exchanging

چرا css اینجوریه؟؟ (مشکل)

شروع موضوع توسط mramin ‏12 می 2008 در انجمن CSS

  1. mramin

    mramin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏8 جولای 2006
    نوشته ها:
    131
    تشکر شده:
    1
    سلام
    اقا من میخوام بدونم این همه که میگن css خوبه و خیلی برای طراحی سایت عالیه و کلا سایت رو حرفه ای میکنه پس چرا اینقدر ایراد داره؟!؟!؟
    مثلا یکیش همین کدی که زیر مینویسم:

    PHP:
    h5 {
       
    font12px ArialVerdanaHelveticasans-serif;
       
    padding4px;
       
    margin-bottom: -16px;
       
    padding-top5px;
       
    font-weightbold;
       
    color#636262;
    }
    این کد توی اپرا خوب جواب میده (کلا همه کدها توی اپرا خوب جواب میدن) ولی توی IE خیلی فرق داره...اونقدر که بیخیالش شدم!
    میخواستم بدونم واقعا اینطوریه یا من اشتباه میکنم؟؟ راه حلی داره؟
    البته این یه نمونه اشه...موارد زیادی بوده که مجبور شدم css رو از کدام حذف کنم...البته اینم بگم من از فایل style.css استفاده میکنم نه از خود دستور <style> که بالای صفحات html استفاده میشه.
    اگه کسی میدونه لطفا بگه چون خیلی برام مهمه.
     
  2. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,351
    تشکر شده:
    1,332
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    چه فرقی داره؟ توی IE7 که مثل اپراست... بعد هم معمولا برای ورژنهای مختلف IE باید پچ بزنی.
     
  3. mramin

    mramin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏8 جولای 2006
    نوشته ها:
    131
    تشکر شده:
    1
    فرقش اینه:
    این عکسش توی IE که فاصله زیاد h رو با سطر پایینی با فلش بنفش مشخص کردم:

    [​IMG]

    اینم توی اپرا که فاصله اش خیلی معقول و خوبه:

    [​IMG]

    هر دوش هم با یه کد css نوشته شدن!!
    مشکل اصلی من بیشتر فاصله هاست.

    ببخشید میشه بگید پچ چیه؟؟
     
  4. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,351
    تشکر شده:
    1,332
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    خب هدرها معمولا توی IE فاصله دارن (پیش فرض). شما margin و padding رو صفر بکن یا هر اندازه که میخوای، بعد توی هر دوشون یکی نشون میده.
    منظورم از پچ استفاده از css جدا برای ورژنهای مختلف IE بود.
     
  5. mramin

    mramin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏8 جولای 2006
    نوشته ها:
    131
    تشکر شده:
    1
    اقا اینم یکی دیگه از مشکلات css...اینبار توی کد <ul>
    این کد h6 توی css:

    PHP:
    h6 {
       
    font13px ArialVerdanaHelveticasans-serif;
       
    padding3px;
       
    margin-bottom: -15px;
       
    font-weightbold;
       
    color#737373;
    }
    اینم کد ul توی css:

    PHP:
    ul {
      
    font-familyArialVerdanaHelveticasans-serif;
      
    font-size0.7em;
      
    color#737373;
      
    margin-top10px;

    }
    این نتیجه کار توی IE

    [​IMG]


    اینم نتیجه کار توی Opera:

    [​IMG]

    میشه بگی مشکل از کجاست؟؟
    یه سوال دیگه هم داشتم...فرق کد font با font-family توی css چیه؟؟
     
  6. Bahram.ws

    Bahram.ws Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,133
    تشکر شده:
    71
    محل سکونت:
    On The Fly
    اين مشكل CSS نيست مشكل IE كه هنوز كه هنوزه استاندارد هاي وب رو رعايت نميكنه!

    شما براي حل اين مشكلات بايد با مرورگر هاي مختلف طراحيتون رو چك كنيد و در صورت بروز نا هماهنگي به قول دوستمون BalaBala پچ مربوط به هر مرورگر رو بنويسيد
     
  7. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,351
    تشکر شده:
    1,332
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    یه css دیگه برای IE درست کن، یکمی margin و padding رو دستکاری کن درست میشه ;)
    برای اعمال تغییرفقط توی ie هم از این دستور استفاده کن:
    http://www.quirksmode.org/css/condcom.html
     
  8. mramin

    mramin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏8 جولای 2006
    نوشته ها:
    131
    تشکر شده:
    1
    ببخشید...من هنوز این پچ رو کامل نفهمیدم...اخه راستش من یکم تازه کارم...دارم از روی کتاب 101 ترفند برای css کار میکنم...میشه لطفا بگید این پچ ها رو چطور مینویسن؟؟ توی css باید نوشت یا توی تگ های html؟؟؟ میشه یه نمونه اش رو برام مثال بزنید؟؟ مثلا همین کد h رو چطور بهش پچ میدن؟؟

    مرسی.
     
  9. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,351
    تشکر شده:
    1,332
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    ببین مثلا توی هدر به blue.css اشاره میکنی. حالا میخوای اگر مرورگر ie بود، یه تغییرات بیشتر اعمال بشه (blue_ie.css):
    کد:
    <link href="blue.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
    <!--[if IE]>
    <link href="blue_ie.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
    <![endif]-->
     
    
    توی blue_ie کدی رو بنویس که توی ie درست نشون میده. کد کلی رو هم توی blue.css بنویس.
     
  10. mramin

    mramin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏8 جولای 2006
    نوشته ها:
    131
    تشکر شده:
    1
    یه دنیا تشکر....