• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا با مشخصات یکسان Laptop از PC ارزونتره ؟

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
قبلا پایینترین مدل لپ تاپ از بالاترین مدل دستکتاپ گرونتر بود اما الان هرچی مشخصاتها رو چک میکنم میبینم لپ تاپ رو خیلی ارزونتر میشه خرید . مثلا dell 5110 با پردازشگر i7 3.2 و رم 8 گیگ و کارت گرافیک 1 تا 4 گیگ radeon رو میشه 1100 خرید ولی همینو بخوای دسکتاپ بگیری بیشتر از این باید پول بدی ؟

amin_eshgh

Registered User
لایک‌ها
209
عزیز به اسم نگاه نکن که مثلا i7 یا مثلا 1 گیگ گرافیک
این سیستم شما اگه من واسه pc به اندازه 1100 پول بدم سیستم لپتاپی شما قدرتش 1/3 قدر pc من خواهد شد
لپتاپ فقط واسه کسی که کار با پردازش سنگین نداره
همیشه به کامپیوترش میخواد دسترسی داشته باشه(اونم تو ایرانه تو جاهای دیگه دنیا که سرعت اینترنت بالاس یه تبلت دارن و با remote وصل میشن به دسکتاپشون و همیشه هم یه وسیله سبک دارن واسه عکاسی واسه اینترنت رفتن فیلم دیدن کنفرانس دادن متن برداشتن و...واگه پردازشم خواستن وصل میشن به دسکتاپشون دی)

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
آخه تست هم کردم . الان سیستمی که باهاش کار میکنم برای شرکتمون شاید نزدیک 2 تومن تموم شده ولی لپ تاپی که دوستم با 1500 خریده از همه نظر سرعت بالاتری از این داره مخصوصا تو کارهای گرافیکی . تازه لپ تاپیهم که اون خریده الان دیگه قدیمی شده .

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
آخه تست هم کردم . الان سیستمی که باهاش کار میکنم برای شرکتمون شاید نزدیک 2 تومن تموم شده ولی لپ تاپی که دوستم با 1500 خریده از همه نظر سرعت بالاتری از این داره مخصوصا تو کارهای گرافیکی . تازه لپ تاپیهم که اون خریده الان دیگه قدیمی شده .
نه اینجوری نیست . ممکنه کانفیگ توی شرکت درست حسابی نباشه یا اینکه قطعات به درستی برای سیستم در نظر گرفته نشده اند.

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
فعلا بازم pc ارزون تر هستش
ولی خوب با توجه به تقاضای بازار و تولید انبوه این نوع دستگاها خوب مسلما قیمت ها روز به روز شکسته میشه
ولی در کل هیچ چیز جای کامپیوتر خانگی رو نمیگیره

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
لپ تاپ فانتزيه . ظريفه . كم جووونه . فقط واسه كاراي ساده است . درسته كانفيگ بالايي داره ولي نبايد ازش مثل پي سي كار بكشي . مثلا تو ميتوني لپ تاپت رو شبا بذاري دانلود كنه ؟ نه . ولي پي سي رو ميشه گذاشت . مثل گاو نر كار ميكنه .... تازه هيچي حس پي سي رو به آدم نميده .

saeedk2

Registered User
لایک‌ها
4
منم با نظر بچه ها موافقم
اگه قرار بود لپ تاب با اون قطعات کوچیکش بتونه قدرتی برابر با PC داشته باشه اونوقت شرکتها قطعات PC رو هم کوچیک می ساختند تا حجم کامپیوتر ها کوچیک تر بشه ...

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام
به نظر من هیچ وقت لپ تاب ها نمیتونند مثل pc ها باشند.
فقط یه نکته ی کوچکش مصرف برقشه. بقیه ی موارد قابل گفتن نیست چون بیشتر بچه ها میدونند
مثلا" یه سیستم حدودا" 1 تومنی(هر چند همیشه قیمت مهم نیست.و فقط برای مثال گفتم) حداقل یه پاور 485 یا حتی بالاتر میخواد.
یکی بیاد برای من توضیح بده که یه لپ تاب با همون مشخصات سیستمی و مصرف برق حدود 1/10 یا حتی پایین تر میتونه مثل اون pc کار کنه؟
مصرف gpu و cpu اش چه جوری تامین میشه که برای pc ده برابر اون هست؟ یعنی پیشرفت لب تاب ها خیلی زودتر از pc هاست؟
اون سیستم هم شک نکنید قطعاتش به درستی انتخاب نشده بودند.
مثال بارز دیگه اش رو میتونید توی مادربردهایی که گرافیک آنبرد هستند ببینید

بالا