چندتا سئوال به نظرم رسيده.
1- چطوري ميشه متفاوت به اطرافمون نگاه كنيم؟
2- چطوري ميتونيم قدرت بيشتري بدست بياريم؟
سلام
چون با موبایلم نمیتونم زیاد توضیح بدم اما خلاصه :
ببین بعضی اوقات اتفاقایی توی زندگیت میفته که بدترین هستن و اون موقه حتی درک اینکه چرا این اتفاق برات افتاده سخته چه برسه به خودش
اما چند مدت دیگه به موفقیتی میرسی که میبینی زمینش اون اتفاق بده بوده
یه چیزی که باید یاد گرفت اینه که هیچوقت نباید زود قضاوت کرد همیشه صبر داشته باش هیچ موقه قناعت نکن البته قناعت خوبه اما نه اون قناعتی که جا افتاده همیشه باید به پیشرفت فکر کرد
دید متفاوت خیلی مهمه به یک اتفاق و حادثه توی زندگی هیچوقت نباید دید بد داشت چون هیچ کار خدا بی حکمت نیست
چند سال پیش حدود سال 85 بود که بدترین مریضی دنیاروگرفتم که اونموقع همه امیدوم رو از دست دادم و خونه نشین شدم
اما الآن که دارم میبینیم اون خونه نشین شدنو مریضی باعث شد تا بتونم امروز به بهترین جای خودم برسم که هرچی که خواستم بهش رسیدم از پول و خونه و ... بگیر تا خحوشبختی و ... که همه اینا فقط به خاطر همون بیماری بود چون زمینه موفقیتمن این بود که یه چندسالی توی خونه بمونم تا هم خودمو بشناسم هم راهمو اشتباه نرم
در کل اینکه همیشه دیدت رو به اتفاقای زندگیت عوض کن و سعی کن همه چیز روی نیمه خالی لیوان رو نبینی بلکه چشمات رو باز کنی ونیمه پرش رو ببینی و یادت نره که پشت هر اتفاقی یه چیز مثبتی هست ....