• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چربی زیاد در بدن! ولی چاق نیستم

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
مشکلمو و چیزی که میخوام رو بیان کنم

سر اشتباهاتم که قرص دگزاماتازون و .. خوردم بدنم(شکم و پهلو سینه )تجمع چربی شده

یخورده هم مشکل کبد داشتم(زردی گرفته بودم.خفیف بود)که بعد از 3ماه ورزش نکردن دوباره ازمایش دادم دکتر گفت کامل خوب شدی. که خیلی لاغر شدم تو این چند وقت

یخورده مشکل زانو هم دارم (ارتروز)که فوتبال در سطح حرفه ای بازی میکردم و خیلی وقته دیگه بازی نمیکنم!

باید چیکار کنم که 100درصد چربی بدنم حذف شه؟؟؟این عوارض این قرص ها بوده که پشیمونم!

دگزامتازون خورده بودم با سیپرو هپتادین

الان سر همین قرصها چربی موهای سرم رفته بالا و همین طور ادامه پیدا کنه کچلی هم میگرم!

اول اینکه چطوری اینارو بسوزنم؟؟؟؟

و دوم اینکه اگه استاید ورزشکار هستند...

.میخوام فیتنس کار کنم.حالا نمیدونم اول چیکار کنم؟

یعنی اول با یه برنامه چربی هارو کات کنم یا اینکه وزنه زدنو شروع کنم/

درخواستم برنامه ای هستش که که با توجه به سوابق و مشکلاتم بهم بیشتر ضرر نزنه!

+برنامه مواد غذایی طبیعی که تا بهبود کامل پیدا کنم تا کبدم کامل خوب شه و در چند ماه بعدش مکمل بگیرم!

ممنونم

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
شما قبل هر چیز برو با یه متخصص تغذیه یا یه کارشناس تغذیه مشورت کن.
بعد هر برنامه ای داره در مورد ورزش انجام بده .
این که میتونی ورزش کنی یا نه و چه ورزشی هایی بهت صدمه نمیزنه رو هم از متخصص طب فیزیکی بپرس.

ممنونم.بعد از تعطیلات حتما باید برم دکتر

دوستانی نیستند که تجربه داشته باشند

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
داش فرهاد ناراحت شدم
ایشالله زودتر کامل سلامت و سرحال بشی
----
والا منم نمیدونم. همون بعد تعطیلیا بری دکتر بهتره
حالا اگه میشه قرصها ک گفتی نخور. عوارض نداشته باشه
:eek:

hajoo

Registered User
لایک‌ها
5
دوست عزيز مصرف زياد كورتون عوارض بسيار زيادي داره.من نمي دونم در چه مرحله اي هستيد(هنوز مصرف ميكنيد،قطع كرديد و ... ) ولي اولين توصيه اي كه ميكنم اينه كه هرگز مصرفش رو يك دفعه قطع نكنيد.
ابتدا به يك فوق تخصص غدد مراجعه كنيد تا دارو رو طبق فرمول خاصي متناسب با مدت و ميزان مصرف دارو هست اصطلاحا taper كنه يعني كم كم مصرف رو قطع ميكنه.اگه خودسرانه مصرف رو قطع كنيد ممكنه دچار نارسايي غده فوق كليه بشيد و حتي ممكنه مرگبار باشه.
و اما در مورد عوارض كورتون.
يكي از عوارض اون چاقيه كه به صورت central هست يعني شكمه. چون در توزيع چربي اختلال ايجاد ميكنه،
از ديگر عوارض اون پوكيه استخوانه
ممكنه ضعف هم پيدا كنيد بخصوص در اندام تحتاني

اگه ميزان مصرف خيلي بالا باشه يه اصطلاحي به كار ميره به نام سندرم گوشينگ
كه هر مشكلي كه بگيد ميتونه براتون بوجود بياره.مثلا از نظر ظاهري صورتتوت شبيه به ماه ميشه و ممكنه پشت گمردنتون يه چيزي شبيه كوهان باشه (به خاطر تجمع چربي) و هزاران عوارض نقدي و غير نقديه ديگر :d
توصيه ميكنم حتما به فوق غدد مراجعه كنيد

Sent from my iPad using Tapatalk

hajoo

Registered User
لایک‌ها
5
راستي منظورم از كورتون دگزامتازون بود

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
داش فرهاد ناراحت شدم
ایشالله زودتر کامل سلامت و سرحال بشی
----
والا منم نمیدونم. همون بعد تعطیلیا بری دکتر بهتره
حالا اگه میشه قرصها ک گفتی نخور. عوارض نداشته باشه

:eek:

فدات داداش گلممممممم
قرصهارو خیلی وقت هستش که ترک کردم

ولی خب تاثیراتش عذاب میده!
چربی در ناحیه شکم و پهلو و سینه!و بیشتر از همه اینا زانو درد!

