منتخب بازارچه

برگزیده های پرشین تولز

چرا و چطوري ميشه ...؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

farajoon

Registered User
لایک‌ها
131
ميخوام درباره موضوعاتي كه به نظرم مهم هستند، بحث‌هاي چندجانبه ايجاد كنم. شما هم دعوتين.

farajoon

Registered User
لایک‌ها
131
چندتا سئوال به نظرم رسيده.
1- چطوري ميشه متفاوت به اطرافمون نگاه كنيم؟
2- چطوري ميتونيم قدرت بيشتري بدست بياريم؟

farajoon

Registered User
لایک‌ها
131
براي متفاوت ديدن يه اصل كلي وجود داره: بايد يك تركيب بندي متوازن و يكدست از آنچه كه مي‌بينيم در دنياي ذهني و عيني خود بسازيم. اما خيلي چيزاي ديگه هم هست.
از جمله اينكه براي متفاوت ديدن چيزها، بايد خودمان را در جايگاه ناظرهاي مختلف قرار بدهيم. مثلن بقول برايان پيترسون براي ديدن يك جنگل مي توانيد خودتان را جاي يك قورباغه يا جاي يك داركوب بگذاريد.

Last edited:

taralius

Registered User
لایک‌ها
2,393
موضوع جالبی رو مطرح کردید . دید متفاوت..
به نظر من دید متفاوت رابطه مستقیم با سطح هوش داره. دید متفاوت همچنین رابطه مستقیم داره با خلاقیت. حتی طرز نگاه متفاوت به زندگی هم به این 2 مبحث ربط داره. خلاقیت و هوش.
اکثر انسانهای موفق موفقیت رو مدیون همین امر هستند دید متفاوت. همین متفاوت نگاه کردن به زندگی هست که باعث میشه انسانهای موفق دارای درجه ریسک بالاتری نسبت به سایرین باشند.

farajoon

Registered User
لایک‌ها
131
اينكه تركيب بندي شما چقدر مناسب هست، علاوه بر نقطه ديد ناظر، تابع انتخابهاي ديگري هم هست. داشتن آگاهي از انتخاب لنز، اجزاي طرح، و چيدمان نهايي اجزا كه همان تركيب بندي محسوب مي شود. اينها جزء اصول دانش عكاسي هستند. اما منظور من آموزش و پژوهش درباره علم و فن عكاسي نيست. منظور من استفاده از اصول هنر ديدن، در نگرش متفاوت به حل مسئله هايي هست كه در زندگي ما اهميت دارند. بنابراين در ادامه ميخوام به عنوان يه اصل تكميلي گفته ديويد توريو رو بازگو كنم كه: مساله اين نيست كه به چه چيزي نگاه مي‌كنيد، بلكه مساله اين است كه چه مي بينيد.

clickmax

Registered User
لایک‌ها
107
سلام بر شما میگم شما شوخی مهران مدیری را که جدید امده را بگیر ویادانلود کن این مجموعش درمورد فرهنگ وتفاوت میان یکدیگر بود که به موضوع خلاقیت میپرداخت خیلی خوبه حتما بگیرش

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,452

برای نگاه متفاوت به اطراف کافیست با عینک دودی به دنیا بنگرید تا رنگ تمام اطراف به سیاه متمایل شود. برای بدست آوردن قدرت بیشتر کافیست در باشگاه بدنسازی ثبت نام کرده.بعداز یکماه تمرین مداوم متوجه قدرت بیشتر خود خواهید شد. سوالی بود در خدمتم

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,424
سلام

چون با موبایلم نمیتونم زیاد توضیح بدم اما خلاصه :

ببین بعضی اوقات اتفاقایی توی زندگیت میفته که بدترین هستن و اون موقه حتی درک اینکه چرا این اتفاق برات افتاده سخته چه برسه به خودش

اما چند مدت دیگه به موفقیتی میرسی که میبینی زمینش اون اتفاق بده بوده

یه چیزی که باید یاد گرفت اینه که هیچوقت نباید زود قضاوت کرد همیشه صبر داشته باش هیچ موقه قناعت نکن البته قناعت خوبه اما نه اون قناعتی که جا افتاده همیشه باید به پیشرفت فکر کرد

دید متفاوت خیلی مهمه به یک اتفاق و حادثه توی زندگی هیچوقت نباید دید بد داشت چون هیچ کار خدا بی حکمت نیست

