آژانس هواپیمایی
pop up

چرخيدن نوشته ها

شروع موضوع توسط niterider ‏1 آپریل 2004 در انجمن JavaScript , VBScript

  1. niterider

    niterider Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    413
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    The Most Beautifull Love , Tehran
    آقا من مي خوام يك سري نوشته به صورت ستوني بنويسم كه بچرخه مثل يه موقع طراحي هاي قديمي اين فروم كه تاپيك هاي جديد اون گوشه مي چرخيد
     
  2. sina1808

    sina1808 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,564
    تشکر شده:
    5
    کد:
    <marquee onmouseover="this.stop()" onmouseout="this.start()" scrollAmount="2" scrollDelay="70" direction="up" height="84" bgcolor="#F8F8F8" width="126" style="border-left:1px solid #C0C0C0; border-right:1px solid #C0C0C0; border-top:1px solid #C0C0C0; border-bottom:1px solid #C0C0C0; ">test</marquee>
    
    
    از اين كد ها استفاده كن . . :)
     
  3. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,507
    محل سکونت:
    Internet
    کی اینجوری بود؟ عجیبه من یادم نمیاد!
     
  4. ali

    ali کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,101
    تشکر شده:
    11
    محل سکونت:
    tehran
  5. niterider

    niterider Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    413
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    The Most Beautifull Love , Tehran
    آقا چرا مي زنيد. منم از بدو تولد اينجا ميومدم اينجا. يه موقع كه غير از فروم بخش هاي ديگه هم داشت اگه يادتون باشه اين كنار سمت راست ژايين داشت. حالا الان كه فكر مي كنم نمي دونم اينجا بود كه داشت يا مجيد آنلاين بود. خلاصه گير ندين ديگه :cool:
     
  6. niterider

    niterider Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    413
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    The Most Beautifull Love , Tehran
    چه جوري ميشه يه عكس رو هم لابلاي اين نوشته ها گذاشت؟
     
  7. boxilink
  8. sina1808

    sina1808 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,564
    تشکر شده:
    5
    كد عكس رو بايد بذاري توش
     
  9. Persia

    Persia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    636
    تشکر شده:
    6
    جدي يادت نمياد؟ اون موقعي كه فروم اينجا PHPBB بود در صفحه اول سايت: http://www.persiantools.com آخرين عناوين فوروم رو نشون ميداد. البته اسکرول نميکرد)
    يادش بخير. اون موقع من تازه با پرشين تولز آشنا شده بودم.
    هر موقه هم ميومدم اين دو تا تاپيک تو ليست آخرين عناوين بود:
    ميبينم که . . .
    آنلاين پارتي براي محاکمه شار: آواتار جديد شار
     
  10. als_1360

    als_1360 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 جولای 2003
    نوشته ها:
    446
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Tehran
    جدي يادت نيومده هنوزم .






    والا منم يادم نيست