• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چطوری از bookmark فایرفاکس میشه بکاپ گرفت

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
می خوام از bookmark فایر فاکس بکاپ بگیرم
توی فولدر خودش چیزی از بوک مارکها نداره
چطوری میشه بکاپ گرفت ؟

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
اول پوشه پروفایل رو از مسیر زیر کپی کن(برای اطمینان کل پوشه فایرفاکس رو کپی کن یه لحظه شک کردم!)
\\Documents and Settings\***\Application Data\Mozilla\Firefox

برای بازیابی هم بعد نصب برو به
Bookmark>>orginaize bookmark>>
اینجا یکی از بک آپ ها رو فعال کن حله!
mac4tf.jpg

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
البته یادم رفت بگم بعد از نصب باید پوشه ای که کپی کردی رو توی همون مسیر پیست کنی...

alizali

Registered User
لایک‌ها
20
راحترین راه نصب اکستنشن FEBE هستش
همه چیزو برات بک آپ میگیره

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
راحترین راه نصب اکستنشن FEBE هستش
همه چیزو برات بک آپ میگیره

رو ورژن سه که کار نمیکرد همون اولا که فایرفاکس جدید اومده بود شاید الان سازگار شده باشه:) ضمنا زمانی که بخوایی مثلا ویندوز عوض کنی به مشکل برمیخوری دوباره باید یه سری این اکستنشن رو نصب کنی ...

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
اول پوشه پروفایل رو از مسیر زیر کپی کن(برای اطمینان کل پوشه فایرفاکس رو کپی کن یه لحظه شک کردم!)
\\Documents and Settings\***\Application Data\Mozilla\Firefox

برای بازیابی هم بعد نصب برو به
Bookmark>>orginaize bookmark>>
اینجا یکی از بک آپ ها رو فعال کن حله!
mac4tf.jpg
تو پوشه Application Data فقط پوشه اکسپلوئر هست پوشه موزیلا نداره !
برای تمام یوزرها رو نگاه کردم !
چیکار کنم ؟

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
واو !
ببین اگه چند یوزره هستی که باید توی یوزر خودتو نگاه کنی که بوکمارکهای خودتو سیو کنی ...
All users که قرار نیست توش چیزی باشه فقط یوزر خودت ،حالا اگه اونجا نیست اینجا هم یه نگاهی بنداز اگه نبود به مشکل برخوردیم!
C:\Documents and Settings\Ur username\Local Settings\Application Data
البته اینجا فقط حافظه کش موزیلا هست قرار نیست بوکمارکی پیدا بشه !خواستم مطمئن بشی که اصلا موزیلا رو سیستمت هست یا نه!!

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
واو !
ببین اگه چند یوزره هستی که باید توی یوزر خودتو نگاه کنی که بوکمارکهای خودتو سیو کنی ...
All users که قرار نیست توش چیزی باشه فقط یوزر خودت ،حالا اگه اونجا نیست اینجا هم یه نگاهی بنداز اگه نبود به مشکل برخوردیم!
C:\Documents and Settings\Ur username\Local Settings\Application Data
البته اینجا فقط حافظه کش موزیلا هست قرار نیست بوکمارکی پیدا بشه !خواستم مطمئن بشی که اصلا موزیلا رو سیستمت هست یا نه!!
تمام اینایی که گفتی رو دیدم
فقط فیوریت اکسپلوئر توش هست
اثری از موزیلا نیست!
بابا من هر روز دارم با موزیلا کار میکنم!
بوکمارکهام رو حتما می خوام !!!

bahram677

Registered User
لایک‌ها
7
به تصویر پست 2 توجه کن گزینه ای داره بنام export html روش کلیک کن یه اسم و بعد دکمه Save
دفعه بعد به جای Export گزینه Import رو انتخاب کن و برو به مسیر فایل ذخیره شده قبلی.

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
تمام اینایی که گفتی رو دیدم
فقط فیوریت اکسپلوئر توش هست
اثری از موزیلا نیست!
بابا من هر روز دارم با موزیلا کار میکنم!
بوکمارکهام رو حتما می خوام !!!

