• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا نکسوس 5 انقدر ارزون شده؟؟؟ خریدار نکسوس 5 به قیمت جهانی

Roy@l

Registered User
لایک‌ها
123
سلام خدمت دوستان عزیز
با توجه به کاهش قیمت جهانی نکسوس 5
16 === 349 دلار
32 === 399 دلار

خریدار 2 عدد 32 گیگ این گوشی هستم ( البته به قیمت مناسب )

دوستان کسی موجود داشت ( اکبند یا کارکرده ) بهم اعلام کنه

با سپاس

Milad.Alef

Registered User
لایک‌ها
111
داداش اگه به قیمت جهانی پیدا کردی منم 3 4 تا میخوام . هیشکی نمیده به اون قیمت . تازه الان تو آمریکا 32 گیگش 349 دلاره .
اگه کسی رو داری اونور بگو بیاره واست مفته . دلار حواله آمریکا 2940 هست .

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629
داش الان 4 رو به قیمت جهانی 5 میدن!!!
مگر این دلال های بی همه چیز میزارن ی جنس دست مصرف کنندش برسه؟

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
داداش اینجا ایرانه ها ......

سود کسی که وارد میکنه ، سود فروشنده نهایی ، هزینه پست خارج از کشور ، شیپینگ ، مالیات ، و هزار کوفت دیگه ...
همه موارد بالا رو هم با قیمت خود گوشی جمع بزنی متوجه میشی که قیمتش الان تو بازار خیلی مناسب هست ...

keyvannn

Registered User
لایک‌ها
182
\s

سود کسی که وارد میکنه ، سود فروشنده نهایی ، هزینه پست خارج از کشور ، شیپینگ ، مالیات ، و هزار کوفت دیگه ...
همه موارد بالا رو هم با قیمت خود گوشی جمع بزنی متوجه میشی که قیمتش الان تو بازار خیلی مناسب هست ...
پس چرا اکثر گوشیای متوسط یا گوشیای که جدید نیستن با قیمت جهانی تقریبا برابر؟؟ همش گوشیی که تازه میاد سودجوها کلی میکشن روش

keyvannn

Registered User
لایک‌ها
182
داداش منبع قیمت مال کجاست ..من الان از فروشگاه amazon نگاه کردم 420 تا 470 دلار بود

moein252

Registered User
لایک‌ها
44

عزیز سود وارد کننده و سود فروشنده و شیپینگ و مالیت و ... برا همه جای دنیا هست شاید حتی مالیت و شیپینگشون بیشتر هم باشه وارد کننده و فروشنده ی اونجا که مفتی کار نمی کنن مشکل اینکه که تو ایران وارد کننده و... مثل اونجا به سود کم و فروش بالا راضی نیستن و دوست دارن قیمت رو تا جایی که جون مردم بالا بیاد بالا ببرن و بر عکس همه جای دنیا که بابت گارانتی که خود کارخونه میده پول نمی گیرن اینجا می گیرن و اون امکانات گارانتی اصلی رو هم نمیدن وحتی اگه نماینده رسمی هم نباشن -در حالی که هستن مخصوصا سامسونگ-می تونن ببرن دبی و بدن گارانتی اصلی تعویض کنه ولی چون سودی برا خودشون نداره و خدمت به مشتری هست این زحمت رو به خودشون نمیدن و حتی بابتش پولم میگیرن
در ضمن خود شرکت های سازنده دستگاه ها رو با قیمت یکسان و قیمتی که برا فروشنده بصرفه به نمایندگی هاشون - ازجمله ایران- میدن ولی اینا ...
نشون هم برا اینکه نمایندگی های رسمی هستن و بقیه حرفهایی که زدم اینه که اگه دقت کنید می بینید که مثلا گوشی سامسونگ s4 یا gpad lg یه مدلش مخصوص ایران پس اگه نمایندگی رسمی نیستن و مستقیم از کارخونه با قیمت مناسب نمی گیرن پس وجود مدل مخصوص ایران چه معنایی میتونه داشته باشه؟

aQoa

Registered User
لایک‌ها
140
از وقتی ظاهر پی تی تغییر کرده همه چی انگار عوض شده اینجا:p

معاملات به قیمت جهانی انجام میشه o_O

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
عزیز سود وارد کننده و سود فروشنده و شیپینگ و مالیت و ... برا همه جای دنیا هست شاید حتی مالیت و شیپینگشون بیشتر هم باشه وارد کننده و فروشنده ی اونجا که مفتی کار نمی کنن مشکل اینکه که تو ایران وارد کننده و... مثل اونجا به سود کم و فروش بالا راضی نیستن و دوست دارن قیمت رو تا جایی که جون مردم بالا بیاد بالا ببرن و بر عکس همه جای دنیا که بابت گارانتی که خود کارخونه میده پول نمی گیرن اینجا می گیرن و اون امکانات گارانتی اصلی رو هم نمیدن وحتی اگه نماینده رسمی هم نباشن -در حالی که هستن مخصوصا سامسونگ-می تونن ببرن دبی و بدن گارانتی اصلی تعویض کنه ولی چون سودی برا خودشون نداره و خدمت به مشتری هست این زحمت رو به خودشون نمیدن و حتی بابتش پولم میگیرن
در ضمن خود شرکت های سازنده دستگاه ها رو با قیمت یکسان و قیمتی که برا فروشنده بصرفه به نمایندگی هاشون - ازجمله ایران- میدن ولی اینا ...
نشون هم برا اینکه نمایندگی های رسمی هستن و بقیه حرفهایی که زدم اینه که اگه دقت کنید می بینید که مثلا گوشی سامسونگ s4 یا gpad lg یه مدلش مخصوص ایران پس اگه نمایندگی رسمی نیستن و مستقیم از کارخونه با قیمت مناسب نمی گیرن پس وجود مدل مخصوص ایران چه معنایی میتونه داشته باشه؟
داداش چرا میزنی ? o_O