چند وقت پیش یه استارت خوی زدم و 2ماه ؤزیم غذایی و ورزش حسیابی انجام دادم.کمی تاثیر داشت ولی از صورت خیلی لاغر میشم....

دوست عزيز مصرف زياد كورتون عوارض بسيار زيادي داره.من نمي دونم در چه مرحله اي هستيد(هنوز مصرف ميكنيد،قطع كرديد و ... ) ولي اولين توصيه اي كه ميكنم اينه كه هرگز مصرفش رو يك دفعه قطع نكنيد.
ابتدا به يك فوق تخصص غدد مراجعه كنيد تا دارو رو طبق فرمول خاصي متناسب با مدت و ميزان مصرف دارو هست اصطلاحا taper كنه يعني كم كم مصرف رو قطع ميكنه.اگه خودسرانه مصرف رو قطع كنيد ممكنه دچار نارسايي غده فوق كليه بشيد و حتي ممكنه مرگبار باشه.
و اما در مورد عوارض كورتون.
يكي از عوارض اون چاقيه كه به صورت central هست يعني شكمه. چون در توزيع چربي اختلال ايجاد ميكنه،
از ديگر عوارض اون پوكيه استخوانه
ممكنه ضعف هم پيدا كنيد بخصوص در اندام تحتاني

اگه ميزان مصرف خيلي بالا باشه يه اصطلاحي به كار ميره به نام سندرم گوشينگ
كه هر مشكلي كه بگيد ميتونه براتون بوجود بياره.مثلا از نظر ظاهري صورتتوت شبيه به ماه ميشه و ممكنه پشت گمردنتون يه چيزي شبيه كوهان باشه (به خاطر تجمع چربي) و هزاران عوارض نقدي و غير نقديه ديگر :d
توصيه ميكنم حتما به فوق غدد مراجعه كنيد

راستي منظورم از كورتون دگزامتازون بود

خیلی وقته قطع کردم قرص رو

بله چربی تجمع شده در ناحیه شکم و پهلو و سینه

خدا رو شکر خیلی وقته قطع کردم و ورزش میکنم
الان دنبال یه ؤزیم خوب هستم +برنامه بدن سازی برای حذف چربی بدن

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
برای از بین بردن چربی بدنتون باید تمرینات هوازی انجام بدید
کنارش بدنسازیم بکنید ولی اصلی ترین اولویت باید تمرین هوازی باشه
بد نیست بدونید دویدن و تمرینات هوازی صبح ها قبل از خوردن صبحانه(ناشتا) تا 3 برابر بیشتر باعث سوختنه چربی بدن میشه
برای رفعه ریزشه مو از فیناستراید+زینک+دم کرده سبوس برنج استفاده کنید
انشالله مشکلتون حل میشه

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
برای از بین بردن چربی بدنتون باید تمرینات هوازی انجام بدید
کنارش بدنسازیم بکنید ولی اصلی ترین اولویت باید تمرین هوازی باشه
بد نیست بدونید دویدن و تمرینات هوازی صبح ها قبل از خوردن صبحانه(ناشتا) تا 3 برابر بیشتر باعث سوختنه چربی بدن میشه
برای رفعه ریزشه مو از فیناستراید+زینک+دم کرده سبوس برنج استفاده کنید
انشالله مشکلتون حل میشه

درود
خیلی ممنونم

درسته هوازی خیلی تاثیر داره
ااما عرض کرده.ارتروز دارم....

