• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا سرعت اتصال مودم من 28.8 است ؟

vahid911

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
يكي به ما بگه چرا سرعت اتصال من به اينترنت با اينكه مودم 56 كي سه چيپ زولتريكس دارم 28.8 بعضي مواقع 26.4 است.

خيلي ممنون.

Ali_Nob

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از vahid911 :
سلام
يكي به ما بگه چرا سرعت اتصال من به اينترنت با اينكه مودم 56 كي سه چيپ زولتريكس دارم 28.8 بعضي مواقع 26.4 است.

خيلي ممنون.

سلام
ISP ای که از اون اشتراک گرفتی خیلی پر ترافیک است یکبار History و Temporary Internet Files را خالی کن ببین بهتر نمی شه.

sota

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Ali_Nob :
سلام
ISP ای که از اون اشتراک گرفتی خیلی پر ترافیک است یکبار History و Temporary Internet Files را خالی کن ببین بهتر نمی شه.
:blink: :blink: :blink: سرعت اتصال چه ربطي به History داره؟!!

sinahosting

Registered User
لایک‌ها
0
سيم كشي تلفن رو كنترل كن به احتمال زياد از كنار كابل برف رد شده .

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از vahid911 :
سلام

خيلي ممنون.
ممكنه مخابرات عليه لعنه خطها رو به علت كمبود خط دوبل كرده باشه و ژهناي باند با اين كار نصف ميشه! مثل خود من :( :( :( :(

kima

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
150
ممكنه مودم آي اس پي شما 28 باشه و مخابرات هم ارتباط بين مراكزش مشكل داشته باشه
ازآي اس پي هاي هم مركز استفاده نماييد

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
كانكت ميشم: 33.6
دوباره كانكت ميشم: 42
باز كانكت ميشم: 320 !!!
نتيجه: سرعت كاملا فله اي است و تا حدي به اين بستگي دارد كه ISP شما تا چه حد كلاه بردار است!

benyaminn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام بايد بگم اگه سرعت شما از 28 بالاتر نمي ره و البته به خطوط E1 ISP تون وصل مي شين دو احتمال وجود داره احتمال اول اينكه ISP تون شلوغ پلوغه و بيشتر از اون بهتون پهناي باند نمي رسه احتمال دوم كه خيلي قويتره امكان استفاده مخابرات از دستگاههاي PCM در محل شماست اگه تحقيق كردين و ديدين كه مخابرات اين كار رو باهاتون كرده فقط بايد يه كم پر رو باشين پاشين برين مخابرات منطقه تون و يه كم اعتراض و ...... بنويسين و بيخيال هم نشين بعد از چند وقت كه اين كار رو كردين البته بستگي به داد و قالتون داره مي يان اون خط شما رو مي دن به يكي ديگه و خط اون بنده خدا رو مي دن به شما . سال نوتون مبارك
موفق و مويد باشي

looky

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خط م :( :( :( ن پی سی ام است مخا برات هم دستگاه رو عوض نمی کنه چی کار کنم سرعت افزایش پیدا کنه ممنون :(

Rayazma

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از looky :
خط م :( :( :( ن پی سی ام است مخا برات هم دستگاه رو عوض نمی کنه چی کار کنم سرعت افزایش پیدا کنه ممنون :(
تماس بگير با آي اس پي بپرس تمام مودماشون يك نوع هستند يانه اگر مودم نوع ديگه اي دارند شماره اون خط بگير

ضمننا مي توني ازمودمهاي بهتر استفاده كني من مودم ايپاكس اكسترنال خيلي قبول دارم

davood3d

Registered User
لایک‌ها
49
به نقل از vahid911 :
سلام

خيلي ممنون.

فكر كنم مال مودم باشه چون يكي از آشناهاي ما هم اولش Rockwell 56k داشت و با اينترنت 56K همون 56K رو مي نوشت ولي بعد از اينكه زولتريكس سه چيپ رو گذاشت سرعت اومد رو 28.9 و 26.4 و ....
من خودم از Creative استفاده مي كنم كاملا هم راضيم

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم دقيقا يه همچين مشگلي دارم اول يه مودم جنيوس v90 داشتم با او 56 وصل ميشد سرعت دانلودم از 4 کيلوبايت پايينتر نميومد بعد مودمو عوض کردم يه کريتيو v92 گرفتم که کالر آدي ام داشته باشه ولي الان امکان نداره از 33.600 بالاتر وصل بشه و سرعت دانلودم از 3.6 بالاتر نميره
به آي اس پي ربطي نداره چون 8 تا اي اس پي عوض کردم
به خط تلفونم نميتونه ربط داشته باشه چون همسايه ها همچين مشگلي ندارن

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
يه چيزي بگم ؟!
من موقعي كه تو قسمت extra setting modem دستور m0 (يعني قطع صداي مودم رو ميزنم )‌ سرعت اتصال رو بيشتر نشون ميده !!!!!!!!
مودم :‌ زولتريكس 3 چيپ!

