• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا اکانت پیپال ما لیمیت میشه و چطوری پیشگیری کنیم .

salehnia

Registered User
لایک‌ها
16
سلام ..
این تاپیک رو ایجا نکردم واسه اینکه چیزی یاد کسی بدم یا آموزش بدم ( چون در برابر دیگر اساتید یک تازه کارم ) . بلکه می خوام بیشتر از تجربیات کسانی استفاده بشه که سالهاست با پی پال کار کردنند و اطلاعات خوبی هم در این ضمینه دارن .

چیزی که تونستم این سالها بهش پی ببرم چند مورد بوده که به عرض میرسونم .

برای اینکه حساب Paypal شما لیمیت نشه چند مورد رو حتما به خاطر داشته باشید .
* 1_ اکانتی که باز میکنید سعی کنید از کشور های همچون هند و مالزی و ترکیه استفاده کنید .

2_ هر جا که اکانت رو باز میکنید با همون ip هم لاگین کنید .. مثلا اگه حساب شما واسه هند باز شده شما می بایست با ip هند وارد اکانت بشید . شما نمیتونید با ip کشور آمریکا اکانت رو مدیریت کنید ولی اکانت واسه هند یا مالزی ... باشه !

* 3_ این نکته شاید مورد توجه دوستان هنگام پرداخت قرار نمیگیره . شما زمانی که واسه شخصی Send Money میکنید پی پال پرداخت شما رو که بدون دلیل هست رو قانونی نمیدونه و پول بی دلیل میتونه یک پولشوئی باشه .

4_ این نکته هم مورد توجه اکثر دوستان نیست ( عزیزانی که سرویس پرداخت آنلاین انجام میدن ) زمانی که یک حساب مثلا Directi رو شارژ میکنید اگر اطلاعات اون اکانت با اطلاعات اکانت شما مطابقت نداشته باشه برای اکانت پی پال شما مشکل ساز میشه . چون این شرکت ها اطلاعات پرداختیشون رو به پی پال گزارش میدن ( چه خودشون گذارش میدن و چه پی پال ازشون سوال کنه ) که ثابت کنند پول رو بابت چی گرفتن که مصداق پولشوئی پیش نیاد .

* برای مورد 1 راه حلی وجود داره : شما میتونید از سایتهای که P*R**Xy سرویس هستند استفاده کنید تا بتونید ip خودتون رو به کشور های همچون هند . مالزی و ترکیه تبدیل کنید . (http://www.v*****ip*******72.com ) - البته بنده فقط معرفی کردم و توصیه نمیکنم .

* برای مورد 3 هم میتونید توی کامنت پرداخت یک دلیل واسه پرداختتون بیارین مثلا تایپت کنید " Thanks for Forum Posting " یا هر چیز دیگه ای .

در آخر هم از همه دوستان درخواست دارم تجربیاتشون اینجا ذکر کنند تا همگی از اون استفاده کنیم .

با سپاس .

killer-star

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
مورد 3 رو من تجربه نکردم تا حالا ! :)
اما مورد 2 درست نیست - درسته که پیپال یکم مشکوک میشه اما اکانت رو لیمیت نمیکنه صرفا چنتا سوال امنیتی میپرسه تا اونجا که میدونم :)

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
4- من تایید نمی کنم این موضوع را !
چون این شرکت ها اطلاعات پرداختیشون رو به پی پال گزارش میدن
پی پال فقط و فقط یک سیستم پرداخت آنلاین هست . دلیلی ندارد که دایرکتی یا هر شرکت دیگری بخواهد بیزینس خود را به پی پال توضیح دهد . مگه پی پال چکاره هست که هر شرکتی بخواهد درآمد خود را به پی پال گزارش دهد .

تا زمانی که شکایتی یا مورد مشکوکی نباشد پی پال پرسش و پاسخی نمی کند !
فقط در 2 حالت پی پال مداخله می کند و در مورد فقط همان تراکنش خاص ( نه اینکه اطلاعات همه پرداخت را لازم باشه به پی پال گزارش دهند )
quan lot nu triumph do lot nam dep ty gia chan vay cong so nu thoi trang cong so nu chup anh da ngoai dep nhat
1- طرف خودش dispute کند و بخواهد پولش را پس بگیرد . که پی پال از فروشنده جویا میشود که پول را برای چی و از چه کسی گرفتی ؟
2- شخص ارسال کننده مشکوک و یا اطلاعات ناقص و تایید نشده از نظر پی پال باشد که از فروشنده هم مشخصات را سوال می کند .

Last edited:

bloodymusic

Registered User
لایک‌ها
2
مورد 2 رو من شخصا با هاض خیلی موافق نیستم چون من یکی از اکانت ها با 600 تا آی پی مختلف رفتم هیچیش نشده :D البتده نمی دونم چرا قابل توجه...چون همه نوع مشکلی داشته و اصلا رسیدگی نکردم بهش...

salehnia

Registered User
لایک‌ها
16
با سپاس از این دوستان که در بحث شرکت کردن ( البته مسئله انقدر مهم است که مشارکت بقیه دوستان رو هم داشته باشه )

4- من تایید نمی کنم این موضوع را !

