• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا انجمن من هنوز موفق و کاربردی نشده

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
دلسردت نمیکنم ولی دوره انجمن واقعا تموم شده موضوع های تخصصی هم بحصش فرق داره مثلا وبمسترها که اینجا میان و سایر رشته ها مثل عمران که انجمنشون فعال هست بخاطر تعداد بالای مخاطباش هست اما موضوعی که شما در نظر گرفتید بیشتر به درد این میخوره یه وبلاگ بزنید و مطالبتون رو بزارید کاربر حوصله اینکه بیاد روش پخت نان و ساخت صنایع دستی بزاره رو نداره
من اولین سایتی که زدم انجمن بود روزی حدود 400 نفر عضو میشدن برو بیایی داشتیم ولی درآمد 0 فقط هزینه داشت یه شب کلا جمش کردم اینم گفتم بدونی انجمن خیلی سخته نگهداریش
به نظر من پولتو دور نریز وقتتم حروم نکن

ali/24

Registered User
لایک‌ها
1,248
دلسردت نمیکنم ولی دوره انجمن واقعا تموم شده موضوع های تخصصی هم بحصش فرق داره مثلا وبمسترها که اینجا میان و سایر رشته ها مثل عمران که انجمنشون فعال هست بخاطر تعداد بالای مخاطباش هست اما موضوعی که شما در نظر گرفتید بیشتر به درد این میخوره یه وبلاگ بزنید و مطالبتون رو بزارید کاربر حوصله اینکه بیاد روش پخت نان و ساخت صنایع دستی بزاره رو نداره
من اولین سایتی که زدم انجمن بود روزی حدود 400 نفر عضو میشدن برو بیایی داشتیم ولی درآمد 0 فقط هزینه داشت یه شب کلا جمش کردم اینم گفتم بدونی انجمن خیلی سخته نگهداریش
به نظر من پولتو دور نریز وقتتم حروم نکن

hi

دلسرد که یخورده شدم
اما هدف چیز دیگه ای بود و می خواستم شبکه اجتماعی بزنم که اینطوری شد.
به جون تو 2+2 همیشه 4 نیست هدف چیز دیگه ای هست تالار بهانه بود .

farhad17

Registered User
لایک‌ها
338
دوره انجمن ها هیچ وقت تموم نمیشه, اگر انجمن ها نباشند کاربران کجا سوالاتشون رو بپرسند؟
استارتر مطالب انجمنتون کمه, سعی کنید در مورد همه مشاغل مطلب بزارید
و اینکه راه اندازی کسب و کار به چه مجوزاتی نیاز داره
و ...
اگر مطالب مفید و کاربردی بزارید تعداد بازدیدتون بالا میره و کاربران ثبت نام میکنند

ali/24

Registered User
لایک‌ها
1,248
دوره انجمن ها هیچ وقت تموم نمیشه, اگر انجمن ها نباشند کاربران کجا سوالاتشون رو بپرسند؟
استارتر مطالب انجمنتون کمه, سعی کنید در مورد همه مشاغل مطلب بزارید
و اینکه راه اندازی کسب و کار به چه مجوزاتی نیاز داره
و ...
اگر مطالب مفید و کاربردی بزارید تعداد بازدیدتون بالا میره و کاربران ثبت نام میکنند
دوست عزیز بنده تا جایی که بتونم مطلب جمع می کنم
اما تنهایی که نمی شه به همه مسائل پرداخت بالاخره باید دیگران هم شرکت کنند تا اطلاعات کامل تری جمع بشه یا نه

mohammad619619

Registered User
لایک‌ها
470
سلام خوبی رفیق ؟

شما باید انجمنت رو کاری بکنی که منه کاربر بهش احتیاج پیدا کنم نه شما به من ...

بذار چند تا مثال بزنم .

