• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا تا به حال تبلیغات کلیکی موفق نبوده؟

SaeedB200

Registered User
لایک‌ها
0
من یه سوالی دارم از وب مسترهای عزیز:

چرا تبلیغات کلیکی تجربه موفقی تو وب ایران نبوده، و بیشتر وب مستر‌ها به سیستم‌های مشارکت در فروش یا تبلیغات نمایشی علاقه دارند؟

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
تاحالا تو وبسایت ها ندیدی نوشته، جون مادرت کلیک کن یه قرون به ما پول برسه.... یا از این جور جملات؟

بعد از اون ور وبمستر های سیستم ها هم از اونور تلافی می کنن. 40000 تا کلیک می خوره می زنه امروز 3 نفر به صورت موفقیت آمیز روی بنر شما کلیک کردند. موفق باشید.

با ایرانی جماعت نمی شه اینجور سیستما رو پیش گرفت

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
تاحالا تو وبسایت ها ندیدی نوشته، جون مادرت کلیک کن یه قرون به ما پول برسه.... یا از این جور جملات؟
از همه مهمتر بعضی از مدیر سایتها و وبلاگها اسکریپت قرار میدادن تا رو بنره کلیک نمیکردی وارد سایت نمیشد!!
وبمستر سیستم ها هم که تو 100 کلیک 50 تاشو ثبت میکنه تو موقع پرداخت هم میگه 25 تاش خارجی بوده پول 25 تای دیگه رو هم 25 روز بعد اگه خزانه پر بود پرداخت میکنند اگه نبود صلوات می فرستن

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام
حالا به جز اینا که دوستان گفتن :دی
اصلاً کی میگه موفقیت آمیز نبوده ؟ :دی
مقایسه باید درست باشه ، بازاری که روی وب ایران بوده خب عمق و سطحشو با بازار وب جاهای به اصطلاح موفق قیاس کن! حجم مبادلات و ...
و شاید به خاطر همین بازار هم بوده که نطلبیده که روی این بحث خیلی حرفه ای کار بشه ! (حداقل کسی اینکارو نکرده)
به نظرم بیشتر باید به دو طرف بازار دقت کرد (مسائل فنی و ... در درجه دوم اهمیت و در راستای خدمت به همین استراتژی هستن).
در حالی که اکثر سیستم ها توی ایران ، بدون داشتن یه استراتژی مشخص و تنها با اشراف بر مسائل فنی وارد میشن که این بخشی از کاره و کار نزدیک تر به هدف اتفاقاً این نیست.
در کل اگه با دید درست سرمایه گذاری نشه + دانش درست از مسائل فنی و بازاری که قراره روش کار کنی نداشته باشی دست اخر مجبوری کلیک های چهل تومنی رو کم شماری کنی و از این مدل حرکات که دوستان گفتن :rolleyes:
پیروز باشید

SaeedB200

Registered User
لایک‌ها
0
پس من می‌تونم اینطوری جمع بندی کنم:

۱- وب مستر نمایش دهندگان، بعضی‌ اوقات، بازدید کنندگان رو تشویق به کلیک میکنند، که درست نیست. و این باعث می‌شه که در مقابل کلیک‌های بقیه هم که اینکارو نمیکنند، درست شمرده نشه. تر و خشک با هم میسوزند

۲- سیستم‌ها هم تو شمارش کلیک از IP‌ها درست عمل نمیکنند.

۳- پرداخت به موقع انجام نمی‌شه

۴- کلا بیزینس روی وب خیلی‌ پر رونق نیست، که این کار هم بخواد پر رونق باشه

۴- این سیستم‌ها اکثرا استراتژی درست ندارند، و تنها با تکیه بر دانش فنی وارد این بیزینس می‌شند

خیلی‌ هم خوب.

آیا سیستم‌های `مشرکت در فروش` یا `پر داخت بر اساس نمایش` شامل این ماجرا‌ها نمیشند؟

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
پس من می‌تونم اینطوری جمع بندی کنم...

نتیجه گیریتون کاملاً صحیح و جامع بود.

آیا سیستم‌های "همکاری در فروش" یا "پرداخت بر اساس نمایش" شامل این ماجرا‌ها نمیشند؟
در "همکاری در فروش" حداقل اش اینه که چون احتمال امکان تقلب از طرف وبمستر بسیار کمه، معمولاً سفارش ها به درستی محاسبه میشه. (البته حداقل یکی، دو، سایت وجود دارند که از هر 10تا سفارش شاید فقط نصفش رو ثبت می کنند! و حق وبمسترها رو ضایع می کنند.)

و در مورد پرداخت به ازای نمایش، از اونجایی که احتمال تقلب از طرف وبمسترها بسیار بسیار زیاده و همچنین انواع گسترده تری از روشها برای تقلب وجود داره، معمولاً سایتهای کمتری تمایل دارند از روش پرداخت به ازای نمایش استفاده کنند. ولی وبمسترها علاقه زیادی به روش پرداخت به ازای نمایش دارند، چون درآمد تقریباً ثابتی میتونند از اون داشته باشند.

SaeedB200

Registered User
لایک‌ها
0
و در مورد پرداخت به ازای نمایش، از اونجایی که احتمال تقلب از طرف وبمسترها بسیار بسیار زیاده و همچنین انواع گسترده تری از روشها برای تقلب وجود داره، معمولاً سایتهای کمتری تمایل دارند از روش پرداخت به ازای نمایش استفاده کنند. ولی وبمسترها علاقه زیادی به روش پرداخت به ازای نمایش دارند، چون درآمد تقریباً ثابتی میتونند از اون داشته باشند.

ممنون از توضیحتون

mehdimoa

Registered User
لایک‌ها
0
سیستم کلیکی کلی ایراد داره مشارکت در فروش بهتره

تا 60 درصد پورسانت محصول

تصفیه حساب هفتگی

فروشگاه اختصاصی

خودتون بیاید ببینید

بازاریابی و کسب درآمد

1900cd

Registered User
لایک‌ها
119
سلام

یکی دیگر از مواردی که به شکست بیشتر تبلیغات کلیلی منجر شده فکر می کنم تاکید زیاد در استفاده از بنر های تصویری باشه.بنظرم تبلیغات متنی هدفمند تر خواهند بود.

بالا