چند سال پیش حدود سال 85 بود که بدترین مریضی دنیاروگرفتم که اونموقع همه امیدوم رو از دست دادم و خونه نشین شدم

اما الآن که دارم میبینیم اون خونه نشین شدنو مریضی باعث شد تا بتونم امروز به بهترین جای خودم برسم که هرچی که خواستم بهش رسیدم از پول و خونه و ... بگیر تا خحوشبختی و ... که همه اینا فقط به خاطر همون بیماری بود چون زمینه موفقیتمن این بود که یه چندسالی توی خونه بمونم تا هم خودمو بشناسم هم راهمو اشتباه نرم

در کل اینکه همیشه دیدت رو به اتفاقای زندگیت عوض کن و سعی کن همه چیز روی نیمه خالی لیوان رو نبینی بلکه چشمات رو باز کنی ونیمه پرش رو ببینی و یادت نره که پشت هر اتفاقی یه چیز مثبتی هست ....

manhatan1985

Registered User
لایک‌ها
2,143
یاد کاربرانی افتادم که با کلی بدبختی اونم با وی پی ان وارد فیسبوک استکبار میشدند تا صفحه وزیر دولتی که پول وی پی ان رو بهش دادن لایک کنن
بهترین حالت برای دیدی بهتر: هر چی ۲۰:۳۰ پخش میکنه برعکسش درسته !

Sent from my ZP980 using Tapatalk

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,424
درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می نامند
Sent from my ZP980 using Tapatalk

همدردیم ...

farajoon

Registered User
لایک‌ها
131
سلام بر شما میگم شما شوخی مهران مدیری را که جدید امده را بگیر ویادانلود کن این مجموعش درمورد فرهنگ وتفاوت میان یکدیگر بود که به موضوع خلاقیت میپرداخت خیلی خوبه حتما بگیرش
خب خيلي وقت آزاد ندارم كه بتونم ببينمش. ولي مهران آدم خيلي خلاق و متفاوتيه. حتمن ايني كه گفتي درسته. اگه تونستي خلاصه داستانشو اينجا بگو. بخصوص نكات كليديش رو. ممنون.

farajoon

Registered User
لایک‌ها
131
موضوع جالبی رو مطرح کردید . دید متفاوت..
به نظر من دید متفاوت رابطه مستقیم با سطح هوش داره. دید متفاوت همچنین رابطه مستقیم داره با خلاقیت. حتی طرز نگاه متفاوت به زندگی هم به این 2 مبحث ربط داره. خلاقیت و هوش.
اکثر انسانهای موفق موفقیت رو مدیون همین امر هستند دید متفاوت. همین متفاوت نگاه کردن به زندگی هست که باعث میشه انسانهای موفق دارای درجه ریسک بالاتری نسبت به سایرین باشند.
موافقم صد در صد. ميشه راجعش بيشتر توضيح بدي. يعني نگاه متفاوت رو شما چي مي دوني؟

farajoon

Registered User
لایک‌ها
131
برای نگاه متفاوت به اطراف کافیست با عینک دودی به دنیا بنگرید تا رنگ تمام اطراف به سیاه متمایل شود. برای بدست آوردن قدرت بیشتر کافیست در باشگاه بدنسازی ثبت نام کرده.بعداز یکماه تمرین مداوم متوجه قدرت بیشتر خود خواهید شد. سوالی بود در خدمتم
خب فيلتر گذاشتن رو نگاه، يكي از روش‌هاي نگاه متفاوته. درسته. اما اين فيلتر لزوما فقط به رنگ دودي نيست. دو رنگ هم بيشتر داريم. 256 رنگ هم كمه. تازه ميگن از 16 ميليون رنگ هم خيلي بيشتر داريم كه نمونه اش تو كارت گرافيگ هاي پيشرفته هست!!!
باشگاه بدنسازي هم خيلي خوبه. موافقم. فكر سالم در بدن سالم. البته قديم نديما بيشتر به ورزشاي رزمي علاقه داشتم.

farajoon

Registered User
لایک‌ها
131
... بهترین حالت برای دیدی بهتر: هر چی ۲۰:۳۰ پخش میکنه برعکسش درسته ! Sent from my ZP980 using Tapatalk
يكي از تكنيك‌هاي خلاقيت، وارونه و برعكس كردن مسايل هست. يه كتاب دارم كه اسمش اينه 101 تكنيك حل خلاق مساله. كتاب خوبيه. راهنمايي خوبي دادين. ممنون.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا