مشکلمو و چیزی که میخوام رو بیان کنم
سر اشتباهاتم که قرص دگزاماتازون و .. خوردم بدنم(شکم و پهلو سینه )تجمع چربی شده
یخورده هم مشکل کبد داشتم(زردی گرفته بودم.خفیف بود)که بعد از 3ماه ورزش نکردن دوباره ازمایش دادم دکتر گفت کامل خوب شدی. که خیلی لاغر شدم تو این چند وقت
یخورده مشکل زانو هم دارم (ارتروز)که فوتبال در سطح حرفه ای بازی میکردم و خیلی وقته دیگه بازی نمیکنم!
باید چیکار کنم که 100درصد چربی بدنم حذف شه؟؟؟این عوارض این قرص ها بوده که پشیمونم!
دگزامتازون خورده بودم با سیپرو هپتادین
الان سر همین قرصها چربی موهای سرم رفته بالا و همین طور ادامه پیدا کنه کچلی هم میگرم!
اول اینکه چطوری اینارو بسوزنم؟؟؟؟
و دوم اینکه اگه استاید ورزشکار هستند...
.میخوام فیتنس کار کنم.حالا نمیدونم اول چیکار کنم؟
یعنی اول با یه برنامه چربی هارو کات کنم یا اینکه وزنه زدنو شروع کنم/
درخواستم برنامه ای هستش که که با توجه به سوابق و مشکلاتم بهم بیشتر ضرر نزنه!
+برنامه مواد غذایی طبیعی که تا بهبود کامل پیدا کنم تا کبدم کامل خوب شه و در چند ماه بعدش مکمل بگیرم!
ممنونم
سر اشتباهاتم که قرص دگزاماتازون و .. خوردم بدنم(شکم و پهلو سینه )تجمع چربی شده
یخورده هم مشکل کبد داشتم(زردی گرفته بودم.خفیف بود)که بعد از 3ماه ورزش نکردن دوباره ازمایش دادم دکتر گفت کامل خوب شدی. که خیلی لاغر شدم تو این چند وقت
یخورده مشکل زانو هم دارم (ارتروز)که فوتبال در سطح حرفه ای بازی میکردم و خیلی وقته دیگه بازی نمیکنم!
باید چیکار کنم که 100درصد چربی بدنم حذف شه؟؟؟این عوارض این قرص ها بوده که پشیمونم!
دگزامتازون خورده بودم با سیپرو هپتادین
الان سر همین قرصها چربی موهای سرم رفته بالا و همین طور ادامه پیدا کنه کچلی هم میگرم!
اول اینکه چطوری اینارو بسوزنم؟؟؟؟
و دوم اینکه اگه استاید ورزشکار هستند...
.میخوام فیتنس کار کنم.حالا نمیدونم اول چیکار کنم؟
یعنی اول با یه برنامه چربی هارو کات کنم یا اینکه وزنه زدنو شروع کنم/
درخواستم برنامه ای هستش که که با توجه به سوابق و مشکلاتم بهم بیشتر ضرر نزنه!
+برنامه مواد غذایی طبیعی که تا بهبود کامل پیدا کنم تا کبدم کامل خوب شه و در چند ماه بعدش مکمل بگیرم!
ممنونم