• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چطوري ميشه پيغام آپديت ياهو رو از كار انداخت ؟

Mahsa 153

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همونطور كه ميدونيد تو ياهو مسنجر ورژن جديد آفلاينها پس از يك بار خوندن پاك ميشن . براي همين من باز ورژن قديمي رو نصب كردم ولي هربار موقع لاگ اين پيغام آپ ديت مياد كه اعصابمو خرد كرده ميخواستم ببينم چطوري ميشه اين پيغامو از كار بندازم ممنون :oops:

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
به نظر من جديده رو نصب کن و آرشيو رو فعال کن .. ميتوني به کمک امکان آرشيو آفلاين ها رو داشته باشي..

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
اين مشكل رو منم دارم ! به خاطر يه برنامه ( كه اجاره ميده چند تا پنجره ياهو با هم باز بشه ) كه رو ياهو قديمي كار ميكنه ، نميتونم ياهو جديد بريزم ... اين پيغام آپديتشم اعصابمو خورد كرده !!!

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
راه حل هاي لوس و بي مزه اگر ميخواين تقديم كنم؟ ولي خوب كار ادم راه ميندازه!

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
يكي 2 تا بگو اگه خيلي لوس نبود استفاده ميكنيم !

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
يكيش اين كه zonealarm نصب كني و خوب براي اينكه ياهو سرور بشه و يا كانكت كنه اجازه ميگيره ازت! كه خوب اجازه ميدي و مشكلي نيست يه چيز ديگه اي هم به اسم yahoo updater يا يه همچين چيزي هم ميخواد اجازه بگيره و اينو رو بهش اجازه نمي دي و ياهو مي مونه تو خماريش.. ضمنا بعد از هر اجازه اي زير تيك مي زني كه براي اون برنامه ديگه ازت نسواله!

Mahsa 153

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون من كشف كردم چيكار كنم . يه فايل آپديتر تو فولدر مسنجر هست كه اگه اونو دليت كنين مشكل حل ميشه

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
مرسي مهسا !!! خيلي وقت بود فكر ميكردم !!! به فكرم نرسيده بود ميشه چيزي رو پاك كرد تا كار نكنه !!!

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
ولي اقا بيخيال شين.. حالا مگه چي ميشه افلاين هاتون پاك بشه؟ از توي ارشيو ميشه دوباره چكش كرد.. اگر اون updater رو پاك كنيد بعدش يه وقت اگر يه اشكال امنيتي توي ياهو پيدا شه و نسخه جديد بياد بيخبر ميمونين ها!!!!! ;)

بالا