• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا تو ایران گوجه خشک زیاد مصرف نمیشه؟

davi12

Registered User
تاریخ عضویت
16 ژانویه 2012
نوشته‌ها
700
لایک‌ها
781
سلام
محصولات کشاورزی نوسانات قیمتی بالایی داره و یکی از این محصولات گوجه است . تو بعضی از بازه های زمانی اگر کسی گوجه برداشت کنه سود نمی کنه و در بهترین حالت ضرر نمی کنه و مثلا مزرعه ای در یک دوره که چند صد تن گوجه تولید می کنه امکانش نیست این گوجه رو خشک کنه و ماه های اینده به بازار ارائه کنه یا براصادرات اون رو آماده کنه ؟

تولید رب کارخانه بزرگی می خواد و خشک کردن راهی هست که خیلی ارزانتر تمام میشه
تو امریکا تا جایی که من تو اینترنت گشتم خیلی طرف دار داره اما تو ایران این طور نیست

و با توجه به این که کار پیچیده ای هم نیست مسلما این ایده به ذهن کارخانه داران بزرگ تولید رب هم رسیده چرا مردم ایران گوجه خشک و یا پودر گوجه رو مصرف نمی کنند؟

process09.jpg


Dry-Tomato.jpg
 
Last edited:

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
14 آپریل 2007
نوشته‌ها
5,200
لایک‌ها
5,471
محل سکونت
امارات متحده عربی
گوجه ورامین کیلویی 1200 تومنه و رب 800 گرمی 24000 تومن

یعنی شما می تونین خودتون با 24 هزار تومن 20 کیلو گوجه بخرین و از توش حداقل 3 کیلو رب طبیعی بدون مواد نگهدارنده و ... در بیارید و پولتونو تو حلقوم این حروم خورها نریزید!

 

p.m.e.c

Registered User
تاریخ عضویت
25 جولای 2018
نوشته‌ها
138
لایک‌ها
181
باهاش نمیشه املت درست کرد
 
بالا