طبق سایت gsmarena :
قیمت جهانی اس4 الان 400 یورو هست. یورو هم 4تومنه . یعنی قیمت اصلی گوشی باید 1600000 تومن باشه. درحالی که توی ایران 1450000 تومن هست و ارزونتره
قیمت جهانی جی2 الان 380 یورو هست. با یورو4 تومنی میشه 1520000 تومن . که قیمتش توی ایران هم همینقدره
قیمت جهانی آیفون 5 اس الان 700 یورو هست. با یورو 4تومنی میشه 2800000 تومن. در حالی که توی ایران 2100000 تومن هست و ارزونتره ...

moein252

Registered User
لایک‌ها
44
داداش چرا میزنی ? o_O

طبق سایت gsmarena :
قیمت جهانی اس4 الان 400 یورو هست. یورو هم 4تومنه . یعنی قیمت اصلی گوشی باید 1600000 تومن باشه. درحالی که توی ایران 1450000 تومن هست و ارزونتره
قیمت جهانی جی2 الان 380 یورو هست. با یورو4 تومنی میشه 1520000 تومن . که قیمتش توی ایران هم همینقدره
قیمت جهانی آیفون 5 اس الان 700 یورو هست. با یورو 4تومنی میشه 2800000 تومن. در حالی که توی ایران 2100000 تومن هست و ارزونتره ...

عزیز فقط قیمت اس4 هست اونم بخاطر اینکه دیگه تو بازار زیاد شده و تقریبا یکسال از تولیدش گذشته که اونم با گارانتیش 1780000 و g2 1600000 هست و آیفون هم مدل 64 700 یورو هست که تو ایران خیلی بیشتره
فقط هم تو بازار موبایل نیست قطعات کامپیوتری هم همین طوره
780ti 700 دلاره با کلی آفر که میشه 2000000 تومن تو ایران 2800000 و 770 330 دلاره که میشه 1تومن ولی داخل حدود 1.5 مگه چه خبره؟

I-SINA

Registered User
لایک‌ها
9
داداش چرا میزنی ? o_O

طبق سایت gsmarena :
به غیر از محصولات اپل بقیه با دلار ۲۵۰۰ به اضافه ۱۰٪ مالیات وارد میشن پس قیمتا اونقدر هم پایین نیست در ضمن در حوضه یورو گوشی ها قیمت گذاریشون فرق داره و اگر تبدیل به دلار کنی بیشتر از امریکاست!
بعد هم وارد کننده ها گوشی رو به قیمتش تو خارج نمیخرن که ارزون تره.مثلا تو یه مغازه تو امریکا ای فون ۱۶ گیگ رو ۶۴۹ دلار(به غیر از مالیات ۸ درصدی که میشه ۷۰۰ دلار) میفروشن باید برا فروشگاه هم سود داشته باشه دیگه. من از یکی از دوستان شنیدم یکی تو دبی هست ۳۰ دلار میگیره شما رو میبره پیش قاچاقچی که ایشون ۳ تا ایفون گرفته بود هر کدوم ۵۵۰ دلار(البته دو سال پیش)

H.T.C

Registered User
لایک‌ها
1,331
متاسفانه آمار و اطلاعات کاملا غللط باعث میشه برخی دوستان جنس رو به قیمت جهانیش بخوان.تازه کمتر!!
امیدوارم کسی با انجام تحقیق کامل به همچین نتیجه ای رسیده باشه یا حداقل یک بار شخصا گوشی آورده باشه

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
اینا رو بیخیال moto g 200 دلاری تو ایران 1.5 میدن !!!

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
nexus 5 از روز اول همین قیمت بود ، کی کاهش پیدا کرد ؟

Roy@l

Registered User
لایک‌ها
123
من فکر کنم از 550 دلار رسیده به 400 دلار

دوستان بحث رو کاری ندارم

اما الان کسانی که فروشنده هستن ( دلال و غیر دلال )
نکسوس 5 چند میدن؟

من 32 گیگ رو تو ایران 1400 هم قیمت دارم

میخوام ببینم پایینتر پیدا میشه یا نه

ممنون

Roy@l

Registered User
لایک‌ها
123
الان اپسا هم داره 1450 میده

دوستان کسی قیمت مناسب داره همینجا یا تو پخ بگه

شنبه اگه مناسب باشه 2تا میخوام

سپاس

peyman670

Registered User
لایک‌ها
12
من فکر کنم از 550 دلار رسیده به 400 دلار

دوستان بحث رو کاری ندارم

اما الان کسانی که فروشنده هستن ( دلال و غیر دلال )
نکسوس 5 چند میدن؟

من 32 گیگ رو تو ایران 1400 هم قیمت دارم

میخوام ببینم پایینتر پیدا میشه یا نه

ممنون
دوست عزیز منم دنبال این گوشی هستم.قیمت 16 رو نداری؟
اگه امکانش هست ادرس جایی که این قیمت میده برام پخ کن.
ممنون

m13691990

Registered User
لایک‌ها
15
سلام
دوستان عزیز این قیمتهایی که می فرمایید فقط در کشورهایی که google play فروش مستقیم داره عرضه میشه و به عهده خود گوگل هست که ۶ کشور هم بیشتر نیست بقیه جاهای دنیا عرضه بر عهده شرکت الجی هست که با همین قیمتها. در واقع تو اون ۶ تا کشور گوگل داره نوعی سوبسید میده تا گوشی هاش بیشتر فروش بره ولی در بقیه جاهای دنیا اینجوری نیست.

بالا