• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا این کد تو FireFox اجرا نمی شه ؟

.: Mahyar :.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
این کد تو IE درست عمل می کنه ولی تو FF نه ، مشکل چیه ؟

کد:
<td id="a" style="border: 0px solid black;" align="center" width="20" height="20" onmouseover="this.style.border='1px solid black';" onmouseout="this.style.border='0px solid black'">

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
سلام دوستان
این کد تو IE درست عمل می کنه ولی تو FF نه ، مشکل چیه ؟

کد:
<td id="a" style="border: 0px solid black;" align="center" width="20" height="20" onmouseover="this.style.border='1px solid black';" onmouseout="this.style.border='0px solid black'">

این کد بتنهایی مشکلی نداره و باید در همه مرورگرها درست کار کنه - البته بهتر هست که width و height هم در style آورده بشه.

چیزی که به ذهن میرسه اینه که شما این td بطرز صحیحی داخل table و tr قرار ندادین و بهمین خاطر هست که FF اون رو رندر نمیکنه.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این کد بتنهایی مشکلی نداره و باید در همه مرورگرها درست کار کنه - البته بهتر هست که width و height هم در style آورده بشه.

چیزی که به ذهن میرسه اینه که شما این td بطرز صحیحی داخل table و tr قرار ندادین و بهمین خاطر هست که FF اون رو رندر نمیکنه.

td اینجوری تو table قرار گرفته :
کد:
<table border="1" cellpadding="0" style="border-collapse: collapse" width="598" bordercolor="#3399FF" bgcolor="#C6C8F9">
<tr>
<font style="font-size: 9pt">A</font></td>
</tr>  
</table>

در ضمن چشم width و heght هم میارم تو استایل ولی فعلاً این مشکل خیلی منو کلافه کرده

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
این کد که شما گذاشتین که کار رو بدتر میکنه!

شما یک جدول دارین با یک سطر و یک ستون در نتیجه border اون cell تغییر نمیکنه چون دقیقا" با table یکی هست. بنظر من این کد آخری شما در ie هم کار نمیکنه! مگر اینکه حداقل یک سطر یا یک ستون دیگه با جدول اضافه کنین.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این کد که شما گذاشتین که کار رو بدتر میکنه!

شما یک جدول دارین با یک سطر و یک ستون در نتیجه border اون cell تغییر نمیکنه چون دقیقا" با table یکی هست. بنظر من این کد آخری شما در ie هم کار نمیکنه! مگر اینکه حداقل یک سطر یا یک ستون دیگه با جدول اضافه کنین.

نه من فقط یکی رو گذاشتم . در اصل این table شامل 29 تا ستون و 1 سطره.

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
با اینحساب در جای دیگه ای دنبال مشکل بگردین چون این کد مشکلی نداره

amironline

Registered User
لایک‌ها
0
یه سوال
چرا کدهای VBScript در FF اجرا نمیشن؟

ODE112

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,288
td اینجوری تو table قرار گرفته :
کد:
<table border="1" cellpadding="0" style="border-collapse: collapse" width="598" bordercolor="#3399FF" bgcolor="#C6C8F9">
<tr>
</tr>  
</table>

در ضمن چشم width و heght هم میارم تو استایل ولی فعلاً این مشکل خیلی منو کلافه کرده
اینطوری استفاده بکنی هم تو فایرفاکس - هم ie هم اپرا... کار میده...!

HTML:
<table border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" width="598" bordercolor="#3399FF" bgcolor="#C6C8F9">
<tr>
</tr>  
</table>

اینو

style="border-collapse: collapse"

برداشتم ازش! بجاش اینو گذاشتم

cellspacing="0"

اگه فقط میخواستی ماوس که میره روش پر رنگ بشه...

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------
سلام
یه مشکل داشتم گفتم اینجا بپرسم دیگه تاپیک جدا نزنم
من یه قالب رو که همین جوری توی fire fox درست کار میکرد رو با fron page تغیراتی دادم
حالا توی ie درست نشون میده توی firefox قاطی می کنه مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟
در ضمن میشه بگید با چه کدی می تونم این قابلیت رو ایجاد کنم که با کلیک روی فایل فلش به یک آدرس دیگه رفت

بالا