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از hwt :
يه چيزي بگم ؟!
من موقعي كه تو قسمت extra setting modem دستور m0 (يعني قطع صداي مودم رو ميزنم )‌ سرعت اتصال رو بيشتر نشون ميده !!!!!!!!
مودم :‌ زولتريكس 3 چيپ!
:blink: :blink:

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
سرعت خط به همه عوامل مسير يعني: مودم كاربر - سيم كشي داخل ساختمان - سيم كشي تا مركز مخابراتي كاربر بستگي داره. در خطوط E1 خيلي بعيده كه پايين بودن سرعت خط تقصير ISP باشه چون هر لينك E1 معادل 30 خط با سرعت ثابت 64Kbps هست كه همراه با دو كانال 64Kbps ديگه براي سيگنالينگ جمعا يك لينك 32x64=2048Kbps=2Mbps رو تشكيل ميده كه توسط مودمهاي HDSL بين Access Device هاي ISP تا PCM مركز مخابراتي ISP برقرار هست و اين سرعت نميتونه بالا و پايين بشه چون Sync از بين ميره و كل لينك قطع ميشه. در مواردي كه فاصله ISP تا مركز مخابراتي اونقدر زياد باشه كه HDSL نتونه پهناي باند 2Mbps رو منتقل كنه بسته به نوع HDSL ميشه بتعداد كافي از كانالهاي E1 كم كرد تا كل پهناي باند پايين بياد (مثلا بجاي 30 خط از 26 تا استفاده كرد كه پهناي باند در اينحالت ميشه 28x64=1792Kbps) ولي در هر صورت پهناي باند هر خط بين ISP و مركز مخابراتي خودش هميشه 64Kbps ثابته و موضوع كلاهبرداري و كم فروشي به اين شكل منتفيه.
البته ISP ميتونه در Access Device خودش از راههاي مختلفي Data Rate هاي ارسال و دريافت رو كنترل كنه ولي به Line Speed كاري نداره! يعني ممكنه Line Speed شما 48Kbps باشه ولي ISP سرعت دريافت متوسط اطلاعات شما رو روي 9600Bps بسته باشه!!
دستگاههايي كه اكثر ISPها بعنوان Access Device و HDSL Modem براي خطوط E1 استفاده ميكنند تقريبا تيپ و مشابه هم هست و در بيشتر موارد Config نرم افزاري شون هم فقط در IP ها و Routing Table با هم اختلاف داره.
بهمين خاطر در خطوط E1 اگر مشكل ارتباطي (پايين بودن سرعت خط - سخت كانكت شدن - قطع شدن هاي ناگهاني و متوالي) دارين آخرين چيزي كه بهش شك كنين همون ISP هست.
بيشتر اشكالات به مخابرات برميگرده - اعم از نوع سوييچ هايي كه در مركز كاربر نصب شده يا گذاشتن PCM در مسير (كلا گذاشتن PCM براي خطوطي كه از قبل نداشتن غيرقانوني است و هر مشتركي كه شكايت كنه مخابرات مجبوره خطش رو برگردونه به حالت قبل) اينكه شما از چه مركزي به ISP وصل ميشيد در سرعت خط موثره. ممكنه از بعضي مراكز اصلا نشه به يك ISP خاص وصل شد ولي به ISPهاي ديگه بشه وصل شد و از مراكز ديگه عكس اين قضيه صادق باشه. ممكنه حتي از يك مركز پيش شماره هاي خاصي مشكل داشته باشن (مثلا فرض كنيد در مركز 76 پيش شماره 761 و 762 و 763 موردي نداشته باشن ولي 768 مشكل ارتباط داشته باشه - علتش اينه كه نوع سوييچ 10هزار پورت 768 با اون سه تا متفاوته!)
در مورد مودم نميشه حكم قطعي داد - ممكنه يك مودم ارزون قيمت معمولي در يك منطقه به يك ISP با سرعت بين 48 تا 52 وصل بشه ولي در همون شرايط مودم اكسترنال شناخته شده و مرغوب سرعتش از 44 هيچوقت بالاتر نره!
نهايت اين كه اگر تو خونتون دستگاه CallerID دارين چه مستقل و چه تلفني كه اين قابليت رو داره حتما قبل از وصل شدن به خط اون رو از مدار خارج كنين!