مثلا انجمن یوبی سافت (شرکت خارجی بازی سازی) . مثلا من دنبال افرادی هستم که بازی های شرکت یوبی رو بازی میکنن و من میخوام باهاشون تبادل نظر کنم یا آی دی های ps4 هاشون رو داشته باشم واسه بازی آنلاین در نتیجه میرم داخل فروم عضو میشم . یا مثلا یه انتقادی میخواد به یکی از بازی ها بکنم میرم تو فروم ، پست میزنم بقیرو هم میارم طرف خودم تا بتونم نظری که دارم رو بهتر برسونم .

از شرکت بازی سازی بگذریم بیایم رو فروم های ایرانی خودمون .

مثلا انجمن پت و مت که یه دوران خیلی رو بورس بود . من به طور مثال میخوام یه دوست پیدا کنم و یا وقتمو الکی تو نت بگذرونم . چه جایی بهتر از انجمن تفریحی و سرگرمی که همه ی مطالب رو سریع میذاره و مطالب اختصاصیش هم بالاس . در واقع به جای رفتن تو چند سایت ، میرم تو یه سایت و کامل میگردم . یا مثلا میخوام با یکی رفیق شم ، انجمن این امکان دوست یابی رو فراهم میکنه و میگه اگه میخوای فرِند ریکویست بفرستی به طور مثال باید 10 پست داخل انجمن پست کنی . یا اگه میخوای وارد چت روم شی باید 10 پست بذاری .

بریم سراغ انجمن های برنامه و ترفند . 99 درصد این انجمن ها اینطورین که لینک هارو میگن باید عضو باشی تا بتونی بخونی ... و من کاربر عضو میشم .

فروم های گرافیکی هم برای دیدن نمونه کار های همدیگه و به اشتراک گذاشتن نمونه کار های خودشون و استفاده از معلومات دیگران ، کاربرا میان و عضو میشن ....

و بهترین فرومی که دیدم . پرشین تولز : یه مشت وبمستر اومدیم دور هم تو انجمن . هروبمستر دیگه ای هم که ببینه خوشش میاد و عضو میشه . و برای این که بگه من آدم قوی ای هستم تو دنیای نت میاد تبادل نظر میکنه ، پست اختصاصی میذاره و ...

فروم هایی هم که بازارچه دارن راحت تر عضو میپذیرن ، و راحت تر پست میذارن . چون بگن تازه وارد نیستن و ...

=====================

همه ی اینارو گفتم تا بگم باید دنبال یه دلیل باشی واسه عضو شدن کاربرا و گذاشتن پست . کاربرای پشت کامپیوتر آدم آهنی نیستن که با تبلیغ بنری یا اجبار کردن دلشون بخواد بیان و عضو شن . آدمن و دنبال یه دلیلن تا بیان و عضو شن ....
;)

من خودم اگه روزی میخواستم انجمنی بزنم ؛ انجمنی میزدم که خودم زندگیمو پاش گذاشته باشم و به اون موضوع علاقه ی خیلی شدیدی داشته باشم . اینطوری میتونم حسمو انتقال بدم . حالا برای من میتونه گیم باشه ، برای شما نحوه انتخاب شغل و کسب درآمد و برای یکی دیگه برنامه نویسی و ....

ببخشید یکم طولانی شد :D

ali/24

Registered User
لایک‌ها
1,248
مرسی که کامل توضیح دادی
نگرش هایی که وب مستران و مدیران فروم های مختلف دارن حاصل چند سال سه چند ماه کارکرد اونها و رفتار شناسی کاربرانشون هستش تا ببینم بازدید کننده های محترم از چه سیستمی خوششون میاد
با تشکر

من خودم سیستم پرشین تولز رو می پسندم اما شاید اشتباه کنم یا سیستم دیگه ای مناسب من باشه
شاید اینجوری بهتر هستش

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام

من قبلا خیلی دوست داشتم یک موتور جستجو برای آگهی استخدام بزنم ولی قسمت نبود
بعدش یه انجمن زدم تا در مورد مشاغل و فرصت های شغلی بحث بشه
اما هنوز نتونستم انجمن خودمو خیلی خوب معرفی کنم .
اشکال کار کجاست

