چرا تنظیمات بایوسم خود به خود پاک میشه

شروع موضوع توسط من ‏14 اکتبر 2005 در انجمن سخت افزار

  1. من

    من Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 مارس 2005
    نوشته ها:
    1,215
    تشکر شده:
    58
    محل سکونت:
    Toronto
    بچه ها من انقد به خاطر اورکلاک جامپر clear cmos رو زدم که دیگه نمیدونم چش شده که جدیدا بعد از یه مدت سیستم میگه که تنظیمات cmos از بین رفته و باید برم دوباره تنظیم کنم . این جامپره چه بلایی سر بایوسم یا باتریش آورده ؟
    باتری نو بخرم حله ؟
    کلا مگه این جامپره برق رو قطع نمیکنه ؟
     
  2. hwt

    hwt کاربر قدیمی پرشین تولز*مدیر سخت افزار مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2004
    نوشته ها:
    15,240
    تشکر شده:
    1,679
    محل سکونت:
    Mashhadshops.com
  3. من

    من Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 مارس 2005
    نوشته ها:
    1,215
    تشکر شده:
    58
    محل سکونت:
    Toronto
    سلام حاجی جون :D بعد از پاک کردن cmos دوباره به حالت اول برمیگردونمش
     
  4. hwt

    hwt کاربر قدیمی پرشین تولز*مدیر سخت افزار مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2004
    نوشته ها:
    15,240
    تشکر شده:
    1,679
    محل سکونت:
    Mashhadshops.com
    چند وقته مادربرد رو داري؟
     
  5. azadiphone

    azadiphone Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    185
    تشکر شده:
    1
    به احتمال 90% اگر باطري مين رو عوض كني مشكلت حل ميشه
     
  6. roozbeh

    roozbeh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    1,647
    تشکر شده:
    1
    100% مشکل از باطری هست!
    یه نو بگیر!
     
  7. footbal
  8. hwt

    hwt کاربر قدیمی پرشین تولز*مدیر سخت افزار مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2004
    نوشته ها:
    15,240
    تشکر شده:
    1,679
    محل سکونت:
    Mashhadshops.com
  9. gray_wolf

    gray_wolf کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏13 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    823
    تشکر شده:
    0
    ربطي به جامپر نداره. عوض كردن باطري ساده‌ترين كاريه كه ميتوني براي حل مشكل بكني... اگه تاثيري نداشت ميريم سراغ روش‌هاي خفن تر! [​IMG]
     
  10. من

    من Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 مارس 2005
    نوشته ها:
    1,215
    تشکر شده:
    58
    محل سکونت:
    Toronto
    اوه این مشکله درست شد [​IMG] اشتباهی بایوس بتا رو فلش کرده بودم
     
  11. hwt

    hwt کاربر قدیمی پرشین تولز*مدیر سخت افزار مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2004
    نوشته ها:
    15,240
    تشکر شده:
    1,679
    محل سکونت:
    Mashhadshops.com
    [​IMG]
     
  12. gray_wolf

    gray_wolf کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏13 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    823
    تشکر شده:
    0
zarpopخرید بک لینک