آژانس هواپیمایی
pop up

چرا اینطور FTP کار نمیکنه !

شروع موضوع توسط neo2 ‏4 دسامبر 2007 در انجمن شبکه

  1. neo2

    neo2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,645
    تشکر شده:
    178
    محل سکونت:
    /cat/etc/passwd/
    سلام. یه مشکل واسم پیش اومده.

    ببینید تو این شرکت که هستم 3 تا سرور وجود داره. از هرکدوم از سرور ها واسه یه منظوری استفاده میشه.

    سیستم هایی که از طریق سرور دوم به اینترنت وصل هستن نمیتونن کامل از سرویس FTP استفاده کنن.

    مشکل اینه :

    پورت 21 رو سرور باز هست و با نرم افزارهایی مثل CuteFTP راحت میشه کارای مرتبط با FTP رو انجام داد.

    به صورت نرمال وقتی نیاز به اعتبار سنجی یوزر از طریق یوزر و پسورد نباشه هم میشه از FTP استفاده کرد.

    به این شکل : ftp.sitename.com

    ولی اینجوری که آدرس رو میزنی ارور میگیره : ftp://ftp.sitename.com

    وقتی هم که نیاز به اعتبار سنجی هست بازم کار نمی کنه. به این شکل : ftp://[email protected]

    اما سیستم هایی دیگه که از سایر سرورها تغذیه میشن مشکلی ندارن.

    رنج IP های مختلفی رو هم امتحان کردم که نتیجه ای نداشت.

    به نظر شما جایی مونده که چک نکردم ؟
     
  2. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    مطمئنی اون ftp://ftp.username درسته؟
    اون ftp حالت ساب دامین داره؟؟
    اگه اینطوره باید اینطوری باشه ها ! ftp://username:[email protected]
    که اون :password رو هم میتونی تو آدرس نزاری و اگه لازم باشه خودش میپرسه.
     
  3. neo2

    neo2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,645
    تشکر شده:
    178
    محل سکونت:
    /cat/etc/passwd/
    آره یوزر اش رو تست کردم. رو سیستم های دیگه که از اون سرور تغذیه میشن درست کار میکنه.

    منظورم استفاده از FTP با IE هست.

    با CuteFTP هم درست کار میکنه اما تو اکسپلورر جواب نمیده ! [​IMG]
     
  4. Bhrzk

    Bhrzk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2005
    نوشته ها:
    10,543
    تشکر شده:
    3,020
    محل سکونت:
    توی جیب کوچولوت
    ftp.sitename.com یک اسم DNS هست و شما باید توی DNS سرور ادرس IP متناظر با آنرا تعیین کنید
     
  5. neo2

    neo2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,645
    تشکر شده:
    178
    محل سکونت:
    /cat/etc/passwd/
    جناب bhrzk عزیز !

    آخه سوال آماتوری رو که اینجا مطح نمیکنن. این چیزی که شما فرمودید واسه کسانی هست که تازه با مبحث شبکه دارن آشنا میشن.
    مشکل که فقط جایگذاری IP Address نیست که. سوال منو نگرفتید.
     
  6. Bhrzk

    Bhrzk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2005
    نوشته ها:
    10,543
    تشکر شده:
    3,020
    محل سکونت:
    توی جیب کوچولوت
    خوب معذرت می خوام ... ساعت 1:30 شب بود :D

    دو تا سول :
    این FTP Server توی اینترنت هست یا شبکه داخلی !؟
    فایروال استفاده شده توی تمام سرور ها چیست 1؟
     
  7. boxilink
  8. neo2

    neo2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,645
    تشکر شده:
    178
    محل سکونت:
    /cat/etc/passwd/
    نه دیرتر بود. 2:30 فکر کنم. [​IMG]

    FTP Server توی اینترنت هست.

    [​IMG] فکر نمی کنم فایروال داشته باشه. باید بپرسم.

    ولی مطمئن ام که اشکال از باز یا بسته بودن پورت نیست.
     
  9. Cyber

    Cyber Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 مارس 2003
    نوشته ها:
    314
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    Cyber-World
    سلام
    IE 7 هست ؟

    باید از ویندوز اکسپلورر استفاده کنید ، یعنی در یک پنجره معمولی ویندوز آدرس FTP رو بدید