• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چطوري افزايش فضا بدم

ashkanjoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خسته نباشد
آقا من حدود يكسال هست كه از پرشين تولز يه هاست خريدم و به مناسبت دومين سال افتاح سايتم مي خوام كه فضاي خريداري شده خودم رو افزايش بدم و به 100 MB برسونم مي خواستم ببينم براي اينكه در سال دوم فضاي بيشتري داشته باشم بايد چكار كنم؟ آيا بايد محتويات سايت رو از روي سرور بردارم و به هاست جديد منتقل كنم يا ... ؟
در ضمن وقتي براي اولين بار از پرشين تولز خريد كردم يكي از دوستانم اين كار رو براي من انجام داد و ايميل خودش رو در فيلد مخصوص كساني كه سفارش مي دهند وارد كرد و به همين خاطر اطلاعات سايتم براي اون هم ارسال مي شه. مي خواستم ببينم چطور مي شه اين آدرس ايميل رو عوض كنم و آدرس ميل خودم رو بدم؟

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از ashkanjoon :
سلام خسته نباشد
آقا من حدود يكسال هست كه از پرشين تولز يه هاست خريدم و به مناسبت دومين سال افتاح سايتم مي خوام كه فضاي خريداري شده خودم رو افزايش بدم و به 100 MB برسونم مي خواستم ببينم براي اينكه در سال دوم فضاي بيشتري داشته باشم بايد چكار كنم؟ آيا بايد محتويات سايت رو از روي سرور بردارم و به هاست جديد منتقل كنم يا ... ؟
در ضمن وقتي براي اولين بار از پرشين تولز خريد كردم يكي از دوستانم اين كار رو براي من انجام داد و ايميل خودش رو در فيلد مخصوص كساني كه سفارش مي دهند وارد كرد و به همين خاطر اطلاعات سايتم براي اون هم ارسال مي شه. مي خواستم ببينم چطور مي شه اين آدرس ايميل رو عوض كنم و آدرس ميل خودم رو بدم؟
برای ازدیاد که کاری نداره بی هیچ مشکل یا انتقال فایلی فضا زیاد میشه
از اون دوستتون بخواهیکه تو ساپورت تیکت کنه (اگه خودتون هم یوزر پس تیکت دارین خودتون اینکارو بکنید) و تغییر ایمیل رو درخواست کنه

ashkanjoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از اون دوستتون بخواهیکه تو ساپورت تیکت کنه (اگه خودتون هم یوزر پس تیکت دارین خودتون اینکارو بکنید) و تغییر ایمیل رو درخواست کنه

آقا مي گم كه اين تیکت كه شما گفتين داستانش چيه من متوجه نشدم ؟ مي شه بيشتر در اين مورد توزيح بدين
مورد دوم اينكه من بايد با چه ايميلي تماس بگيرم تا در خواست فضاي بيشتري بكنم آخه توي پنلي كه روي سايت پرشين تولز براي فضاهاي 100 و 200 و ... مگا بايتي هستش فكر كنم واسه كساني هست كه تازه مي خوان خريد كنند باشه
مي شه در اين مورد هم توضيح بدبد ! ؟

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از ashkanjoon :
آقا مي گم كه اين تیکت كه شما گفتين داستانش چيه من متوجه نشدم ؟ مي شه بيشتر در اين مورد توزيح بدين
مورد دوم اينكه من بايد با چه ايميلي تماس بگيرم تا در خواست فضاي بيشتري بكنم آخه توي پنلي كه روي سايت پرشين تولز براي فضاهاي 100 و 200 و ... مگا بايتي هستش فكر كنم واسه كساني هست كه تازه مي خوان خريد كنند باشه
منظورش از تيكت اينه: http://support.persiantools.com/

هر كاري داري از همين طريق بگو بهشون !

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از ashkanjoon :
ادرس تیکت رو که شاهد گفت و اگه یوزر پسش رو نداری باید دست به دامان دوستت بشی
اینا الان یه مدتیه که شرایط هاستشون مثل قیمت فضا و باند رو تغییر دادن! اونم مال همینه و برای تغییر پلان هم باید از تو پلانهای جدید انتخاب کنی و پلانهای سابق رو نمیدن

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از ashkanjoon :
از طریق این فرم هم میتونی
http://hosting.persiantools.com/contact.php

amir

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2
به نقل از ashkanjoon :
شما باید تمامی این موارد رو از طریق سیستم ساپورت مطرح کنید ( Http://support.persiantools.com ) برای کار با این سیستم احتیاج به پسورد دارین که این پسورد همون موقع که اکانت ساخته شده براتون فرستاده شده است .
در هر صورت توجه کنید که اگر خرید اولیه از طریق ایمیل دوستتون صورت گرفته ، ما ایشون رو به عنوان صاحب اکانت می شناسیم و شما هم باید از طریق ایشون اقداک کنید .
در مورد افزایش فضا هم ، مشکلی نداره ، و فایل های شما هم سر جاش باقی خواهد موند ،نگران نباشید .

بالا