چرا این کد جواب نمیده؟

شروع موضوع توسط mahanq&a ‏23 اکتبر 2005 در انجمن PHP

  1. mahanq&a

    mahanq&a Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    183
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    گیلان
    سلام
    من این کد رو اجرا میکنم ولی دستورهای لیترال متنی جواب نمیدن. چه جوری باید اون رو اصلاح کنم؟
    PHP:
    <?php
    echo("a\nb\nc");
    ?>
    در ضمن واسه فارسی نوشتن که دیگه باید بشینی معما حل کنی.
    :blink:
     
  2. mahanq&a

    mahanq&a Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    183
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    گیلان
    البته یه جورایی کد بالا به هم ریخته دیگه! مرتب شدش منظورمه!.
     
  3. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    خوب چند تا تاپيک ديگم ميزدي ! [​IMG]
     
  4. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    PHP:
    <?php
    echo("a\nb\nc");
    ?>
     
  5. Moein

    Moein Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 مارس 2004
    نوشته ها:
    1,149
    تشکر شده:
    63
    محل سکونت:
    تهران - شهرک غرب
    خب اين کد بايد چي چاپ کنه؟
    مگه نبايد a,b,c رو زير هم چاپ کنه؟
    همين کارو ميکنه اما تو صفحات html با <br> بايد رفت سطر بعد پس بايد view source بزني تا درست ببيني
     
  6. mahanq&a

    mahanq&a Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    183
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    گیلان
    حالا چرا تو ویوسورس میشه اونو دید؟ کد رو یه کاریش کن که بشه تو همون صفحه دید.:blush:
     
  7. footbal
  8. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    بفرما :
    PHP:
    <?php
    echo "a<br>\nb<br>\nc";
    ?>
     
  9. mahanq&a

    mahanq&a Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    183
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    گیلان
    Parsa_361 جان؛ این تگهایی رو که به کار بردی اگه زحمتی نیست برام به طور کامل معرفی کن. یعنی بی زحمت همه شونو بنویس و یه توضیحی هم بده.:cool:
     
  10. PersianPC

    PersianPC کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏9 فوریه 2005
    نوشته ها:
    582
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Tehran
    مرتضی جان ، با اجازه :

    تگهای که ایشون به کار بردن تگهای <br> هستند که در زبان HTML برای رفتن به سطر بعد استفاده میشوند. برای مثال :
    HTML:
     Hello World ! 
    وقتی که تگ <br> بین Hello و World بکار بره ، به این شکل در میاد :

    HTML:
     Hello <br>  World ! 
    HTML:
     Hello
    World ! 
    البته این سوالت به این انجمن ربطی نداشت و باید تو انجمن صفحات استاتیک مطرح میکردی.
     
  11. mahanq&a

    mahanq&a Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    183
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    گیلان
    اگه ممکنه یه کسی همه این تگها رو معرفی کنه یا یه جایی رو معرفی کنه که این کار رو کرده.:eek:
     
  12. mahanq&a

    mahanq&a Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    183
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    گیلان
    دوستان واقعاً جایی نیست که چیزایی مثل :
    PHP:
    \, \, <br>
    رو معرفی کرده باشه؟ لطفاً معرفی کنید تا ما هم یه چیزی یاد گرفته باشیم!.:(
     
  13. zfarhad2003

    zfarhad2003 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    1,152
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    R7 register
    َشما اصلا با تگهای HTML آشنایی دارین یا نه؟
     
  14. avajang.com .leftjee.ir.right
  15. mahanq&a

    mahanq&a Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    183
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    گیلان
    من یه کلکسیون از این تگها میخوام. میخوام همه شونو به همراه کاربردشون تو یه مجموعه داشته باشم. ببینم نمیخواید بگید که این تگها همین ده دوازده تا هستن؟!!:blink:
     
  16. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    دوست عزیز
    تو قبل از اینکه PHP رو یاد بگیری باید یک آشنایی متوسطه از HTML داشته باشی !
    چون PHP در نهایت تگهای HTML تولید می کنه

    اگه منبع روی اینترنت می خوای که درباره ی این تگها توضیح بده بفرما :
    http://www.w3.org

    ولی این خیلی بهتره که یک کتاب HTML پیدا کنی و بخونی
    اکثر کتابهای آموزش PHP فرض کرده که ما HTLM یکم بلدیم ! (حتی ناقوس !)

    تو می تونی تو FrontPage وبت رو طراحی کنی و بعد بری تو قسمت Code ببینی چه اتفاقی افتاده
     
  17. zfarhad2003

    zfarhad2003 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    1,152
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    R7 register
    آگه آموزش فارسی هم برای HTML می خوا توی اینترنت زیاده ولی این یکی از بهترینهاست:

    http://www.khaterat.com/www/
     
  18. mahanq&a

    mahanq&a Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    183
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    گیلان
    از تمامی دوستانی که تا اینجا کمک کردن ممنونم.
    حالا من یه کلکسیون از تگهای اچتمل دارم.
    حالا یه سؤال اساسی:
    وقتی که من تو frontpage تو قسمت body قطعه mahan<br>php رو وارد میکنم قطعه php شکسته میشه و به خط بعد میره اما وقتی به جای <br> از \n استفاده میکنم هیچ اتفاقی نمیفته!، مگه این کد مفهوم newline نداره؟ همینطوره در مورد \t
     
  19. ErfanOnline

    ErfanOnline فروشنده معتبر [؟]

    تاریخ عضویت:
    ‏4 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    4,517
    تشکر شده:
    1,150
    دوست عزيز من تا فردا يه تاپيك ميزنم و چتميل و پي اچ پي اموزش ميدم
    مشكلاتتو در اونجا بگو
     
  20. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    عزیز دل برادر :D
    اینا رو فقط PHP تفسیر می کنه
    FrontPage که PHP سرش نمی شه ! :D
     
zarpopخرید بک لینک