پی پال فقط و فقط یک سیستم پرداخت آنلاین هست . دلیلی ندارد که دایرکتی یا هر شرکت دیگری بخواهد بیزینس خود را به پی پال توضیح دهد . مگه پی پال چکاره هست که هر شرکتی بخواهد درآمد خود را به پی پال گزارش دهد .

تا زمانی که شکایتی یا مورد مشکوکی نباشد پی پال پرسش و پاسخی نمی کند !
فقط در 2 حالت پی پال مداخله می کند و در مورد فقط همان تراکنش خاص ( نه اینکه اطلاعات همه پرداخت را لازم باشه به پی پال گزارش دهند )

1- طرف خودش dispute کند و بخواهد پولش را پس بگیرد . که پی پال از فروشنده جویا میشود که پول را برای چی و از چه کسی گرفتی ؟
2- شخص ارسال کننده مشکوک و یا اطلاعات ناقص و تایید نشده از نظر پی پال باشد که از فروشنده هم مشخصات را سوال می کند .

تا بحال شده پولی رو ارسال کنید و پول شما hold بشه ؟ پی پال روی مسئله پولشوئی بسیار حساس هست و قوانین ایلات متحده رو کاملا رعایت میکنه .
و حال پرداخت ها و دریافت ها شامل یکسری مالیات هم میشه که شرکت ها باید مشخص کنند چی میفروشن به کی میفروشن ( البته واسه شرکت های معتبر ) و.. ( حتی پولی هم که به کارمندان خودشون پرداخت میکنند مشخص هست ) این قوانین سخت در کشور ما نیست و با اون آشنا نیستیم .

مورد 2 رو من شخصا با هاض خیلی موافق نیستم چون من یکی از اکانت ها با 600 تا آی پی مختلف رفتم هیچیش نشده :D البتده نمی دونم چرا قابل توجه...چون همه نوع مشکلی داشته و اصلا رسیدگی نکردم بهش...

البته 600 تا ip به نظر من قابل توجه هست !!

مورد 3 رو من تجربه نکردم تا حالا ! :)
اما مورد 2 درست نیست - درسته که پیپال یکم مشکوک میشه اما اکانت رو لیمیت نمیکنه صرفا چنتا سوال امنیتی میپرسه تا اونجا که میدونم :)

چرا توی لیمت شدن تاثیر داره . چون غیر عادی هست کسی اکانتشو واسه هند باز کنه ولی دائما از ip آمریکا استفاده کنه !! ( اونم به صورت تمام وقت )

منتظر نظر دوستان دیگه هم هستم .

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
تا بحال شده پولی رو ارسال کنید و پول شما hold بشه ؟ پی پال روی مسئله پولشوئی بسیار حساس هست و قوانین ایلات متحده رو کاملا رعایت میکنه .
و حال پرداخت ها و دریافت ها شامل یکسری مالیات هم میشه که شرکت ها باید مشخص کنند چی میفروشن به کی میفروشن ( البته واسه شرکت های معتبر ) و.. ( حتی پولی هم که به کارمندان خودشون پرداخت میکنند مشخص هست ) این قوانین سخت در کشور ما نیست و با اون آشنا نیستیم .

بله شده . سوال کرده که این پول بابت چی دریافت کردی . زمانی که به ارسال کننده وجه مشکوک باشد .

اما معنیش این نیست که می گی چون این شرکت ها اطلاعات پرداختیشون رو به پی پال گزارش میدن

حال پرداخت ها و دریافت ها شامل یکسری مالیات هم میشه که شرکت ها باید مشخص کنند چی میفروشن به کی میفروشن ( البته واسه شرکت های معتبر ) و

پی پال هیچ کاره ای نیست ! مامور دولت هم نیست ، اداره مالیات هم نیست که بخواهد بداند این پرداخت های شما بابت چی هست . بنابراین شرکت ها دلیلی نداره بیزینس خود را به آنها توضیح بدهند ! quan ao nu quan lot khe binh sua cho be vay cong so nu chan vay cong so nu album anh

Last edited:

blues-kambiz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام رفقا
من یک visa card واقعی به نام خودم و یک حساب بانکی در فرانسه دارم و البته در ایران زندگی میکنم
ممنون میشم بگین چه جوری اکانت پی پال ایجاد کنم . موارد استفاده هم تجارت یا بیزینس نیست سفارش وخرید است به آدرسی در اروپا که برایم تحویل بگیرند و بفرستند و یا عضویت در سایتها آیا با داشتن کارت و حساب واقعی باز هم امکان لیمیت شدن هست و خلاصه راهنمایی لطفا

بالا