آژانس هواپیماییdaftare shoma
nexpay

چرا كامپيوترم اينجوري ميشه؟؟؟

شروع موضوع توسط babak22ir ‏12 سپتامبر 2005 در انجمن بایگانی

  1. babak22ir

    babak22ir Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 آگوست 2005
    نوشته ها:
    302
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران
    سلام! من يه مشكلي دارم. من ويندوز اكس پي دارم و حتي وقتي ويندوزم رو هم عوض كردم اين مشكل حل نشد.
    مشكل من اينه كه وقتي كه دارم با يه پنجره كار ميكنم خود به خود اون پنجره از حالت انتخاب خارج ميشه.

    اين باعث خيلي مشكل ها ميشه. وقتي دارم تايپ مي كنم و سرم پايينه متن تايپ نميشه يا وقتي دارم بازي مي كنم خود به خود از بازي خارج ميشه و دسك تاپ رو نشون ميده.

    در حالي كه هيچ برنامه ديگري هم در حال اجرا نسيت.

    لطفا كمك كنيد... كامپيوتر من چش شده؟؟
     
  2. meli

    meli Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,380
    تشکر شده:
    23
    محل سکونت:
    tehran
    ممکنه سی دی ویندوزت خراب باشه یا ویروس داشته باشه
    با سی دی یه دیگه ای نصب کردی؟
     
  3. babak22ir

    babak22ir Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 آگوست 2005
    نوشته ها:
    302
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران
    نه با یک کپی مطمئن از سی دی ویندوز نصب کردم. حتی ویندوز رو عوض کردم و یه سرویس پک قدیمی ترش رو هم نصب کردم باز اینجوری میشه!
     
  4. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    بعضی از mouse های قدیمی مخصوصا a4tech ها این گیرها رو دارن. یه موقعهایی قات می زنن و بدون کنترل شما خودشون شروع به انجام عملیات می نمایند! شاید مشکل شما هم از mouse باشه.
     
  5. daftarekhaterat

    daftarekhaterat Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2003
    نوشته ها:
    4,974
    تشکر شده:
    39
    محل سکونت:
    در قلب پاك او
    راه حل ساده اي داره!
    برنامه Adaware يا spy sweeper رو نصب كن و كل كامپيوترت رو اسكن كن. به احتمال 99 درصد سيستمت پر از نرم افزارهاي ريز و درشت جاسوسيه! [​IMG]
     
  6. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,344
    تشکر شده:
    1,314
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    حرفهای مهدی206 و دفتر تایید میشه.
    یا یه برنامه هست که خودش رو صدا میزنه یا اشکال از ماوس ته البته اگر از یه بازی که تمام صفحه اجرا میشه می پری بیرون، حتما از یه برنامس.

    ولی یه احتمال کوچیک هم از وقفه ها میتونه باشه که تداخل داشته باشن...
     
  7. babak22ir

    babak22ir Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 آگوست 2005
    نوشته ها:
    302
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران
    حرف هاي همتون تاييد ميشه !!

    درمرد ماوس فكر كنم شايد از ماوس باشه. ماوسم فراسو هست. ولي گاهي اوقات حتي وقتي توي اينترنت نيستم خود به خود راه ميفته و آروم آروم به سمت راست حركت ميكنه و تا بهش دست ميز ني درست ميشه !!

    كامپيوتر رو با ضد ويروس به روز شده زير و رو كردم ولي ويروسي نداشت. در اولين فرصت نرم افزاري رو كه گفتين رو نصب مي كنم و از نظر برنامه هاي جاسوسي هم چك مي كنم.

    چه برنامه اي ممكنه خودشو صدا كنه؟ چون از توي بازي تمام صفحه مي پرم بيرون فكر كنم ايراد از ماوس نباشه!!

    حالا تا ببينم چي ميشه! شما به راهنماييهاتون ادامه بدين!!