برو همونجا back up رو بزن توی تصویر یه فایل میسازه با پسوندjson بعدا restore کن !!!!!:eek:
البته پسورد ها و Typed adress ها اینا از بین میره و فقط بوکمارک هات میمونه...
حالا چرا از اول اینو نگفتم خودم هم موندم الان که گفتی متوجه شدم فقط بوکمارک ها رو میخوایی اصلا حواسم نبود:blush:

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
ضمنا اون چیزی که بهرام جان هم گفت همین کارو میکنه فقط قابل استفاده برای بقه بروزر ها هم هست...

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام دوست عزيز
animsmilysmile.gif

. شايد بهترين و ساده‌ترين را براي بكاپ‌گيري از Bookmarkها كه بعدن هم به راحتي قابل بازيافت از هر جاي دنيا باشند!!!! استفاده از add-on-ي به نام Foxmarks Bookmark Synchronizer با 5 ستاره و ~163،000 دونلود در هفته! هست.

. اين پلاگين برروي آخرين نسخه FF قابل نصب هست. چند ماهي هست كه دارم از آن استفاده مي‌كنم و كاملن هم از آن راضيم. پس از نصب اين پلاگين و را اندازي مجدد FF، اين پلاگين از شما مي‌خواهد كه در سايتش يك اكنت درست نماييد. پس از ساختن اكنت و وارد نمودن Username و Password در پلاگين هر زمان كه شما در Bookmarkهاي خود تغييري ايجاد نماييد جديدترين تغييرات به سايت مذكور به شكل اتوماتيك آپلود مي‌‌شود.

. به اينصورت هر زمان و در هر مكاني كه باشيد نه‌تنها مي‌توانيد با مراجعه به سايت فوق به Bookmarkهاي خود دسترسي يابيد بلكه با نصب اين پلاگين برروي FF و وارد نمودن مشخصات ذكر شده به راحتي مي‌توانيد Bookmarkهاي خود را Import نماييد.

. اين پلاگين تنظيمات مختلفي براي Backup گيري دارد كه بد نيست به آنها نگاهي بيندازيد. همچنين امكانات بسيار جالب و مفيد ديگري را هم از طريق پلاگين وهم از طريق سايتش به شما مي‌دهد. براي مثال:
1) شما مي‌توانيد Bookmarkهاي خود را (همه فولدرها يا با انتخاب بعضي‌هايش) با يك لينك با ديگران Share نماييد يا RSS آن را به ديگران بدهيد. مانند Bookmarkهاي من در سايت فوق.(البته در اكنت خود ليست Bookmarkها به شكل Tree نشان داده مي‌شود)
2) به راحتي مي‌توانيد از طريق آدرس http://my.foxmarks.com به آنها دسترسي يابيد.
3) مي‌توانيد آنها را از آدرس فوق Export نماييد و به Browserهاي ديگر Import نماييد.
4) و .... بقيه امكانات را در اينجا مطالعه فرماييد.

موفق باشيد.
76.gif
67.gif

خداحافظ
IgImAx
87/06/02
26.gif
103.gif

209.gif
60.gif

Last edited:

tara_rayehe

Registered User
لایک‌ها
1
با احترام به نظرات من راه حل ساده تری رو پیشنهاد می کنم فقط کافیه آدرس

%APPDATA%\Mozilla\Firefox\Profiles\

در نوار ابزار ویندوز بذارید و پوشه ای رو که می بینید کپی کنید یه جای امن ! و هر وقت ویندوز رو عوض کردید دوباره پوشه بک آپ رو در همین آدرس جایگزین کنید و تمام!
از ویژگی های این روش ساده بودن و البته بک آپ گیری از بوک مارک ها و add-ons ها و تمام تنظیمات فایر فاکس شخصی خودتون است.
موفق باشید

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
با احترام به نظرات من راه حل ساده تری رو پیشنهاد می کنم فقط کافیه آدرس

