سایت ساز وبزیخرید بک لینک

چطوری جدول رو بچسبونيم به کف؟

شروع موضوع توسط pejman1358 ‏28 جولای 2004 در انجمن HTML

  1. pejman1358

    pejman1358 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2003
    نوشته ها:
    106
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Canada-Australia
    :) من برگشتم
    آقا چطور می شه يه table رو چشبوند به کف وب پيج بطوری که هيچ فضای خالی ديده نشه. برای اين که دوزاريتون بيوفته چی می گم وقتی می خوايم بچشبونيم به سقف می نويسيم margin-top=-15
    واقعاً که چه رئيسی هستم من! :D
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2003
    نوشته ها:
    1,972
    تشکر شده:
    17
    محل سکونت:
    UAE
    من كه زياد متوجه منظورتون نشدم
    تا جايي كه متوجه شدم شما ميتونيد به جاي اون از margin-bottom: -15 استفاده كنيد.
    توجه داشته باشيد كه cellspacing="0" باشه.
    يه سوال؟ شما چرا از تگ div استفاده نمي كنيد؟
     
  4. pejman1358

    pejman1358 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2003
    نوشته ها:
    106
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Canada-Australia
    چسبيده باشه به کف يعنی اينطوری:
    [​IMG]
    :hmm:
     
  5. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2003
    نوشته ها:
    1,972
    تشکر شده:
    17
    محل سکونت:
    UAE
    من تا تگ div ميدونم چطوريه، اگر خواستي بگو تا برات با مثال توضيح بدم.
     
  6. pejman1358

    pejman1358 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2003
    نوشته ها:
    106
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Canada-Australia
    مشاهير جان چقدر تو سخت می گيری و کلاس می زاری برای توضيح دادن!! خوب توضيح بده عزيز دلم :)
    در ضمن حالا يا اينجا يا تو يه تاپيک مناسب لطفاً در مورد طرز استفاده DIV يه توضيح بده چون يکی دو دفعه هر جور خواستم ازش استفاده کنم نشد. آيا DIV جاي Table رو می گيره؟ :blush:
     
  7. mahdi3466

    mahdi3466 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 جولای 2003
    نوشته ها:
    138
    تشکر شده:
    0
    عزیز دلم هیچی جای table رو نمی گیره, Div اصلا یه چیز دیگه است
    من دقیقا متوجه چیزی که می خوای شدم, توی زبون های سطح بالا بهش می گن Dock و فکر نمی کنم که html همچنین چیزی داشته باشه, پیشنهاد می کنم با کد های جاوا اسکریپت این کارو بکنی
    ارتفاع پنجره کاربر رو بدست میاری و از ارتفاع table کم می کنی و بعد به table مختصات جدید میدی
    فقط حواست باشه که position باید absoloute باشه
    موفق باشی
    www.mahdikh.5u.com
     
  8. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2003
    نوشته ها:
    1,972
    تشکر شده:
    17
    محل سکونت:
    UAE
    شرمنده پژمان جان اون زمان زياد وقت نداشتم توضيح بدم و گفتم شايد شما دوست داريد با جدول اينكار رو انجام بديد.
    تگ div هم مي تونه جاي table قرار بگيره بيشتر كساني كه در سطح حرفه اي صفحات وب رو طراحي ميكنند با استفاده از div طراحي ميكنند چون هم سريعتر صفحات لود ميشه و هم به صورت خط به خط لود ميشه، يه مثال خيلي خود در اين زمينه قالب استاندارد مووبل تايپ هستش كه با استفاده از تگ div اينكار رو كرده.
    همانطوري كه قبلا گفتم شما باستفاده از تگ div ميتوانيد جدول رو به پايين صفحه بچسپانيد. براي مثال:
    کد:
    <html>
    <head>
    <style>
    <!--
    .address     { width: 740px; border: 1px solid #BCD2FC; padding: 1px; background-color: 
                   #E7EFFE; font-family:Tahoma; font-size:9pt; color:#000000; direction:ltr; text-align:center; line-height:100%; margin-top:0; margin-bottom:0 }
    .address a:hover { color: #C0C0C0; text-decoration: none }
    .address a   { color: #808080; text-decoration: none }
    body         { line-height: 100%; margin-top: 0; margin-bottom: 0 }
    -->
    </style>
    </head>
    <body>
    <p>&nbsp;</p><p>&nbsp;</p><p>&nbsp;</p><p>&nbsp;</p><p>&nbsp;</p><p>&nbsp;</p>
    <p>&nbsp;</p><p>&nbsp;</p><p>&nbsp;</p><p>&nbsp;</p><p>&nbsp;</p><p>&nbsp;</p>
    <p>&nbsp;</p><p>&nbsp;</p><p>&nbsp;</p><p>&nbsp;</p><p>&nbsp;</p><p>&nbsp;</p>
    <div class="address">Copyright ©2000 - 2004, <a href="http://tools.bolghan.com" target="_blank">Bolghan Tools</a></div>
    </body>
    </html>
    
