سایت ساز وبزیکسب درآمد

چطوري ميشه از MemoryStick به جاي FlashMemory استفاده كرد؟

شروع موضوع توسط javad2000 ‏2 مارس 2007 در انجمن بایگانی

  1. javad2000

    javad2000 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,338
    تشکر شده:
    24
    سلام

    همونطور كه مي دونيد FlashMemory حافظه اي هست كه ميشه اون رو به هر كامپيوتري از طريق پورت USB‌ متصل كرده و پس از فعال شدن خودكار، از اون استفاده كرد. اما MemoryStick حافظه اي هست كه توي دستگاه هاي مارك Sony يا گوشي هاي SonyEricson قرار مي گيره و با پورت يو اس بي هم به كامپيوتر وصل ميشه اما شناخته شدن اون توسط كامپيوتر مشروط به نصب سي دي مربوطه هست.

    من يه گوشي سوني اريكسون و يه دوربين عكاسي سوني دارم كه هر دوشون مموري استيك دارند. سوالم اينجاست كه:

    آيا راهي هست كه نصب مموري استيك اين دستگاه ها، روي همه كامپيوترها به صورت خودكار صورت بگيره؟ مثلاً آيا ميشه براي اونها فايل Autorun يا Autoinstall يا چيزي شبيه اون ساخت؟

    اگه اين كار عملي باشه خيلي اتفاق مهمي افتاده. ضمن اين كه مطمئناً بايد يه راه حلي داشته باشه. لطفاً راهنمايي كنيد.

    در ضمن يه سوال ديگه:
    آيا دستگاه هايي كه كارت حافظه SD هم ميخورند همين مشكل رو دارند يا نصب اونها هم خودكار هست؟

    خيلي متشكرم
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. BENBANDU

    BENBANDU Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 سپتامبر 2006
    نوشته ها:
    621
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    The Other Side
    من W810i دارم و به هر كامپيوتري با Windows XP متصل ميكنم بدون برنامه شناساييش ميكنه. مموري ريدر هم بدون نصب نرم افزار شناسايي ميشه.
     
  4. javad2000

    javad2000 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,338
    تشکر شده:
    24
    ببخشيد مموري ريدر ديگه چيه؟
    در ضمن آيا مطمئنيد كامپيوتري كه دستگاه رو بهش وصل كرديد، قبلاً سي دي هيچ وسيله سوني يا سوني اريكسون روش نصب نشده بوده؟

    خيلي ممنون
     
  5. shervin

    shervin ASP.net

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    6,316
    تشکر شده:
    260
    محل سکونت:
    تهران
    منم v3i دارم اصلا نیاز به هیچ درایوری ندارم
    و به هر ویندوزی وصل میکنم راحت میشناستش و ازش به عنوان فلش استفاده میکنم و هرچی میخوام میریزم توش
    مموری ریدر هم یه دستگاه کوچیکه که به پورت یو اس بی وصل میشه و مموری رو میتونه بخونه
    قیمتشم زیاد گرون نیست
     
  6. Behrooz

    Behrooz مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    10,985
    تشکر شده:
    288
    محل سکونت:
    Tehran


    memory reader يك دستگاه كوچك است كه از درگاه USB به كامپيوتر وصل مي شود و بنا به ساپورت كارت هايي كه دارد شما مي توانيد بدون نصب هيچ برنامه اي محتويات مموري خود را ببينيد / كپي كنيد / ديليت كنيد .

    در بازار همه مدلش پيدا مي شود و از 7000 تومان تا 14000 قيمت دارند . البته برندهاي معروف كمي گران تر هستند .

    نمونه اش اين است

    [​IMG]



    [​IMG]
     
  7. BENBANDU

    BENBANDU Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 سپتامبر 2006
    نوشته ها:
    621
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    The Other Side
    مثلا من ميبرم به سيستمهاي گيم نت كه جز گيم چيزي به چشمشون نديدن وصل ميكنم :D
     
  8. javad2000

    javad2000 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,338
    تشکر شده:
    24
    اينطوري كه داريد داغ دل منو بيشتر مي كنيد كه :(
    من K750i دارم.با PC خودم كه بدون سي دي كار نمي كرد. امروز به لپتاپ وصل كردم، نشناختش. :(
    البته پيغام ميداد كه گوشي k750 وصل شده اما براي راه اندازي اون نياز به نرم افزار داشت و بدون سي دي، گزينه Removable Disk رو به فهرست درايوهاي My Computer اضافه نمي كرد. :(

    قبلاً هم گوشي w700 رو با كامپيوترهاي ديگه امتحان كرده بودم همينطور بود و بدون درايور كار نمي كرد. آيا نياز نيست يه درايوري چيزي روي اين Memory Stick‌ ذخيره كنم؟

    راستي مموري من از نوع Memory Stick Pro Duo هست. نميدونيد مال شما هم از نوع Pro Duo هست يا از نوع Duo ؟

    لطفاً يكي راهنمايي كنه. خيلي برام مهمه.