%APPDATA%\Mozilla\Firefox\Profiles\

در نوار ابزار ویندوز بذارید و پوشه ای رو که می بینید کپی کنید یه جای امن ! و هر وقت ویندوز رو عوض کردید دوباره پوشه بک آپ رو در همین آدرس جایگزین کنید و تمام!
از ویژگی های این روش ساده بودن و البته بک آپ گیری از بوک مارک ها و add-ons ها و تمام تنظیمات فایر فاکس شخصی خودتون است.
موفق باشید
من وقتی تو نوار ابرار ادرس رو میزنم میره تو صفحه جستجو گوگل! ؟
نمی دونم مشکل از سیستم منه یا...؟

hosseintdk775

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
http://www.rastgo.com htp://www.rastgo.net ww
من وقتی تو نوار ابرار ادرس رو میزنم میره تو صفحه جستجو گوگل! ؟
نمی دونم مشکل از سیستم منه یا...؟

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
منظور این دوست عزیز آدرس بار مرورگر نیست / آدرس بار خور ویندوز / شما مثلا MyComputer را باز کنید و در آدرس بار به جای Mycomputer کد فوق را وارد کنید.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
منظور این دوست عزیز آدرس بار مرورگر نیست / آدرس بار خور ویندوز / شما مثلا MyComputer را باز کنید و در آدرس بار به جای Mycomputer کد فوق را وارد کنید.
بله متوجه شدم! و در ادرس بار ویندوز کپی کردم اما نتیجه همون شد که گفتم! ؟!

Cinderella Man

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
شما مسير Bookmarks سپس Organize Bookmarks بعد Import and Backup سپس Export HTML رو بزن ... فايل رو يه جايي Save كن ، اين فايل محتوي تمام ادرس هاي Bookmark شما هست !

حالا مثلا ويندوز عوض كردي و مي خواي Bookmark هاتو برگردوني بالاي همون Export HTML گزينه اي به نام Import HTML ميبيني ، بايد روش كليك كني و سپس From an HTML File انتخاب كني و اون فايلي رو كه قبلا ذخيره اش كردي Open كني !

Last edited:

hosseintdk775

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
http://www.rastgo.com htp://www.rastgo.net ww
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام

بله متوجه شدم! و در ادرس بار ویندوز کپی کردم اما نتیجه همون شد که گفتم! ؟!

خوب این امکان نداره / چون آدرس بار ویندوز که به اینترنت نباید دسترسی داشته باشد و در نتیجه به گوگل برود!!
احتمالا مشکل از جای دیگری است / برای من که مشکلی نبود

شما مسير Bookmarks سپس Organize Bookmarks بعد Import and Backup سپس Export HTML رو بزن ... فايل رو يه جايي Save كن ، اين فايل محتوي تمام ادرس هاي Bookmark شما هست !

حالا مثلا ويندوز عوض كردي و مي خواي Bookmark هاتو برگردوني بالاي همون Export HTML گزينه اي به نام Import HTML ميبيني ، بايد روش كليك كني و سپس From an HTML File انتخاب كني و اون فايلي رو كه قبلا ذخيره اش كردي Open كني !

البته این روشی هم که چند پست قبل دوست عزیزمان فرمودند هم خوب است / زیرا نه تنها از bookmark بلکه از تمام تنظیمات فایرفاکس می شود بکآپ گرفت / و درنتیجه دوباره مجبور نشویم همان افزونه های را دوباره دانلود و نصب کنیم.

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138

میگم علیرضا جان راهی نیست بشه History رو ذخیره کرد؟ در واقع خود صفحات رو بشه به صورت آفلاین حتی بعد از عوض کردن ویندوز داشته باشیم...؟

Cinderella Man

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
میگم علیرضا جان راهی نیست بشه History رو ذخیره کرد؟ در واقع خود صفحات رو بشه به صورت آفلاین حتی بعد از عوض کردن ویندوز داشته باشیم...؟

منظورت همون History كنار Bookmarks هست ؟ اگه اره ، اين ادرس رو كه تو صفحه قبل %APPDATA%\Mozilla\Firefox\Profiles\ دادن بذار توي ادرس بار ويندوز ، پوشه اي كه ميبيني پروفايل فايرفاكس هست . اين رو كپي كن ... حالا اگه ويندوز هم عوض كني دقيقا تو همون ادرس دوباره پيست كن ادرس هاي توي قسمت History برميگرده !

Last edited:
بالا