میتونم تمرین کنم و بدووم.ولی کنار باید چیزی استفاده کنم که جایزگین بشه وکه به سائیدگی زانو کمک کنه

ممنون میشم در رابطه با **** غذایی برای اب کردن و **** غذایی که کمک کنه برای مو و زانو و مفصل ها بگین
ممنونم

frzn87

Registered User
لایک‌ها
79
من هم چاق نیستم اما چربی شکم و پهلو و ناحیه گردن ( زیر چانه ) دارم
ورزش می کنم اما چیزی که هست یکی پیشنهاد چربی سوز را به من داد که استفاده کنم
آیا کسی استفاده کرده ؟ روش استفاده صحیحش چی هست ؟ سرطان زا نیست ؟

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,351
من رضا بودما !!
بهترین و سالمترین چربی سوز دنیا که واقعا هم کار میکنه این هستش
L-CARNITINE
طرز مصرف هم اینه که یه قاشق چایی خوری توی یه لیوان اب هم میزنید و نیم ساعت قبل از تمرین هوازی میخورید .
اکثر چربی سوزهای معروف در محتویاتشون از ال کارنیتین دارن و در واقع پایه ی چربی سوزشون هست فقط مثلا یتامینی چزی بهش اضافه کردن .

بسیار سالم , تمییز , استاندارد و بدون نیاز به دلال و بازار سیاه میتونید تهییه کنید.

تشریف میبرید داروخانه میگین ال کارنیتین میخوام !! هم قرص داره و هم شربت . فرم شربت بهتره چون زودتر جذب میشه , و بهترین مارکش هم ساخت کارخونه مینو هستش. ارزون هم هست . یه مدل ایتالیایی هم داره که اونم خوبه ولی گرونتره , نزدیک یازده هزار تومن بود یه زمانی.

طرز کارش در بدن فوق العاده هستش برید بخومید راجع بهش ببینید چقدر بدرد بخوره .

frzn87

Registered User
لایک‌ها
79
ممنون از راهنماییت
یعنی قبل از هوازی مثل دو و ... باید مصرف کنم
راستی عوارض جانبی چیزی نداره ؟

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,351
اره دقیقا قبل از هوازی.من قبل از دوچرخه سواری یا قبل از کلاس رزمی میخوردم. عوارضی نداره اگر در همون حدی که گفتم مصرف کنی. چند روز بدون اون برو هوازی بعد شروع کن. فایده این دارو اینه که حین هوازی کمک میکنه که چربی های بیشتری بسوزه , در نتیجه انرژی بیشتری داری و بیشتر میتونی ورزش کنی و بیشتر چربی بسوزونی. اصلا فرقش رو متوجه میشی یه روز که نخوری میبینی که انرژی نداری برای هوازی ! من خیلی ازش استفاده کردم , واقعا یاد اون روزا بخیر باید دوچرخه رو بچاقم دوباره...
من بهترین جوابی که گرفتم این بود..دوچرخه ثابت داشتم , صبح ناشتا , نیم ساعت ورزش میکردم ...یعنی از چرخ که میومدم پایین دلم میخواست برم مسابقات !! انرژی رو حس میکردم قشنگ

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
اره دقیقا قبل از هوازی.من قبل از دوچرخه سواری یا قبل از کلاس رزمی میخوردم. عوارضی نداره اگر در همون حدی که گفتم مصرف کنی. چند روز بدون اون برو هوازی بعد شروع کن. فایده این دارو اینه که حین هوازی کمک میکنه که چربی های بیشتری بسوزه , در نتیجه انرژی بیشتری داری و بیشتر میتونی ورزش کنی و بیشتر چربی بسوزونی. اصلا فرقش رو متوجه میشی یه روز که نخوری میبینی که انرژی نداری برای هوازی ! من خیلی ازش استفاده کردم , واقعا یاد اون روزا بخیر باید دوچرخه رو بچاقم دوباره...
من بهترین جوابی که گرفتم این بود..دوچرخه ثابت داشتم , صبح ناشتا , نیم ساعت ورزش میکردم ...یعنی از چرخ که میومدم پایین دلم میخواست برم مسابقات !! انرژی رو حس میکردم قشنگ

درود آقای تهرانی

بنا به صحبت های دوستمون که میگفتن :

من میخوام از فردا صبح ناشتا برم و تو پارک 30 بدووم!

میتونم قبل دوویدن صبح این چربی سوز رو بخورم؟
اگر هم بخورم که دیگه ناشتا نیستم!

بین 2راهی گیر کردم!

و اینکه بعد از تمرین هوازی صبح به منزل اومدم چی بخورم؟؟

میخوام نون و برنج رو کامل حذف کنم!

ممنون میشم که پاسخ بدید...