اینم آدرس انجمن karabama.com

سلام ،
من چون قدیم انجمن داشتم. در این مورد یه سری نکاتی میدونم. راه اندازی انجمن کار زمان بریه ! یه کاریه که شما باید خودتون ساعت ها آنلاین باشید ، در عین حال دیگران رو هم ترغیب به آنلاین بودن بکنید. :) شما باید یه حلقه چند ده نفره از کاربرانی که از انجمن به صورت روزانه استفاده میکنند داشته باشید. بعد باید تلاش و تمرکزتون روی نگهداشتن کاربرای فعالتون باشه!
باید دید وضعیت انجمن شما چطوره! ولی مثلاً میتونید آگهی های استخدام رو روی انجمن داشته باشید!
انخودتون کجا زندگی میکنید؟ توی شهر های بزرگ مثل تبریز و تهران و ...؟ یا شهر های کوچک تر؟
پیروز باشید

hady1364

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
خب ببین دوست عزیز، مخاطبان شما کسانی هستند که بیکارن و دنبال کار می گردند. بنظرتون چه دلیلی داره بیان وقتشون رو در مورد اینجور مباحث بذارن؟
اونا دنبال آگهی های استخدام و تماس با آگهی دهنده ها هستن! فوقش 2 تا راهنمای مصاحبه هم بخونن و 4 تا سؤال بپرسن ولی نه وقتی برای راهنمایی بقیه میذارن (چون خودشون اطلاعاتی ندارن که به بقیه بدن) نه وقتی استخدام شدن دیگه کاری با سایت های کاریابی دارن.

ali/24

Registered User
لایک‌ها
1,248
یه سوال

اسکریپت موتور جستجو ندارید
یه کپی می تونید به من هم بدین:general705:

ali/24

Registered User
لایک‌ها
1,248
سلام ،
من چون قدیم انجمن داشتم. در این مورد یه سری نکاتی میدونم. راه اندازی انجمن کار زمان بریه ! یه کاریه که شما باید خودتون ساعت ها آنلاین باشید ، در عین حال دیگران رو هم ترغیب به آنلاین بودن بکنید. :) شما باید یه حلقه چند ده نفره از کاربرانی که از انجمن به صورت روزانه استفاده میکنند داشته باشید. بعد باید تلاش و تمرکزتون روی نگهداشتن کاربرای فعالتون باشه!
باید دید وضعیت انجمن شما چطوره! ولی مثلاً میتونید آگهی های استخدام رو روی انجمن داشته باشید!
انخودتون کجا زندگی میکنید؟ توی شهر های بزرگ مثل تبریز و تهران و ...؟ یا شهر های کوچک تر؟
پیروز باشید

خب ببین دوست عزیز، مخاطبان شما کسانی هستند که بیکارن و دنبال کار می گردند. بنظرتون چه دلیلی داره بیان وقتشون رو در مورد اینجور مباحث بذارن؟
اونا دنبال آگهی های استخدام و تماس با آگهی دهنده ها هستن! فوقش 2 تا راهنمای مصاحبه هم بخونن و 4 تا سؤال بپرسن ولی نه وقتی برای راهنمایی بقیه میذارن (چون خودشون اطلاعاتی ندارن که به بقیه بدن) نه وقتی استخدام شدن دیگه کاری با سایت های کاریابی دارن.

ولی به شدت دنبال این بودم که بشه اطلاعاتی در مورد کارهایی که توی خونه انجام میدن را به مردم معرفی کنم
یعنی اگه یه جایی داره کار بسته بندی انجام میده و نیاز به نیرو داره یا حداقل فقط اطلاعات تماس این جاها رو داشته باشم تا بتونم به مردم معرفی کنم .

راستی اسکریپت موتور جستجو دارین ؟
یه کپی به ما هم بدین

بالا