آژانس هواپیماییexchanging

چرا بعضی سایتها لود نمیشن؟

شروع موضوع توسط MD66 ‏31 ژانویه 2010 در انجمن ویژه وب مسترها

  1. MD66

    MD66 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 جولای 2008
    نوشته ها:
    2,625
    تشکر شده:
    198
    محل سکونت:
    400 City
    سلام چرا بعضی سایتها لود نمیشن ولی با فیل باز میشن؟
    مثل این سایت
    http://freecomp.info/

    محتوای بدی هم ندارن

    دلیلش چی میتونه باشه؟
     
  2. میلاد

    میلاد کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,802
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Esfahan
    دی ان استو عوض کن.
     
  3. MD66

    MD66 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 جولای 2008
    نوشته ها:
    2,625
    تشکر شده:
    198
    محل سکونت:
    400 City
    سایت ماله من نیست که دی ان اس رو عوض کنم؟!
    یعنی چی؟ هاست ایران رو تحریم کرده یعنی؟
     
  4. میلاد

    میلاد کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,802
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Esfahan
    دو حالت داره، یه آی پی های ایانو روی سرورش بلوک کردن، یا مشکل از دی ان اس شماست.
    دی ان اس هاتو به اوپن دی ان اس تغییر بده اگر باز هم نتونستی بری احتمالا سرور مورد نظر آی پی های ایران را بلوک کرده.
     
  5. MD66

    MD66 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 جولای 2008
    نوشته ها:
    2,625
    تشکر شده:
    198
    محل سکونت:
    400 City
    ممنون از پاسختون دوست عزیز احتمالا تحریممون کردن
    پ ن سایت ماله من نیست که دی ان اس رو عوض کنم
     
  6. >-->O

    >-->O همکار برنامه نویسی و بازارچه همکار انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏25 نوامبر 2009
    نوشته ها:
    2,498
    تشکر شده:
    462
    محل سکونت:
    ㋡ همین جا ㋡

    شاید از ISP شما باشه
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. MD66

    MD66 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 جولای 2008
    نوشته ها:
    2,625
    تشکر شده:
    198
    محل سکونت:
    400 City
    من از شاتل سرویس گرفتم دوستان دیگه براشون باز میشه یا اونا هم فیل میخوان
     
  9. >-->O

    >-->O همکار برنامه نویسی و بازارچه همکار انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏25 نوامبر 2009
    نوشته ها:
    2,498
    تشکر شده:
    462
    محل سکونت:
    ㋡ همین جا ㋡
  10. MD66

    MD66 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 جولای 2008
    نوشته ها:
    2,625
    تشکر شده:
    198
    محل سکونت:
    400 City
    جالبه
    اگه کسی هست که براش باز میشه بدون فیل بگه تا ببینیم هاست مشکل داره یا آی اس پی

    ns25.domaincontrol.com
    ns26.domaincontrol.com

    domaincontrol.com
    هم باز نمیشه
     
  11. Hosseinpro

    Hosseinpro کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته فروشنده معتبر [؟]

    تاریخ عضویت:
    ‏14 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    4,535
    تشکر شده:
    993
    محل سکونت:
    یزد
  12. mr_net

    mr_net Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 مارس 2009
    نوشته ها:
    2,488
    تشکر شده:
    277
    محل سکونت:
    InterNet
    دی ان اس سایت رو نمی خواد تغییر بدی دی ان اس کامپیوتر خودت رو بزار روی اوپن دی ان اس
     
  13. MD66

    MD66 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 جولای 2008
    نوشته ها:
    2,625
    تشکر شده:
    198
    محل سکونت:
    400 City
    چجوری؟!!
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. brainsore

    brainsore Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 مارس 2008
    نوشته ها:
    5,573
    تشکر شده:
    3,263
    محل سکونت:
    دور
    DNS Serverهای کانکشن کامپیوترت را بذار روی:
    8.8.8.8 و 8.8.4.4

    پ.ن: در تب Networking خصوصیات (Properties) کانکشن، روی Internet Protocol دابل کلیک کنید و Use the following DNS addresses را انتخاب کنید و اونایی که که گفتم را وارد کنید.
     
    Last edited: ‏2 فوریه 2010
  16. MD66

    MD66 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 جولای 2008
    نوشته ها:
    2,625
    تشکر شده:
    198
    محل سکونت:
    400 City
    ممنون ولی بازم باز نمیشه
     
  17. Pedram_IR

    Pedram_IR Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 فوریه 2005
    نوشته ها:
    350
    تشکر شده:
    9
    منم همین مشکل رو دارم، برای من فقط سایت یو*تیوب باز نمیشه.
    هم موقع استفاده از vp*n و هم هنگامی که از vp*n استفاده نمی کنم در اینترنت اکسپلورر مینویسه
    Internet Explorer cannot display the webpage

    و در کروم می نویسه
    This webpage is not available.

    یعنی حتی موقعی که از vp*n استفاده نمی کنم وارد سایت پیوندها نمیشه و همین ارورهای بالا رو میده.
    دوستم هم از همین شرکتی که من ازش خدمات گرفتم و از همون vp*n که من استفاده می کنم،استفاده می کنه ولی مشکلی نداره و به راحتی سایت یو*تیوب رو باز می کنه.