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,351
دوست گرامی , با توجه به مشکل شما , رفتن به دکتر و مشورت با اونها ارجحیت داره . ولی ورزش کردن برای همه مفیده , پس من شرایط نورمال رو عرض کردم , یه وقت می بینید برای شما نون لازمه.بنده راجع به **** نظری ندارم .

من خودم به دلیل صافی ریجید کف پا اصلا با دویدن راحت نیستم , این بود که یه دوچرخه ثابت گرفتم. البته دوچرخه من الکتریکی نیست , قدیمیه مکانیکی هست و از بستگان تهیه کردم .برای شما هم به نظر من با اون وضع زانو دویدن اصلا توصیه نمیشه , دوما , گیریم که زانوی شما سالم بود , روز اول یهو میخواین برین بدوین ?! اون هم اصلا توصیه نمیشه چون ضربان قلب رو یهو انقدر بالا میبره که شروع به عضله سوزی میکنه و از اون ور هم به سرعت خسته میشین...میاین خونه , خسته و کوفته وبدن ذره ای چربی سوزی. بهترین فرم برای چربی سوزی , راه رفتن با سرعت بالا هستش نه دویدن.
من از ساعت های مخصوص که ضربان قلب رو نشون میدن دارم , با اونها ضربان قلبم رو کنترل میکنم و هیچ وقت نمیزارم از یه حدی بالاتر بره , چون میخوام چربی بسوزونم نه عضلات عزیزم رو ! پس اگر زانوت مشکلی نداشت با دویدن , ندو , بلکه با ریتم شروع به راه رفتن کن و هی کم کم زیاد کن سرعت رو.

در مورد دارو و ناشتا بودن , عزیزه دلم یه لیوان اب با یه قاشق ال کارنیتین اصلا حکم صبحونه رو نداره . همون ناشتا محسوب میشه , در ضمن شما میخوای چربی اب کنی , نمیخوای که اب بدنت رو خشک کنی که بعد چربی ها سفت شن دیگه اب نشن !! پس قبل از هوازی حتما یه استکان اب رو بخورین , نه زیاد البته که سنگین شین . بدن شما با عرق ها چربی هارو میریزه بیرون پس اب لازمه این وسط.

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
دوست گرامی , با توجه به مشکل شما , رفتن به دکتر و مشورت با اونها ارجحیت داره . ولی ورزش کردن برای همه مفیده , پس من شرایط نورمال رو عرض کردم , یه وقت می بینید برای شما نون لازمه.بنده راجع به **** نظری ندارم .

من خودم به دلیل صافی ریجید کف پا اصلا با دویدن راحت نیستم , این بود که یه دوچرخه ثابت گرفتم. البته دوچرخه من الکتریکی نیست , قدیمیه مکانیکی هست و از بستگان تهیه کردم .برای شما هم به نظر من با اون وضع زانو دویدن اصلا توصیه نمیشه , دوما , گیریم که زانوی شما سالم بود , روز اول یهو میخواین برین بدوین ?! اون هم اصلا توصیه نمیشه چون ضربان قلب رو یهو انقدر بالا میبره که شروع به عضله سوزی میکنه و از اون ور هم به سرعت خسته میشین...میاین خونه , خسته و کوفته وبدن ذره ای چربی سوزی. بهترین فرم برای چربی سوزی , راه رفتن با سرعت بالا هستش نه دویدن.
من از ساعت های مخصوص که ضربان قلب رو نشون میدن دارم , با اونها ضربان قلبم رو کنترل میکنم و هیچ وقت نمیزارم از یه حدی بالاتر بره , چون میخوام چربی بسوزونم نه عضلات عزیزم رو ! پس اگر زانوت مشکلی نداشت با دویدن , ندو , بلکه با ریتم شروع به راه رفتن کن و هی کم کم زیاد کن سرعت رو.

در مورد دارو و ناشتا بودن , عزیزه دلم یه لیوان اب با یه قاشق ال کارنیتین اصلا حکم صبحونه رو نداره . همون ناشتا محسوب میشه , در ضمن شما میخوای چربی اب کنی , نمیخوای که اب بدنت رو خشک کنی که بعد چربی ها سفت شن دیگه اب نشن !! پس قبل از هوازی حتما یه استکان اب رو بخورین , نه زیاد البته که سنگین شین . بدن شما با عرق ها چربی هارو میریزه بیرون پس اب لازمه این وسط.

ممونم...

بالا