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من 1 ماه هست كه دارم عذاب عليم ميكشم مودم من زولتريكس 3 چيپ ولي اوايل اصلا موشكل نداشتم حدود 1 سال استفاده ميكنم و عالي بود
ولي چند وقتي كه گاهي اوقات اكانتم كه 33.6 هست همين رو نشون ميده گاهي 26 گاهي 12 گاهي 9 به احتمال زياد اشكال از اين مخابرات از خدا بي خبر هست و سرعتم افتضاح هست حتي تو حالت اصليش كه 33.6 هست
با يك آي اس پي ديگم امتحان كردم همين بود
ميگيد چي كار كنم؟

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از miladmovie :
واسه من نوشته 115 kb !!!!!

دو تا سرعت داريم : يكي سرعت ارتباط بين كامپيوتر تا مودم كه سرعت پورت (سرعت DTE-DCE) است كه ممكنه 230Kbps هم باشه - يكي هم سرعت ارتباط بين دو مودم يا سرعت خط (سرعت DCE-DCE) هست. مودم شما سرعت پورت رو گزارش ميكنه نه سرعت خط!

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mazoolagh :
دو تا سرعت داريم : يكي سرعت ارتباط بين كامپيوتر تا مودم كه سرعت پورت (سرعت DTE-DCE) است كه ممكنه 230Kbps هم باشه - يكي هم سرعت ارتباط بين دو مودم يا سرعت خط (سرعت DCE-DCE) هست. مودم شما سرعت پورت رو گزارش ميكنه نه سرعت خط!

من يه اكان از فراراينه هم گرفتم باز م مشكل دارم بابا چه خبر شده نكنه مخابرات گند زده
بابا من با همين آي اس پي ها با همين مودم 1 ماه پيش هيچ مشكلي نداشتم چرا اينطوري شده شبها كه اصلا قابل تحمل نيست براي چند صفحه 15 طول ميكشه

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام. همونطوري كه استاد عزيز mazoolagh توضيح داد اين مسئله چندين عامل داره... من تجربيات خودم رو ميگم...
--- ما در خونه 2 تا خط داريم با يكيش بيشتر از 36 نميشه connect شد در حاليكه اون يكي تا 50 هم ميره با همان pc و ISP و در همان موقع ... پيش شماره هاشون فرق ميكنه و سيم كشي هاشون هم مثل هم نيست..
-- caller ID و همه گوشي ها رو كه از مدار خارج ميكنم حداقل 3-4 كيلوبيت افزايش پيدا ميكنه..

به نظر من سيم كشي... مركز مخابرات ... گوشي ها و دستگاه هاي موازي با خط.... تاثير دارن
اولي و سومي رو ميشه كاريش كرد ... دومي هم راه حلش تعويض مركز مخابراتيه !!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: ميشه خونه رو عوض كرد :wacko: :wacko:

راستي اون دوستي كه گفت 115kbps :::: در settings مودم ميشه سرعت رو انتخاب كرد و يك گزينه داره كه نوشته connect only at this speed و اون رو كه روشن كني هميشه 115 مينويسه و اين در واقع همون ماكسيمم سرعتي هست كه com port ها دارن و چون مودم هم از اين پورت استفاده ميكنه تا اينقدر رو نوشته..
شما اگه اين گزينه رو انتخاب نكردي توي advanced setting مودمت در extra setting تايپ كن W2 و enter بزن و از اين ببعد مودم شما سرعت DCE-DCE رو نشون ميده...
همونطور كه دوست عزيز گفت اين سرعت ارتباط كامپيوتر و مودم هست. چون در حالت ايده آل شما 56k ريسيو داري و 56k send كه البته براي version هاي مختلف مودم متفاوته... و براي همين هم مودمي بيشتر از 56k براي com پورت ها وجود نداره... و خوب البته baudrate خط هاي مخابراتي هم بيشتر از اين مقدار نيست...
:p :p دوستاني هم كه دوست دارن 56 بشن ميتونن ازين راه حل استفاده كنن و خودشونو گول بزنن .. البته شايد براي همه مودم ها جواب نده !!!!
در ضمن اين رو هم اضافه ميكنم كه هيچ جاي دنيا 56700 ارتباط برقرار نميشه و اين به منظور محافظت از سوييچ هاي مخابراتي هست. و حداكثر سرعت 53k هست...

بالا