• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا ایرانیا دنبال ایده جدید نیستن ؟!

green_way

Registered User
لایک‌ها
128
یک سوال از وب مسترها عزیز

چرا ایرانی جماعت فکر استفاده از سی ام اس رایگان و محتوای سایتشون هم ترجیحا یا دنلود فیلم یا سایت سرگرمیه؟:wacko::blink:

یعنی یک فکر بکر در این مملکت نیست بتونه یک ایده جدید بزنه :cool::cool:

البته سایت خوب هم داریم خوب امکاناتی بده ولی خوب تقلید از یک سایت مشابه خارجیه :)

:rambo::rambo: یکی بیاد توضیح شفاف بده به منlol

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
به همون دلیلی که شما خودتون از سی ام اس رایگانی مثل wp یه سایت دانلود با ظاهر و ایده کپی شده از سایت های دیگه راه انداختید :)

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
به همون دلیلی که شما خودتون از سی ام اس رایگانی مثل wp یه سایت دانلود با ظاهر و ایده کپی شده از سایت های دیگه راه انداختید :)

:lol::lol::lol::lol:
راست میگه مسعود

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538

اتفاقاً بله ، شاید به نظر طنز یا بد برسه ولی جواب منطقیه ...

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
به نظرم چون جدی گرفته نمیشه

نه اینکه کسی جدی نگیره ها...

منظورم اینه که خود طرف که وبمستره به اصطلاح ، خودش خودش رو قبول نداره و به آینده خودش شک داره. این جوری میشه که این میشه :دی

ولی کار های حرفه ای هم میشه ، تک و توک

کم کم که کارهای حرفه ای بشه و نتیجه و بازدهش دیده بشه ، سرمایه گذاری میشه و کم کم پیشرفت می کنه .. ..

alishadmehr

Registered User
لایک‌ها
135
وب ایران خیلی جوون هست و تا الان هم اونایی که توی این عرصه فعال بودند اکثرا نوجوون و جوون هستند و خوب تخصصی ندارند و یا مشکل مالی دارند و اینکه درس و دانشگاه هم هست البته شاید اینها دلیل خوبی نباشند اما جوونها پشتیبان خوبی هم ندارند در ایران جریان همون تاپیک " از کی تا حالا وبمستری هم رفته قاطی شغلا ؟! " است .

از اینور هم که محدودیت دولتی از اون ور تحریم خیلی تحت فشاریم ، مگه چقدر انرژی داریم ؟!

یک کار حرفه ای نیاز به سرمایه و سرمایه گذار داره ، وضعیت اینترنت در ایران فوق العاده بی ثبات هست ده ها برابر از درون جامعه بیشتر ، خوب هیچ سرمایه گذاری هم رغبت نمیکنه سرمایه زیاد توی این کار خرج کنه ! میمونه یکی دو میلیون سرمایه مثلا که خوب با اونم میشه یک سایت تفریحی زد دیگه :دی

green_way

Registered User
لایک‌ها
128
:lol::lol::lol::lol:
راست میگه مسعود

به همون دلیلی که شما خودتون از سی ام اس رایگانی مثل wp یه سایت دانلود با ظاهر و ایده کپی شده از سایت های دیگه راه انداختید
جواد منظور من سایت هایی که حرفه ای کارمیکنن ... خودت میدونی

من این سایت زدم اصلا اپدیت هم نمیکنم !! 5ماه فقط 30مطلب نوشتم و بیخیالش شدم .

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
به دور از شوخی از نظر من هم خرید , کلوب , زرین پال , بی وین نود , ایستگاه و ... هر کدوم واسه خودشون در سطح وب فارسی به نوعی ایده بودند و هستند فقط از نمونه خارجی کپی گرفته شدن و تا کمی هم بومی سازی شدند. اینجور کپی کردنم هیچ عیبی نداره چرا که چرخو دو بار نباید اختراع کرد!!!