    ممنون
     
  9. shervin

    shervin ASP.net

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    6,316
    تشکر شده:
    260
    محل سکونت:
    تهران
    نه هیچی نیاز نیست رو مموری ذخیره کنی
     
  10. BENBANDU

    BENBANDU Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 سپتامبر 2006
    نوشته ها:
    621
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    The Other Side
    من هم با Pro Duo امتحان كردم هم با Duo. شايد به ورودي USB بستگي داره چون بعضي وقتها رو بعضي USB ها كار نميكنه(همون سيستم)
     
  11. R E Z A

    R E Z A کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 فوریه 2007
    نوشته ها:
    1,266
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    TeHrAn
    دوست عزیز تنها راه شما استفاده از رم ریدر هست. تنها راهی که میشه بدون نیاز به نصب درایور از روی رم گوشی فایل منتقل کرد همینه. البته لپ تاپ ها خودشون همچین چیزی رو دارن و انواع کارتها و رمهای مختلف رو بدون رم ریدر شناسایی میکنن ولی کامپیوترهای رومیزی بدون رم ریدر حتما محتاج درایورن. یه رم ریدر بخر خیال خودت رو از بابت هر جور مموری راحت کن.
     
  12. mammad81

    mammad81 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 نوامبر 2004
    نوشته ها:
    1,512
    تشکر شده:
    13
    گوشی های سونی اریکسسون درایور میخوان تا ویندوز بتونه رمشون رو بشناسه برای شما یهترین راه هموم memory reader هست که مدهای کوچیک هک داره
     
  13. kamellia64

    kamellia64 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    567
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    tehrooon
    منم موتورولا L7 دارم وقتی با USB وصلش میکنم به کامیپوتر به عنوان یه Removable Disk میشناستش و خیلی راحت میتونم ازش به عنوان یه فلش مموری استفاده کنم فقط سرعت یکمی کمه . گوشیهای نوکیا هم فکر میکنم همینطوره مشکلی نداره .
     
  14. javad2000

    javad2000 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,338
    تشکر شده:
    24
    آخه اين سوني اريكسون من با سوني اريكسون جناب Benbandu كه گفتند w810 دارند چه فرقي مي كنه؟ يعني w810 چيز خاصي داره كه k750 نداره؟ آخه همونطور كه گفتم من w700 رو هم كه امتحان كردم بدون سي دي جواب نميده. آيا نكته ظريفي در كار هست كه باعث ميشه w810 شناخته بشه اما k750 بدون سي دي كار نكنه؟

    خيلي ممنون
     
  15. pooya007

    pooya007 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 جولای 2005
    نوشته ها:
    3,705
    تشکر شده:
    11
    محل سکونت:
    آخر خط
    بله W810 حالت Mass storage داره که K750 و W800و700 ندارن
     
  16. javad2000

    javad2000 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,338
    تشکر شده:
    24
    پويا جان خدا خيرت بده كه يه چيزي به معلوماتم اضافه كردي.
    ولي آي آيها الناس به خدا توي Specifications كا750 نوشته كه Mass Storage داره. پس چرا نداره؟؟؟؟؟؟ من Mass Storage ميخوااااااام.

    يكي راهنمايي كنه.
     
  17. pooya007

    pooya007 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 جولای 2005
    نوشته ها:
    3,705
    تشکر شده:
    11
    محل سکونت:
    آخر خط
    چه گیری دادی به Mass storage؟

    یه کارت ریدر بگیر خیالت رو راحت کن

    در ضمن کجا نوشته K750 قابلیت Mass storage داره؟
     
  18. javad2000

    javad2000 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,338
    تشکر شده:
    24
    بابا تو سايت خود سوني اريكسون نوشته ديگه. ايناها:
    http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gb&lc=en&ver=4000&template=pip3&zone=pp&pid=10242

    آخه اقلاً يكي به من بگه گوشي w810 چي داره كه k750 نداره؟ چي باعث ميشه اون گوشي براي شناخته شدن حافظه اش نيازي به سي دي نصب نداشته باشه اما k750 نيازمند سي دي باشه؟

    خيلي ممنون ميشم
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخرید و فروش اتوماتیک ارزهای الکترونیکی