آژانس هواپیمایی
pop up

چطوری آخرین صفحه ای که کاربر بوده رو بفهمم

شروع موضوع توسط Romain_Gary ‏24 سپتامبر 2007 در انجمن PHP

  1. Romain_Gary

    Romain_Gary Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,711
    تشکر شده:
    5
    سلام ، من یه سیستم لاگ این دارم / میخوام ببینم کاربر توی کدوم صفحه سایت لاگ این کرده که بعد از لاگ این به همون صفحه برگردم


    ممنون
     
  2. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    ردایرکتش کن به اینجا !!
    PHP:
    $_SERVER['HTTP_REFERER'];
    [offtopic]
    در ضمن اطلاعات داخل این همیشه توی یه متغیر به نام reffrer که از توی identify تعریف میشه ذخیره میشه ! :دی و همه جا قابل صدا زدنه !! :دی
    [offtopic/]
     
  3. Romain_Gary

    Romain_Gary Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,711
    تشکر شده:
    5
    مرسی ، یعنی متغیر global تعریف میشه ؟
     
  4. Romain_Gary

    Romain_Gary Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,711
    تشکر شده:
    5
    راستی این متغیر گلوبال امنیت داره ؟ همهجا میشه تعریفش کرد ؟
     
  5. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    منظورم رو از identify نگرفتی !!
    نه ! ربطی به گلوبال بودن نداشت اصلا !
     
  6. Romain_Gary

    Romain_Gary Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,711
    تشکر شده:
    5
    چرا ، گرفتم :)

    خب توی همون ، نباید گلوبال باشه ؟ تا همه جا بشه صداش زد ؟ البته الان که اون فایل رو یادم میاد گلوبال نبود ;)
     
  7. boxilink
  8. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    نه نبود ! احتیاجی هم نبود باشه ! مگه اینکه میخواستی از اون متغیر توی یه فانکشنی که تعریف میکنی استفاده کنی ! که همونتو گلوبالش میکنی دیگه !
     
  9. farbod_123

    farbod_123 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    736
    تشکر شده:
    0
    حالا چشکلی میشه ریفر تقلبی فرستاد ؟؟ مثلا" از یه آدرسه دیگه...
     
  10. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    http://www.php.net/header