آژانس هواپیماییexchanging

چطوری میتونم چیزی رو جایگزین چیزی دیگه بکنم

شروع موضوع توسط taksoftware ‏14 ژانویه 2006 در انجمن PHP

  1. taksoftware

    taksoftware کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    108
    تشکر شده:
    0
    مثلا من یه قسمت تو کنترل پنل دارم تغیر رمز عبور چطوری میتونم فیلدی بسازم که طرف رمز جدید رو که نوشت و دکمه edit رو زد جایگزین قبلی بشه
     
  2. mamalionline

    mamalionline Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    1,235
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    wp-config
    یعنی میخوای که دو تا فیلد داشته باشی که رمز عبور قبلی و جدید رو بگیره و تو دیتابیس دنبال رمز قبلی بگرده و جدیده رو جایگزین کنه ؟؟؟
    (( یکم واضح تر بنویس ))
     
  3. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
    خوب اگه از MySQL استفاده میکنی از UPDATE استفاده کن !
     
  4. taksoftware

    taksoftware کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    108
    تشکر شده:
    0
    ببین من تو فایل config.php شناسه و رمز عبور عبور رو مینویسم خوب به این صورت
    PHP:
    <?php
    ...
    $adlog"admin";
    $adpas"admin";
    ...
    ?>
    بعد موقع رفتن تو کنترل پنل اینا رو میزنم داخل کنترل پنل میشه
    بعد من یه قسمت تو کنترل پنل ساختم تغیر رمز و شناسه
    بعد چطوری بنویسم که شناسه و رمز جدید رو که داخل کادر نوشتن و بعد دکمه ادیت رو زدن بره داخل فایل config.php و جایگزین این دوتا متغیر بشه
    اینم بگم که این پسور و شناسه داخل دیتا بیس نیستش داخل همون فایل config هست
     
  5. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
    خوب اینم راحته !
    PHP:
    <?
    $config =<<<HTML
    <?PHP 



    \$adlog = "newusername";

    \$adpas = "newspassword";


    ?>

    HTML;

            
    $con_file fopen("config.php""w") or die("Error ! ");
            
    fwrite($con_file$config);
            
    fclose($con_file);
     
  6. taksoftware

    taksoftware کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    108
    تشکر شده:
    0
    متوجه نشدم ببینید اطلاعات کانفیگ من اینه
    PHP:
    <?php 
    $DB_SERVER 
    "localhost";
    $DB_USER "root";
    $DB_PASS ""
    $DB_NAME "vi"
    mysql_connect($DB_SERVER$DB_USER$DB_PASS) or die(mysql_error()); 
    mysql_select_db($DB_NAME) or die(mysql_error());
    $siteadres="http://www.p30taksoft.net/";
    $sitename="Download Free Software";
    $adlog"admin";
    $adpas"admin";
    ?> 
    بعد یه صفحه دارم به نام edit_pass.php بعد این کد html رو مینویسم که داخلش پسورد و یوزر رو وارد کنند
    HTML:
    <form method="get" action="edit_pass.php" >
    <input type="text" name="newuser" size="20" ><br>
    <input type="password" name="newpass" size="20" > <br>
    <input type="submit" name="login" value="Edit">
    </form>
    
    بعد من این کدهای که الان شما دادین کجا بنویسم لطفا" بیشتر راهنمایی کنید یا کد کاملشو بنویسین
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    ببین خوب اطلاعات کامل بده !
    اسم جدول در دیتابیس چیه ؟
    اسم فیلداش چیه ؟
    کد PHP فایل edit_pass.php کو ؟؟؟
     
  9. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    بابا اینا رو لازم نداره میخواد فقط دوباره روی config بازنویسی کنه با اطلاعات جدید
     
  10. taksoftware

    taksoftware کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    108
    تشکر شده:
    0
    دقیقا" همینو میخوام
    ولی اگه نیاز دارین اطلاعاتو بدم
     
  11. Moein

    Moein Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 مارس 2004
    نوشته ها:
    1,149
    تشکر شده:
    63
    محل سکونت:
    تهران - شهرک غرب
    فکر کنم این کد رو اول فایل edit_pass.php اضافه کنی مشکلت حل شه.
    PHP:
    <?
    if(isset(
    $_GET['newuser'])){
    $config ='<?php  
    $DB_SERVER = "localhost"; 
    $DB_USER = "root"; 
    $DB_PASS = "";  
    $DB_NAME = "vi";  
    mysql_connect($DB_SERVER, $DB_USER, $DB_PASS) or die(mysql_error());  
    mysql_select_db($DB_NAME) or die(mysql_error()); 
    $siteadres="http://www.p30taksoft.net/"; 
    $sitename="Download Free Software"; 
    $adlog= '
    .$_GET['newuser'].'; 
    $adpas= '
    .$_GET['newpass'].'; 
    ?>'
    ;

            
    $con_file fopen("config.php""w") or die("Error ! ");
            
    fwrite($con_file$config);
            
    fclose($con_file);
    }
    ?>
     
  12. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
    همینه ولی خوب یه نموره باید تغییر بدی تا متغیر های دیگه رو هم بگیره ....
     
  13. taksoftware

    taksoftware کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    108
    تشکر شده:
    0
    دستت درد نکنه درست شد ولی یه تغیراتی دادم من فایلی که پسورد اولیه یعنی پیش فرض رو داخلش نوشتم رو به اسم pass.php ذخیره کردم
    بعد اون دستوراتی که مربوط به کانفیگ بود و جایگزین اونا میشد پاک کردم چون به نظرم کاربری که اطلاعات کانفیگ رو وارد میکرد باید داخل edit_pass هم وارد میکرد که خوشایند نبود ولی با مستقل کردن فایل پسورد بهتر شد به نظرم
    ولی به هر حال ازت ممنونم که نوشتی و یه چیزه جدید یاد گرفتم
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right