چرا ASP ها روي سايت اجرا نميشه ؟

jalal

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
21 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7
لایک‌ها
0
سلام ... فايلهاي ASP من در سرور شخصي درست كار مي كنه اما در سايت نه ؟ چرا ؟
در ضمن ساب دومين هاي مجاني مثل Free servers يا netfirmd اين فايلهاي ASP رو پشتيباني مي كنند ؟ اگر نه كجا ها اين كار رو مي كنند ؟
متشكر و ممنون
 

aaber_piade

Registered User
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,662
لایک‌ها
25
سن
37
محل سکونت
Tehran
سلام .. در مورد سوال دوم يك سري به brinkster.com بزنيد .. جاهاي ديگري هم بودن كه تعطيل كردن در مورد سوال اول هم من جوابي ندارم ولي شايد فرضا ديتابيسي هست كه شما روي سرور شخصي اون رو بين فايل هاي asp گذاشتي ولي توي سايت بايد اون در دايركتوري خاصي بگذاري و تغيير مسير رو هم در اون asp اعمال كني .. شايد اين دليلش باشه .. شايدم چيزاي ديگه كلا من در اين مورد زياد نمي دونم ديدم كسي بهت ريپلاي نزده گفتم يه چيزي برات بنويسم ناراحت نشي :D
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
يه سوال مسخره... اصلا اين سايت شما ASP ساپورت ميكنه!؟ :)
احيانا ممكنه براي دسترسي به ديتابيس هم يادت رفته كه تنظيمات سايت رو به جاي سرور شخصي بنويسي.
در مورد سوال دوم هم فقط brinkster كه عابر پياده معرفي كرد ميشناسم.
 

jalal

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
21 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7
لایک‌ها
0
همون ERROR 404 کوفتی
 

koorosh

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,525
لایک‌ها
10
سن
38
محل سکونت
Iran - Tehran
ُError 404 يعنی فايل مورد نظر رو پيدا نميکنه .
شايد اسم فايْل رو اشتباه وارد کردی،
شايد سرورت UNIX يا Linux است و به حروف کوچک و بزرگ حساس Case Sensitive
در اين صورت اگه اسم فايلت Index.asp باشه و تو هنگام Browse کردن وارد کنی index.asp نميتونه برات نمايشش بده.
اگر هم سرورت IIS6 باشه ، روی ويندوز Net 2003 . بايد توی IIS بهت اجازه داده بشه که ASP اجرا کنی در غير اين صورت بهت Error 404 ميده . . .

فکر نميکنم برای Error404 دليل ديگه ای بغير از اينها وجود داشته باشه . . .
يه بررسی کن و نتيجه رو بگو . . .

خوش باشی . . .
 

jalal

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
21 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7
لایک‌ها
0
سلام ... اولا خيلي ممنون كه به سوالات بلافاصله جواب مي دين واقعا ممنونم
ظاهرا سرور سايت همون LINUX كه گفين و به حروف كوچيك و بزرگ حساس بود من اسم رو درست كردم اما حالا :oops: با شرمندگي ERROR 405 مي ده
 

koorosh

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,525
لایک‌ها
10
سن
38
محل سکونت
Iran - Tehran
Error405 وقتی داده ميشه که اجازه انجام کار نداشته باشی.
مثلا اگه بخوای يه فايل EXE رو اجرا بکنی و Execute Permission نداشته باشی بهت همچين Error ای ميده.
در ASP احتمالا از Object ای استفاده کردی که بهت اجازه استفاده از اون آبجکت داده نشده.
چک کن ببين چه آبجکت هايی رو استفاده کردی . . .
راستی
اينکه گفتی سرورت Linux است ، شايد مشکل از همينجاست. برای اجرای فايلهای ASP بر روی Linux از Apache-ASP استفاده ميشه که با ASP ای که روی IIS اجرا ميکنی فرق داره
يه سر به اينجا بزن:
<a href='http://www.apache-asp.com/objects.html' target='_blank'>http://www.apache-asp.com/objects.html</a>
کدت رو باهاش مقايسه کن ببين کجاهاش رو بايد تغيير بدی . . .

اگه تو گوگل هم Search کنی، ضرر نداشته بيده !

خوش باشی . . .
 

rezavalinezhad

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 دسامبر 2002
نوشته‌ها
122
لایک‌ها
2
به نظر مياد كه شاخه اي كه فايل رو در سرور قرار ميديد مجوز اجراي اسكريپت نداره. اگه كنترل پانل داريد ميتونيد permission ها رو تغيير بدبد. مگرنه مي تونيد از بعضي برنامه ها استفاده كنيد كه اين كار رو انجام ميدن مثل FrontPage. InterDev و .. . با ISP تون هم ميتونيد تماس بگيريد اما معمولاً فايده‌اي نداره :)
 
بالا