• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چطوری سایت هایپ بزنیم؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mahyar0181

Registered User
لایک‌ها
330
سلام
اول باید یه اسکریپت سایت هایپ بخری . حداقل 150 دلار . بعدش یه قالب برای سایت 50 تا 150 دلار
سرور بگیری و دامنه و SSl واسه امنیت بیشتر
از همه مهم تر باید تو سایت های مانیتور هایپ تبلیغ کنی که هزینش بالاست . واسه یه بنر هفته ای 50 دلار شایدم بیشتر ( قبلا اینقدر بود الان خبر ندارم )
تو حساب هم باید پول داشته باشی تا بتونی چند روز اول سود کاربرها رو از جیب بدی
بعضی شرکت ها که اسکریپت رو میفروشن همه کارهای بالا رو انجام میدن با 500 تا 600 دلار ( به غیر از تبلیغات )

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
کلا باید یه 5 میلیونی داشته باشی !! ولی از من میشنوی ارزش نداره من خودم فعالیت دارم داخل سایت های هایپ ولی خودم هایپ نمی زنم درسته درآمدش سنگینه ولی وقتی که باید 100% اسکم بشه
چه ارزشی داره فردا روز هزار تا مرض و بیماری می گیری تمام دنیا رو داشته باشی سلامتی نداشته باشی و اون دنیاتم به فنا باشه چه ارزشی داره !!!

tgp

Registered User
لایک‌ها
26
اگه کسی باشه که بتونه سایتش رو طراحی کنه یا برای زدنش همکاری کنه من حاضرم بنحو مشارکت یه راهکاری ارائه کنم که ان شاء الله بتونه مداوم سود بده..... کاملا مستند :) کسی هست؟

Last edited:

pbx9798

Registered User
لایک‌ها
150
سلام
اول باید یه اسکریپت سایت هایپ بخری . حداقل 150 دلار . بعدش یه قالب برای سایت 50 تا 150 دلار
سرور بگیری و دامنه و SSl واسه امنیت بیشتر
از همه مهم تر باید تو سایت های مانیتور هایپ تبلیغ کنی که هزینش بالاست . واسه یه بنر هفته ای 50 دلار شایدم بیشتر ( قبلا اینقدر بود الان خبر ندارم )
تو حساب هم باید پول داشته باشی تا بتونی چند روز اول سود کاربرها رو از جیب بدی
بعضی شرکت ها که اسکریپت رو میفروشن همه کارهای بالا رو انجام میدن با 500 تا 600 دلار ( به غیر از تبلیغات )

اسکریپت نال شده رو میشه با قیمت خیلی پایین تر خریداری کرد ...

سرور نیازی نیست یک هاست و آیپی اختصاصی بسیاری از شرکت ها ssl رایگان بدون مدارک ارائه میکنن ...

هایپ مانیتورینگ های رایگان زیادی موجود هستن که ازشون هم استقبال فراوان میشه ...

نیازی هم به طراحی قالب نیست با قالب پیش فرض میشه کار کرد فقط یکم باید تغییرش داد ...

اون در صورتی که پرداخت اتومات داشته باشی میتونی اولاش دستی پرداخت کنی بعد اتومات ...

tgp

Registered User
لایک‌ها
26
البته من ایده دیگه ای دارم

Last edited:

nemo367

Registered User
لایک‌ها
178
البته من جای دیگه چندین مشتری خارجی دارم که. مشکلشون سر همین اکسچنچ دلارهای الکترونیک به دلار های دیگه هست . مثلا تبدیل اسکریل به بیت کوین یا تبدیل پی پال به بیت کوین یا برعکس. می تونیم دلار های مشتری هارو جمع کنیم و باهاش کار و کاسبی راه بندازیم.

nemo367

Registered User
لایک‌ها
178
کلا باید یه 5 میلیونی داشته باشی !! ولی از من میشنوی ارزش نداره من خودم فعالیت دارم داخل سایت های هایپ ولی خودم هایپ نمی زنم درسته درآمدش سنگینه ولی وقتی که باید 100% اسکم بشه
چه ارزشی داره فردا روز هزار تا مرض و بیماری می گیری تمام دنیا رو داشته باشی سلامتی نداشته باشی و اون دنیاتم به فنا باشه چه ارزشی داره !!!
البته فکر می کنم . هر کسی که داخل یک سایت هایپ سرمایه گذاری می کنه. می دونه که سایت قراره اسکم بشه و ریسکشو می پذیره و مقصر اصلی خود شخص هستش

tgp

Registered User
لایک‌ها
26
البته من جای دیگه چندین مشتری خارجی دارم که. مشکلشون سر همین اکسچنچ دلارهای الکترونیک به دلار های دیگه هست . مثلا تبدیل اسکریل به بیت کوین یا تبدیل پی پال به بیت کوین یا برعکس. می تونیم دلار های مشتری هارو جمع کنیم و باهاش کار و کاسبی راه بندازیم.
اینی که میگید جالب بود.

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
البته فکر می کنم . هر کسی که داخل یک سایت هایپ سرمایه گذاری می کنه. می دونه که سایت قراره اسکم بشه و ریسکشو می پذیره و مقصر اصلی خود شخص هستش

والا چه عرض کنم !! یعنی چون یک نفر احتمال میده که این اتفاق میفته و سرمایش رو از دست میده پس اونی که پولشو می خوره اون پول حلال میشه ؟! تحلیل جالبی بود ! این مطلب رو هم مطالعه بفرمائید !

nemo367

Registered User
لایک‌ها
178
البته من بالا هم توضیح دادم . من بیشتر قصدم اکسچنج دلار مشتری هام و کسایی که معرفی می کنند هست. و برای همین هم نیاز به دلار های مختلف دارم برای این کار.
در مورد حرام و حلال هم فکر می کنم . شرط بندی و زدن بت و قمار هم جز کار های حرام محسوب می شه.;):rolleyes:
که من نرفتم دنبالش الان

• Like
Reactions: OVH

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
البته من بالا هم توضیح دادم . من بیشتر قصدم اکسچنج دلار مشتری هام و کسایی که معرفی می کنند هست. و برای همین هم نیاز به دلار های مختلف دارم برای این کار.
در مورد حرام و حلال هم فکر می کنم . شرط بندی و زدن بت و قمار هم جز کار های حرام محسوب می شه.;):rolleyes:
که من نرفتم دنبالش الان

بله البته تا جایی که میدونم شرط بندی در مورد اسب , تیر و کمان ... در گذشته حرام نبوده ( احتمالا تنها ورزش های اون زمان بودند ) ولی بقیه ورزش ها که امروزی هستند رو اطلاع ندارم .ولی در کل هر کسی که کار اشتباهی می کنه دلیل بر این نمیشه که ما هم همون کار رو انجام بدیم !! دزدی با شرط بندی فرق میکنه !! مثل کوه و کاه میمونند !
بنده دنبال دزدی نرفتم تا الان :D
به هر حال در هر کاری هستید موفق باشید

Last edited:

tgp

Registered User
لایک‌ها
26
من نظرم انجام معاملات با پولای سرمایه گذاری شده ست

tgp

Registered User
لایک‌ها
26
در حدود تصویر بالا میتونیم سودها رو پرداخت داشته باشیم;) سرمایه گذارا که تعدادشون بیشتر شد دستمون بازتر میشه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا