و پر محتوا رو دنبال کنن ،‌ و در کنارش اسم تو و کارت رو به خاطر میسپارن چرا که مدام توی مطالب ازش یاد میکنی و سایتت رو برای دانلود pdf ها و... لینک میکنی...
موفق باشی

b-web

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
ببین علی جان اگه واقعا هدفت مفید بودن هست ، و قلم خوبی هم داری منم یه پیشنهاد برات دارم...
مغازه رو ته کوچه ای که خیلیا آدرسش رو نمیدونن بزنی بهتره یا جایی که رفت و آمد زیاده ؟
خب الان واقعا احتمالش خیلی کمه همینطوری انجمن بیاد بالا ، من پیشنهادم اینه که یه کانال یا گروه تلگرامی درست کنی اولویتت رو روی این بزار و برای سایتت هم برند سازی کن...
تلگرام حرف اول رو میزنه در حال حاضر.
شک نکن مردم از خداشونه یه کانال خوب و پر محتوا رو دنبال کنن ،‌ و در کنارش اسم تو و کارت رو به خاطر میسپارن چرا که مدام توی مطالب ازش یاد میکنی و سایتت رو برای دانلود pdf ها و... لینک میکنی...
موفق باشی

ali/24

Registered User
لایک‌ها
1,248
واقعا این صحبت ها خیلی مفید بود خیلی ممنون

هر کدوم یه نکته ای هست برای خودش

بالا