    مرسي
     
  8. daftarekhaterat

    daftarekhaterat Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2003
    نوشته ها:
    4,974
    تشکر شده:
    39
    محل سکونت:
    در قلب پاك او
    ببين اين حركت ماوس فكر كنم مشكل ماوس هاي اپتيكال باشه. گاهي اينجوري ميشن ديگه! [​IMG]
    اما من در مورد اين نرم افزار هاي جاسوسي و اين مشكلي كه براتون پيش اومده قبلا تجربه دارم. و البته با مشكلات و مصائب فراواني از دستش راحت شدم. [​IMG]
     
  9. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,344
    تشکر شده:
    1,314
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    کار کاره این جاسوسای انگلیسیه! برنامه میخواد بی اجازتون پسورد بدزده. برای همین فکوس رو میبره رو پنجره خودش که هرچی می تایپید ذخیره کنه. البته ممکنه مشکل از موشهای هموطن هم باشه.

    حالا شما یه کاری بکنید. لیست کل برنامه ها (processes) ها رو از Task Manager لیست کنید تا یک نگاهی هم به سرویسها بندازیم...
     
  10. babak22ir

    babak22ir Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 آگوست 2005
    نوشته ها:
    302
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران
    این هم لیستی که می خواستید. من که چیزی ازش سر در نمیارم غیر از اسم خودم !!

    [​IMG]
     
  11. babak22ir

    babak22ir Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 آگوست 2005
    نوشته ها:
    302
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران
    کامپیوترم رو با برنامه ای که گفته بودین اسکن کردم و 256 تا فایل آلوده پیدا شد !!

    ولی نمیدونم همه رو پاک کنم یا نه ؟ چون بعضی هاش مربوط به برنامه هایی هست که باهاشون کار می کنم و آشنا هستن
     
  12. Amiin

    Amiin کاربر فعال سینما کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏13 آگوست 2005
    نوشته ها:
    2,273
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    تهران
    پاک کن بره! ولی به نظر من اگه درایوتو کامل فرمت کنی و یه ویندوز جدید نصب کنی بهتره !
     
  13. avajang.com .leftjee.ir.right
  14. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,344
    تشکر شده:
    1,314
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    256 تا! خوب همينه ديگه! با يك آنتي ويروس اگر اسكن كنيد لازم نيست فايلهاتون رو پاك كنيد.

    بعد هم من توي ليست camtray.exe رو ميبينم. گذشته از برنامه هاي آلوده اگر شما Creative WebCam Tray رو اجرا كرديد. ببندينش شايد اون خودشو صدا ميزنه.

    خلاصه يه آنتي ويروس حتما بايد نصب كنيد.
     
  15. daftarekhaterat

    daftarekhaterat Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2003
    نوشته ها:
    4,974
    تشکر شده:
    39
    محل سکونت:
    در قلب پاك او
    بعضي از اين فايلهاي مزاحم با آنتي ويروس ها پاك نميشن. توصيه ميكنم تا جايي كه ممكنه اول كامپيوترتون رو پاكسازي كنين بعد به فكر فرمت و اينا بيافتين.
     
  16. babak22ir

    babak22ir Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 آگوست 2005
    نوشته ها:
    302
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران
    من آنتی ویروس به روز شده هم ارم و با اون هم کامپیوتر رو چک کردم.
    همه فایل های آلوده را پاک کردم. ولی برنامه ای که نصب کرده بودم در صد استفاده cpu رو به 100% رسونده بود که من مجبور شدم اونو پاک کنم ! ترسیدم سی پی یو بسوزه !!

    خدمتتون عرض کرده بودم که درایو رو کلا فرمت کردم و یه ورژن دیگه از ویندوز رو نصب کردم ولی این مشکل حل نشد!

    از وقتی که فایل های جاسوسی رو پاک کردم انگار این وضع بهتر شده!! شاید هم اصلا درست شده باشه. حالا یه مقداری باهاش کار میکنم ببینم شاید دیگه اونجوری نشد.

    خدا رو چه دیدی !!
     
  17. babak22ir

    babak22ir Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 آگوست 2005
    نوشته ها:
    302
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران
    نه بابا... !! درست نشده !!
     
  18. daftarekhaterat

    daftarekhaterat Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2003
    نوشته ها:
    4,974
    تشکر شده:
    39
    محل سکونت:
    در قلب پاك او
    شما درايو رو فرمت كردين و ويندوز جديد نصب كردين اما مشكل حل نشده!؟! [​IMG]
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانی