آژانس هواپیمایی
tanki

چرا Post Quick Replay کار نمیکنه ؟

شروع موضوع توسط neo2 ‏27 ژوئن 2007 در انجمن vBulletin و IPB

  1. neo2

    neo2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,645
    تشکر شده:
    178
    محل سکونت:
    /cat/etc/passwd/
    سلام. تو فروم من که لینکش تو امضام هست این گزینه Post Quick Replay کار نمی کنه. وقتی میزنی یه ساعت

    وامیسته و پست رو نمیفرسته. چطوری این مشکل بر طرف میشه ؟ مرسی . ;)
     
  2. iranexplorer.net

    iranexplorer.net کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    2,370
    تشکر شده:
    1,585
  3. neo2

    neo2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,645
    تشکر شده:
    178
    محل سکونت:
    /cat/etc/passwd/
    عجیبه . هیچ جایی رو تغییر خاصی ندادم. میشه یه کم دقیق تر بفرمایید استایل این Post Quick Replay رو دقیق در کدوم قسمت میشه پیدا کرد ؟
     
  4. Ali_Solo

    Ali_Solo Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 مارس 2005
    نوشته ها:
    853
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    برو تو قسمت template & style اونجا style manager و انتخاب کن
    بعد هر استایلی که درش مشکل داری از منو drop down ای که داره edit templates رو انتخاب کن
    بعد دنبال showthread_quickreply بگرد پیداش که کردی به حالت دیفالت تغییرش بذه
     
  5. neo2

    neo2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,645
    تشکر شده:
    178
    محل سکونت:
    /cat/etc/passwd/
    ای ول به مرام شما آقا علی هر موقع گیر میزنیم شما کمک میکنی :)
     
  6. neo2

    neo2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,645
    تشکر شده:
    178
    محل سکونت:
    /cat/etc/passwd/
    تو قسمت template & style هم سرچ کردم. تمپلیت showthread_quickreply رو هم گیر آوردم. اما اصلا تا حالا

    بهش دست نزدم که بخوام به حالت دیفالت تغییر اش بدم !!
     
  7. خرید بیت کوین
  8. Ali_Solo

    Ali_Solo Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 مارس 2005
    نوشته ها:
    853
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    مهم نیست یکبار این کار و انجام بده

    اگر مشکل همچنان پابر جا بود لینک بده چک کنم
     
  9. neo2

    neo2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,645
    تشکر شده:
    178
    محل سکونت:
    /cat/etc/passwd/
    لینک و یوزر و پس رو واست فرستادم. پیغام هاتو چک کن. ممنون
     
  10. Ali_Solo

    Ali_Solo Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 مارس 2005
    نوشته ها:
    853
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    راه حل و برات pm کردم:)
     
  11. neo2

    neo2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,645
    تشکر شده:
    178
    محل سکونت:
    /cat/etc/passwd/
    ممنونم. برم بینم چیکار میشه کرد ..
     
  12. neo2

    neo2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,645
    تشکر شده:
    178
    محل سکونت:
    /cat/etc/passwd/
    همین کاری رو که گفتی انجام دادم. ولی بعدش فروم دیگه بالا نمیاد !!

    میشه فایل .htaccess خودت رو واسم بفرستی ؟

    ایمیل : kianu_riuz از یاهو هست.
     
  13. Ali_Solo

    Ali_Solo Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 مارس 2005
    نوشته ها:
    853
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    htaccess ها متفاوت از هم هستن

    فایلت و بفرست من اضافه کنم

    یا اینکه اگر میتونی دسترسی بده به خودم
     
  14. neo2

    neo2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,645
    تشکر شده:
    178
    محل سکونت:
    /cat/etc/passwd/
    الان واست آپلود میکنم ...
     
  15. neo2

    neo2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,645
    تشکر شده:
    178
    محل سکونت:
    /cat/etc/passwd/
    آپلود کردم .. بازم مرسی.:happy:
     

    فایل های ضمیمه:

    • hta.zip
      اندازه فایل:
      331 بایت
      نمایش ها:
      7
  16. Ali_Solo

    Ali_Solo Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 مارس 2005
    نوشته ها:
    853
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    این و اپلود کن تو روت فروم حل میشه
     

    فایل های ضمیمه:

    • neo.rar
      اندازه فایل:
      150 بایت
      نمایش ها:
      12
  17. neo2

    neo2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,645
    تشکر شده:
    178
    محل سکونت:
    /cat/etc/passwd/
    اون فایل رو که دادی آپلود میکنم اصلا دیگه فروم بالا نمیاد !! :blink:
     
  18. neo2

    neo2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,645
    تشکر شده:
    178
    محل سکونت:
    /cat/etc/passwd/
    الان دوباره فابل قدیمی رو آپلود کرمد درست شد ؟!!! هنوز مشکل پار برجاست ؟ آخه چرااااااااااااااااااااااااا
     
  19. Ali_Solo

    Ali_Solo Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 مارس 2005
    نوشته ها:
    853
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    فعلا all ajax features رو از قسمت
    vboption/General Settings/Disable AJAX Features/disable all ajax features انتخاب کن تا مشکل به صورت مقطعی حل بشه

    دسترسی بده چک کنم
     
  20. neo2

    neo2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,645
    تشکر شده:
    178
    محل سکونت:
    /cat/etc/passwd/
    مشخصات رو واست فرستادم ...
     
  21. hamedhakan

    hamedhakan کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏13 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    11
    تشکر شده:
    0
    مشکل از سرور شماست ... با مسئول سرور تماس بگیر و بگو ajax رو در سرور فعال کنه ...
     
avanak همکاری در فروش عسل طبیعی و گرده گل ایرانیتبلیغات در گوگل