• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا توی وردپرس با زدن Enter سطر خالی ایجاد نمیشه ؟

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
سلام .

توی Editor وردپرس ، در سطر اول ، با زدن کلید Enter فاصله میندازم و در سطر دوم شروع

به نوشتن میکنم ، اما موقعی که دکمه انتشار رو میزنم و سایت رو نگاه میکنم ، سطر خالی

ایجاد نشده و مطلب به جای سطر دوم ، به سطر اول اومده . برای ایجاد سطر خالی باید چه کار کنم ؟

جالب اینجاست که این حالت زمانی پیش میاد که نوشته توی سطر اول باشه یا قبل و بعد از یک

عکس قرار گرفته باشه که هر چی Enter میزنم ، توی سایت سطرهای خالی ایجاد نمیشه .

ولی بعد از سطر اول و نوشته بعد از عکس ، در بقیه نوشته ها سطر خالی به درستی ایجاد

میشه . لطفاً بگید چه کار کنم ؟

Last edited:

amk

Registered User
لایک‌ها
9
از ادیتور دیفال استفاده نکن.
این افزونه رو اضافه کن : ckedtior

Ahmadreza_b

Registered User
لایک‌ها
24
فکر کنم اصولش اینه که اینتر در سطر اول قبول نکنه خیلی ادیتور ها ایجورن مثل خود Vb

ادیت:من تو قالبم فاصله بین سطور کمه و موقعی که عکس میگذارم خیلی نزدیک به نوشته میاد و چون راهی براش پیدا نکردم از نقطه سفید استفاد میکنم

شاید راه آخر برای شما هم همین باشه

Last edited:

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
از ادیتور دیفال استفاده نکن.
این افزونه رو اضافه کن : ckedtior

از مدیران انجمن میخوام دوست عزیزم amk رو به عنوان کاربرویژه انجمن معرفی کنند ، ایشون خیلی از مشکلات من و

سایر دوستان در این انجمن رو حل کردند ، واقعاً به خاطر فعالیت خوبشون تشکر میکنم . من که خودم تا حالا نه توی این

انجمن و نه انجمنهای دیگه نتونستم زیاد بدردبخور باشم ولی ایشون هم توی انجمن و هم در وب سایت خودشون

مشکلات خیلی از کاربران رو حل کردند . امیدوارم که همیشه در زندگی موفق باشن .

Desperadoz

Registered User
لایک‌ها
5
در ادیتور پیش فرض هم برای اینکه سطر جدید ایجاد نشده Enter+Shift رو بزنید تا بره خط بعد.

Mr.DalBa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ویرایشگر پیش‌فرض وردپرس کد XHTML 1.0 معتبر ایجاد می‌کند. این یعنی قرار دادن چندین سرخط (برچسب‌های BR) پس از یک بند، منجر به ایجاد فضای خالی نمی‌شود و برچسب‌های BR توسط توابع تصحیح داخلی به عنوان نامعتبر حذف خواند شد.

علت اینکه در استاندارد XHTML 1.0 استفاده از سرخط‌های متوالی عمل نامناسبی دانسته شده، این است که نحوه‌ی نمایش آنها تا اندازه‌ی زیادی به تنظیمات مرورگر بازدیدکننده بستگی دارد. (یعنی ممکنه یک مرورگر این فاصله رو خیلی زیاد نشون بده و یه مرورگر دیگه این فاصله رو اصلا نشون نده، هر چند مرورگرهای جدید و مطرح، نباید با این موضوع مشکلی داشته باشند)

روش‌های قرار دادن قاصله را هم که دوستان اشاره کردند. من هم یک روش دیگر به شما پیشنهاد می‌کنم:

در ویرایشگر html، از کد زیر برای قرار دادن فاصله استفاده کنید:

کد:
<br class="blank" />

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
در ادیتور پیش فرض هم برای اینکه سطر جدید ایجاد نشده Enter+Shift رو بزنید تا بره خط بعد.

ویرایشگر پیش‌فرض وردپرس کد XHTML 1.0 معتبر ایجاد می‌کند. این یعنی قرار دادن چندین سرخط (برچسب‌های BR) پس از یک بند، منجر به ایجاد فضای خالی نمی‌شود و برچسب‌های BR توسط توابع تصحیح داخلی به عنوان نامعتبر حذف خواند شد.

علت اینکه در استاندارد XHTML 1.0 استفاده از سرخط‌های متوالی عمل نامناسبی دانسته شده، این است که نحوه‌ی نمایش آنها تا اندازه‌ی زیادی به تنظیمات مرورگر بازدیدکننده بستگی دارد. (یعنی ممکنه یک مرورگر این فاصله رو خیلی زیاد نشون بده و یه مرورگر دیگه این فاصله رو اصلا نشون نده، هر چند مرورگرهای جدید و مطرح، نباید با این موضوع مشکلی داشته باشند)

روش‌های قرار دادن قاصله را هم که دوستان اشاره کردند. من هم یک روش دیگر به شما پیشنهاد می‌کنم:

در ویرایشگر html، از کد زیر برای قرار دادن فاصله استفاده کنید:

کد:
<br class="blank" />

از راهنمایی شما بسیار ممنونم ، با این روشها هم امتحان کردم و جواب داد :)

amk

Registered User
لایک‌ها
9
از مدیران انجمن میخوام دوست عزیزم amk رو به عنوان کاربرویژه انجمن معرفی کنند ، ایشون خیلی از مشکلات من و

سایر دوستان در این انجمن رو حل کردند ، واقعاً به خاطر فعالیت خوبشون تشکر میکنم . من که خودم تا حالا نه توی این

انجمن و نه انجمنهای دیگه نتونستم زیاد بدردبخور باشم ولی ایشون هم توی انجمن و هم در وب سایت خودشون

مشکلات خیلی از کاربران رو حل کردند . امیدوارم که همیشه در زندگی موفق باشن .

خواهش میکنم قربان.
منو باید دسترسی ادمین بدن :blush:
خیلی ممنون از لطفتون.
شما از اون پلاگین استفاده کنی دیگه مشکلی نخواهی داشت ;)

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
بچه ها این FCKEditor نسخه فارسی نداره ؟

بالا