    البته اين زماني كه براي صفحه اسكرول بار بيافته اين جدول به پايين صفحه مي چسپه.
    اميدوارم كه با اين مثال متوجه منظورم شده باشيد و به جواب سوالي كه خواسته بوديد رسيده باشيد.

    اگر باز هم سوالي داشتيد در خدمتيم :blush:
     
  9. masoud_ie79

    masoud_ie79 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 آگوست 2004
    نوشته ها:
    1
    تشکر شده:
    0
    وقتي صفحات را در نرم‌افزار Dream طراحي مي‌كنيم براي Load شدن بر روي اينترنت بايد ادرس دهي نسبي كنيم تا همه‌جا Load بشه مي‌خواستم بدونم چطوري بايد اينكار را بكنيم؟ راستي آيا تو Dream ميشه صفحات ديناميك طراحي كرد.
     
  10. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,926
    تشکر شده:
    3,689
    محل سکونت:
    Internet
    اگه اصرار داری این کار با table باشه میتونی با اضافه کردن height=100% به تگ Table و رعایت کردن اندازه cell های درونی این کار رو انجام بدی.
     
  11. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2003
    نوشته ها:
    1,972
    تشکر شده:
    17
    محل سکونت:
    UAE
    پژمان جان من اين روشي كه براتون نوشتم مشكلتون رو حل نكرد؟
     
  12. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2003
    نوشته ها:
    1,972
    تشکر شده:
    17
    محل سکونت:
    UAE
    دوست عزيز ميشه كمي بيشتر توضيح دهيد؟ :)
     
  13. pejman1358

    pejman1358 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2003
    نوشته ها:
    106
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Canada-Australia
    مشاهير جان درست شد ولی تو رزلوشين 1280 تو دقيقاً تو سنتر قرار نمی گيره. من آدرس سايت رو برات ايميل می کنم يا پی ام می زارم که يه نگاه بهش بندازی.
     
  14. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2003
    نوشته ها:
    1,972
    تشکر شده:
    17
    محل سکونت:
    UAE
    اوكي عزيز مشكلي نيست.
    بيشترين بازديد كننده در رزلولشنهاي 1024 × 768 و يا 800×600 هستش و بيشترين بازديدكننده از اينترنت اكسپلورر سايت رو بازديد ميكنند
     
  15. pejman1358

    pejman1358 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2003
    نوشته ها:
    106
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Canada-Australia
    منم دقيقا منظورم همين 1024 × 768 بود:)
     
  16. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2003
    نوشته ها:
    1,972
    تشکر شده:
    17
    محل سکونت:
    UAE
    من توي اين رزلوشن امتحان كردم مشكلي نداشت.
    اون كدهايي كه بالا نوشتم رو تست كن.
     
  17. mostarah

    mostarah کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 آگوست 2004
    نوشته ها:
    6
    تشکر شده:
    0
    بابا اين چه كاريه؟ اگه بلد نيستي با table كار كني خوب بگو بلد نيستم. همون كاري رو كه با تگ div كردي دقيقا مي توني با تگ td هم انجام بدي. منتها بايد توي style sheet براي td اون مشخصات رو بنويسي. تموم. حالا هي كلاس ميذاره كه div بهتره و سريع تر مياد بالا و ... . هيچ فرقي نداره. حتي table بهتره چون بعضي از مرورگر ها با div مشكل دارن و به درستي نشونش نميدن.
     
  18. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2003
    نوشته ها:
    1,972
    تشکر شده:
    17
    محل سکونت:
    UAE
    حق با شما عزيز ضرورتي نبود اينقدرعصباني بشي :D
    با table هم ميشه اينكار كرد. من كه نگفتم نميشه، در رابطه با پشتيباني تگ div با ديگر مرورگرها درسته ولي تگ div خيلي سريعتر لود ميشه و خيلي هم باكلاسه و حرفه اي
     
خرید و فروش ارزهای الکترونیکیخرید و فروش اتوماتیک ارزهای الکترونیکی عسل طبیعی و گرده گل ایرانی