آژانس هواپیمایی
pop up

چطوري ميشه ازSQL توي C++ Builder استفاده كرد؟

شروع موضوع توسط Mammad Khafan ‏9 ژوئن 2004 در انجمن خانواده C++ , C

  1. Mammad Khafan

    Mammad Khafan کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    5
    تشکر شده:
    0
    سلا م!!
    من ميخوام يه برنامه بنويسم كه بايد از SQL Server براي ديتابيسش استفاده كنم .كسي ميدونه چطوري ميشه تو ‍‍C++Builder از SQL استفاد كرد؟ :ph34r:
     
  2. en2fa

    en2fa Pocket PC کاربر فعال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2003
    نوشته ها:
    1,630
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    tehran
    مشکلت هنوز حل نشده؟
    کلاً با database کار کردی يا نه؟
    اگه آره که فرقی نميکنه..از همون component های معمول استفاده کن اما طريقه ارتباط رو بزار که به sql server وصل شه...
    البته تنظيم های sql server هم بايد درست باشه(که معمولاً هست)

    اگه هم استفاده نکردی...نگاهی به مثال های همراه خود c++builder بنداز که چند تا داره....
    خيلی خوب توضيح دادن...
    در ضمن help هم بخش اعظمش مربوط به database هست که خيلی هم خوب توضيح داده