سلام. همونطوري كه استاد عزيز mazoolagh توضيح داد اين مسئله چندين عامل داره... من تجربيات خودم رو ميگم...
--- ما در خونه 2 تا خط داريم با يكيش بيشتر از 36 نميشه connect شد در حاليكه اون يكي تا 50 هم ميره با همان pc و ISP و در همان موقع ... پيش شماره هاشون فرق ميكنه و سيم كشي هاشون هم مثل هم نيست..
-- caller ID و همه گوشي ها رو كه از مدار خارج ميكنم حداقل 3-4 كيلوبيت افزايش پيدا ميكنه..
به نظر من سيم كشي... مركز مخابرات ... گوشي ها و دستگاه هاي موازي با خط.... تاثير دارن
اولي و سومي رو ميشه كاريش كرد ... دومي هم راه حلش تعويض مركز مخابراتيه !!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: ميشه خونه رو عوض كرد :wacko: :wacko:
راستي اون دوستي كه گفت 115kbps :::: در settings مودم ميشه سرعت رو انتخاب كرد و يك گزينه داره كه نوشته connect only at this speed و اون رو كه روشن كني هميشه 115 مينويسه و اين در واقع همون ماكسيمم سرعتي هست كه com port ها دارن و چون مودم هم از اين پورت استفاده ميكنه تا اينقدر رو نوشته..
شما اگه اين گزينه رو انتخاب نكردي توي advanced setting مودمت در extra setting تايپ كن W2 و enter بزن و از اين ببعد مودم شما سرعت DCE-DCE رو نشون ميده...
همونطور كه دوست عزيز گفت اين سرعت ارتباط كامپيوتر و مودم هست. چون در حالت ايده آل شما 56k ريسيو داري و 56k send كه البته براي version هاي مختلف مودم متفاوته... و براي همين هم مودمي بيشتر از 56k براي com پورت ها وجود نداره... و خوب البته baudrate خط هاي مخابراتي هم بيشتر از اين مقدار نيست...

دوستاني هم كه دوست دارن 56 بشن ميتونن ازين راه حل استفاده كنن و خودشونو گول بزنن .. البته شايد براي همه مودم ها جواب نده !!!!
در ضمن اين رو هم اضافه ميكنم كه هيچ جاي دنيا 56700 ارتباط برقرار نميشه و اين به منظور محافظت از سوييچ هاي مخابراتي هست. و حداكثر سرعت 53k هست...