nemo367
Registered User
سلام
Last edited:
سلام
اول باید یه اسکریپت سایت هایپ بخری . حداقل 150 دلار . بعدش یه قالب برای سایت 50 تا 150 دلار
سرور بگیری و دامنه و SSl واسه امنیت بیشتر
از همه مهم تر باید تو سایت های مانیتور هایپ تبلیغ کنی که هزینش بالاست . واسه یه بنر هفته ای 50 دلار شایدم بیشتر ( قبلا اینقدر بود الان خبر ندارم )
تو حساب هم باید پول داشته باشی تا بتونی چند روز اول سود کاربرها رو از جیب بدی
بعضی شرکت ها که اسکریپت رو میفروشن همه کارهای بالا رو انجام میدن با 500 تا 600 دلار ( به غیر از تبلیغات )
بعید میدونمسودشو راحت میشه با اکسچنج دلار درآورد و راحت سود داد
بعید میدونم
البته فکر می کنم . هر کسی که داخل یک سایت هایپ سرمایه گذاری می کنه. می دونه که سایت قراره اسکم بشه و ریسکشو می پذیره و مقصر اصلی خود شخص هستشکلا باید یه 5 میلیونی داشته باشی !! ولی از من میشنوی ارزش نداره من خودم فعالیت دارم داخل سایت های هایپ ولی خودم هایپ نمی زنم درسته درآمدش سنگینه ولی وقتی که باید 100% اسکم بشه
چه ارزشی داره فردا روز هزار تا مرض و بیماری می گیری تمام دنیا رو داشته باشی سلامتی نداشته باشی و اون دنیاتم به فنا باشه چه ارزشی داره !!!
اینی که میگید جالب بود.البته من جای دیگه چندین مشتری خارجی دارم که. مشکلشون سر همین اکسچنچ دلارهای الکترونیک به دلار های دیگه هست . مثلا تبدیل اسکریل به بیت کوین یا تبدیل پی پال به بیت کوین یا برعکس. می تونیم دلار های مشتری هارو جمع کنیم و باهاش کار و کاسبی راه بندازیم.
البته فکر می کنم . هر کسی که داخل یک سایت هایپ سرمایه گذاری می کنه. می دونه که سایت قراره اسکم بشه و ریسکشو می پذیره و مقصر اصلی خود شخص هستش
البته من بالا هم توضیح دادم . من بیشتر قصدم اکسچنج دلار مشتری هام و کسایی که معرفی می کنند هست. و برای همین هم نیاز به دلار های مختلف دارم برای این کار.
در مورد حرام و حلال هم فکر می کنم . شرط بندی و زدن بت و قمار هم جز کار های حرام محسوب می شه.
که من نرفتم دنبالش الان
البته من ایده دیگه ای دارم