ولی اگه منظور ایده در سطح حهانیه که خب دلیلش مشخصه تحریم هیچ کس ایرانو آدم حساب نمیکنه :eek:

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
چند دلیل داره
یکیش اینکه بطور مثال خود من ایده های زیادی داشتم و دارم، وقتی ایده ها رو پیاده می کنم و در ثانیه از روش کپی میشه با خودم میگم چه کاریه که اینقدر جون بکنم و یه ایده رو پیاده سازی کنم و فردا صبحش صدتا کپی از روش شده و از بین رفته؟ میرم سیستم آماده میزنم. یعنی خودم میشم کپی کار.
دوم همون مسئله گشادی + شایعات که بطور مثال فلان سایت گرفته و میگیره...
سوم مسئله پیل ترینگ که بطور بسیار بسیار وحشتناکی! جلوی ایده پردازی رو میگیره! چطوری؟ مثلا میام باخودم میگم یه سایت شبکه اجتماعی بزنم حتی با یه ایده توپ تر از فیس بوک ! منتها در انتها به این نتیجه میرسم که اگر زندان نرم، پیلتر رو شدم. یا مثال خیلی کوچکترش سایت آپلود و اشتراک که به سرعت پیلتر میشه. خیلی ایده های دیگه هست که با مسائل فقهی!! که میری جلو می رسی به بن بست 404.

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
یک سوال از وب مسترها عزیز

چرا ایرانی جماعت فکر استفاده از سی ام اس رایگان و محتوای سایتشون هم ترجیحا یا دنلود فیلم یا سایت سرگرمیه؟:wacko::blink:

یعنی یک فکر بکر در این مملکت نیست بتونه یک ایده جدید بزنه :cool::cool:

البته سایت خوب هم داریم خوب امکاناتی بده ولی خوب تقلید از یک سایت مشابه خارجیه :)

:rambo::rambo: یکی بیاد توضیح شفاف بده به منlol

سلام عزیز ...

آقا ما وبمسترا دلمون پره ...
دم بچه ها گرم هر چند وقت یک بار میان اینجا یه تاپیک می زنن ما دلمون خالی بشه ! لول !

ببین عزیز، چند تا مسئله اساسیه ... من همین جور بی ترتیب میگم میرم جلو :

1 - اینترنت ایران ثبات نداره ... یعنی رو هوا است !
2 - سرمایه گذارها (به نظر خودم: کلاً ملت شریف ایران!) ترسو هستند ... شاید هم تنبل ! وقتی ایده دزدی بدون ریسکه ، واسه چی برن سراغ یه طرح جدید ؟
3 - به دزدی عادت کردیم ! (خودم هم همینطورم ها ! علت هم زیاد داره ! از تحریم و کوفت زهر مار بگیر برو بالا !)
4 - طرح جدید پیاده کردن سرمایه می خواد ! چیزی که ایده پردازها ندارند !
نمونه این شماره آخری خودمم !!! طرح اماده و پخته شده دارم که اجرا بشه همه سایتهای همکاری در فروش باید برن نفری یه مگس کش واسه خودشون بخرن و جمیعاً فستیوال شکار مگس راه بندازن !!! (پیشنهاد میدم مگس کش رو هم از این سایتهای خرید گروهی بخرند ارزون در بیاد براشون !!!! )
ولی چی می خواد ؟!
پول !
چقد ؟
25 تومن نا قابل !
داری بدی ؟
نداری ؟
پس چرا اومدی دنبال ایده و طرح نو ؟
برو یه طرح آماده رو کپی بزن حالشو ببر !
هلو بپر تو گلو !
...
..
.

مورد آخر:
5 - 99 درصد ایرانی ها باور ندارند میشه از اینترنت پول درآورد !
حتی نمی دونن وبمسترینگ چی هست !
نمی دونم طرز فکرشون چیه ...
شاید فکر می کنند اینترنت یه چیزی که خودش همینجوریه ! مثلاً یه جونوره !! شاید فکر می کنند خدا خلقش کرده !!!

بالا